Bei**sports 1 - Kaynak Yayın Açığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nirvana14

Üye
Konular
2
KONU MODERATÖR TARAFINDAN SİLİNMİŞTİR!
LÜTFEN TİCARET KURALLARINI OKUYUNUZ:

Ne satabilirim? Sıfır Tv Box, Uygulama, Uygulama üyeliği, Dijital hizmetler gibi...

BİLGİLENDİRME

1-
Forumumuz, ürün satışını destekleyen bir ticaret platformu değildir. Asla ticaret kategorisinden kar amacı gütmez. Bu bölüm, takipçilerimizin ilgi alanına göre oluşturulmuş, satıcıların ve alıcıların ürünler hakkında bilgi paylaşabileceği bir alan olarak hizmet verir. Bu ya da forumun herhangi bir kategorisinde satılan herhangi bir ürün ya da hizmetle forumumuzun bir ilgisi yoktur.

2- Ticari alışveriş konularını açan üyeler, paylaştıkları içeriklerden tamamen sorumludur. Forum yönetimi, ticaret konularında oluşabilecek sorunlarda sorumluluk kabul etmez. Emin olmadan, kendinizi güvence altına almadan herhangi bir ticaret yapmayınız, para göndermeyip, ürününüzü kargolamayınız.

3- Ticaret kategorisinde paylaşılan tüm konuların Türkiye Cumhuriyeti yasalarına uygun olması zorunludur. Kesici, delici aletler, silahlar, patlayıcı maddeler, çalıntı ürünler ve yasadışı içerikler paylaşmak kesinlikle yasaktır. Yasa dışı içerik barındıran konular derhal silinir ve üye uyarı alır veya forumdan uzaklaştırılır.

4- Forumumuz, güvenli alışveriş yapmanız için Güvenli E-Ticaret Sistemi ve benzeri yöntemleri kullanan web sitelerini tercih etmenizi önerir. Kişisel bilgilerinizi paylaşırken dikkatli olmanız sizin sorumluluğunuzdadır.

5- Ticaret kategorisinde açılan konularda, satıcıyı rahatsız edecek, satışı etkileyecek, konuyu baltalayacak veya hakaret içeren mesajlar atmak yasaktır. Konu sahipleri bu tür mesajları raporlayabilir ve mesaj, kurallarımıza aykırı bulunursa, yönetim tarafından kaldırılabilir veya gizlenebilir.

6- Uygunsuz görülen konular forum yöneticileri tarafından taşınabilir, düzenlenebilir veya silinebilir. Yönetim, bu kurallar doğrultusunda gerekli gördüğü durumlarda müdahalede bulunma hakkına sahiptir.

7- İkinci el konularında telefon numarası ve benzeri kişisel bilgilerin paylaşılması isteğe bağlıdır ve bu bilgilerin paylaşımından kaynaklı tüm sorumluluk paylaşan kişiye aittir.

KURALLAR
  1. Fiyat Belirtme Zorunluluğu:
    Ticaret kategorisi altında açılan tüm konularda, satıcılar gerçek bir satış fiyatı belirtmek zorundadır. Teklif usulü olacaksa minimum teklif miktarı veya kaç haneli satış olacağı (x.xxx tutar gibi) belirtilmelidir. Fiyat belirtilmeyen konular uyarı verilmeden silinebilir.
  2. Satışı Yasak Konular
    İpTV satışı, yasa dışı elde edilen bilgilerin satışı kesinlikle yasaktır. Yasaklı satışlar bölümü gerek duyulduğunda güncellenecektir.
  3. Açıklama
    Satışı yapılacak ürün veya hizmet hakkında kesinlikle açıklayıcı bilgi verilmeli, ürün/hizmet hakkında detaylı açıklama yapılmalıdır.
  4. Spam ve Tekrar Eden Ticari Konu
    Aynı hizmet veya ürünü sattığınız ticari konuyu defalarca yeniden açmak yasaktır. Konu açıklamasında net ve açıklayıcı olmaya özen gösteriniz. Kafa karıştırıcı ve spam davranışlardan kaçınınız.
  5. Sahte İlanlar ve Sahte Etkileşim
    Sahte ilanlar açarak etkileşim yaratmaya çalışan veya sahte referans oluşturan üyeler platformdan süreli veya süresiz uzaklaştırılır. Bu üyelerin referansları sıfırlanır ve hesapları yönetim tarafından incelemeye alınır. Ayrıca konuyu başa çıkarmak için Flood yapılmamalıdır.
  6. Kural Değişiklikleri:
    Forum yönetimi, bu kuralları zamanla değiştirme, ekleme yapma veya tamamen kaldırma hakkına sahiptir. Üyelerimizin ve ziyaretçilerimizin güncellemeleri takip etmeleri önerilir.
Uyarı:
Bu kurallara uymayan üyeler uyarı alabilir veya hesapları süreli/süresiz askıya alınabilir.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Dolandırıcı olmadığını nerden bileceğiz? Ben bu tür satış reklam başlığı istemiyorum forumda. Dolandırıcılara zemin oluşuyor.

Dolandırıcı olmadığını nerden bileceğiz? Ben bu tür satış reklam başlığı istemiyorum forumda. Dolandırıcılara zemin oluşuyor.
Haklısın ama kanıt mevcut. Dolandırıcı vs. olduğumu düşünen varsa sana ulaşıp istediğini anlatabilir problem yaşanması durumunda 1 gün içinde para iadesi bile yapabilirim.

Sizin için geçerli değil fakat ticaret forumunda en azından yöneticilerin konuyu onaylaması(admine özel denenip test edilmesi ve onaydan geçmesi) gerekmeli..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Geri