Öneri sinirsiz Malum 1 2 3

Saka555

Üye
Konular
6
Selam sadece gurupdakiler icin yaptim Malum 1 2 3 isteyen kendi sunucusuna eklesin sunucunuz yoksa html acip izleye bilirsiniz , simdi reklamlari devre disi biraktigim icin playere bi kac kere dokunun tam ekran yapmak icin daddylive tv malum kanallari reklamsiz

Selam sadece gurupdakiler icin yaptim Malum 1 2 3 isteyen kendi sunucusuna eklesin sunucunuz yoksa html acip izleye bilirsiniz , simdi reklamlari devre disi biraktigim icin playere bi kac kere dokunun tam ekran yapmak icin daddylive tv malum kanallari reklamsiz
Dur seni biraz uğraştırayım. :)
Geçende ben de bu siteyi HTML üzerinde atmıştım; akış sessiz geliyor ve ses açma barı sabit durmuyor, kaçıyor.
PC'de Chrome ve Firefox'da denedim.

Dur seni biraz uğraştırayım. :)
Geçende ben de bu siteyi HTML üzerinde atmıştım; akış sessiz geliyor ve ses açma barı sabit durmuyor, kaçıyor.
PC'de Chrome ve Firefox'da denedim.
Dosya verirsen kodlamaya baka bilirim neden olduhunu istersende benimkini kullana bilirisin reklamlari kapattim bunda

Dosya verirsen kodlamaya baka bilirim neden olduhunu istersende benimkini kullana bilirisin reklamlari kapattim bunda
Burada Televizo üzerinden denendi, açıldı şu şekil;

Belki işine yarar. Evet, bu arada reklam yoktu, sadece ses barı oynak ve akış sessiz. Belki de Tarayıcı kaynaklıdır.

Arkadaşlar buradaki malum ne anlama geliyor. Maç mı **** mu

kardeşim nasıl reklamları kaldırdın anlamış değilim...

Ekli dosyalar

• Adsız.png
    Adsız.png
    572.9 KB · Görüntüleme: 39
Burada Televizo üzerinden denendi, açıldı şu şekil;

Belki işine yarar. Evet, bu arada reklam yoktu, sadece ses barı oynak ve akış sessiz. Belki de Tarayıcı kaynaklıdır.
Playeri tam ekran yap sesi ac

Playeri tam ekran yap sesi ac
Sorma, blinçaltım devreye girmiş, anlatayım;
Geçenlerde aynı siteyi deneyerek bu yöntemle benzer şekilde yaptım; PC'de reklam engelleyici olduğu için sorunsuz bir şekilde açtı.
Bir de telefonda deneyeyim dedim; hem reklam üstüne reklam geldi hem de üstte belirttiğim gibi; akış sessiz geliyor ve ses açma barı sabit durmuyor, kaçıyor. Senin yaptığın da ilk açtığımda öyle görünce; bilinçaltımın yanılgısına düştüm ve üstteki yazdığın uyarı yazısını es geçtim, hata bende.:)

Bu sistem sadece PC icinmi yoksa telofondada oluyormu

Arkadaşlar buradaki malum ne anlama geliyor. Maç mı sinetech

Arkadaşlar buradaki malum ne anlama geliyor. Maç mı **** mu
Sinetech e ilk katıldığım günden beri youtube de paylaşım yapan kişi malum paket deyince aklıma hep o biçim kanallar geliyordu. Abinin kendisi de johnny sins e benzeyince öyle anlamam normal. Aman abim sakın alınma ama benzemiyor da değilsin ama :)... Arkadaşlar Johnny sins kim diye sormayın lütfen :)

Konuyu görüntüleyenler

Geri