Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Kendi düzenlediğim listedir, hayrını gör. ( Sadece User-agent yetiyor)Bunlardan birisinin m3u playlisti olan var mı?
Referer origin vs uğraştım ama çalıştıramadım. Yöntem gösterseniz de olur
TeşekkürlerKendi düzenlediğim listedir, hayrını gör.
Merak ettim; Bunu proxylersen VPN'siz açılır mı?
Kendi düzenlediğim listedir, hayrını gör.
Hangi uygulama ve vpn olarak bölge önemli mi?Kendi düzenlediğim listedir, hayrını gör.
Url'yi ilk mesaja ekledimajan bunu direkt oynaticiya mi yaziyoruz?
Çoğu uygulamada açar. Win VLC'de denendi. VPN'de ülkeleri denersiniz.Hangi uygulama ve vpn olarak bölge önemli mi?
Çok teşekkür ederim, onu ben de merak ediyorum. Yarım saate sonucu yazarım.Kendi düzenlediğim listedir, hayrını gör. ( Sadece User-agent yetiyor)
(Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.)
Normal;
no-vpn VLC: ERROR
no-vpn POT: ERROR
___vpn VLC: ERROR
___vpn POT: ERROR
Proxy ile;
no-vpn VLC: ERROR
no-vpn POT: ERROR
___vpn VLC: ERROR
___vpn POT: ERROR
Vpn ile açtım benTEST: Ek'li dosya
Kod:Normal; no-vpn VLC: ERROR no-vpn POT: ERROR ___vpn VLC: ERROR ___vpn POT: ERROR Proxy ile; no-vpn VLC: ERROR no-vpn POT: ERROR ___vpn VLC: ERROR ___vpn POT: ERROR
Hocam siz bunu ne ile açıyorsunuz![]()
Windows VLC ama çogu uygulamada çalışır bence.TEST: Ek'li dosya
Kod:Normal; no-vpn VLC: ERROR no-vpn POT: ERROR ___vpn VLC: ERROR ___vpn POT: ERROR Proxy ile; no-vpn VLC: ERROR no-vpn POT: ERROR ___vpn VLC: ERROR ___vpn POT: ERROR
Hocam siz bunu ne ile açıyorsunuz![]()
Çekya deneyinBen açtım. Televizo uygulamasını kullanıyorum. Express vpn Bulgaristan la açtım.
At ona da bakalımWindows VLC ama çogu uygulamada çalışır bence.
Bu kullanıcı GitHub üzerinden Vavoo.to'yu Referrer olarak göstermiş ama bizim Referrer'e ihtiyacımız yok. User-agent yetiyor.
Bu listenin aynı düzenlenmiş ama arada kullanıcı olmayan; direkt Vavoo'dan geleni de var; İstiyorsan onu da yollarım; o da çalışıyor.
Çekya deneyin bende televizo a da açtımVPN ile abd-hollanda denedim olmadı. Ustelik vavoo'nun sitesine doğrudan girebiliyorumBir yerde hata yapıyorum ama bulamadım.
Bu listeleri ben düzenledim. Bu sıralma şeklini başka bir yerde görürseniz; bilin ki bana ait.Thanos ben isterim