Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Aynen 1 haftadır bende bu durumu yaşıyorum. Güncelleme mi oldu acaba? Öyle ise umarım link paylaşılırAnka tv Bende 3 gündür çalışmıyor herkeste aynı sorun varmı?
cep telefonuna kurdum, geri saran diğer program gölgeBen de şu an 1.1.7 yi kurdum eskisi de aynıydı zaten maalesef çalışmıyor (mibox) çalışıyor diyen arkadaşlar nereye kurduklarınıda paylaşabilirmi acaba. Bir de 24 saat tv kanallarını geri saran başka bir uygulama mevcut mudur acaba mor paket önemli değil. Şimdiden hepinize teşekkür ederim
Çok teşekkür ederim kardeşim, box da engelleyen bir şey var o zamancep telefonuna kurdum, geri saran diğer program gölge
Adnan kardeş gölge plus linki var mı sizde hiç biri çalışmıyor eskilerincep telefonuna kurdum, geri saran diğer program gölge
Güncellemeler sık oluyor, daha bugün oldu. Telegram kanalını takip etmenizi öneriririm.Adnan kardeş gölge plus linki var mı sizde hiç biri çalışmıyor eskilerin
Çok sağol kardeşim, telegram linjinide paylaşabilir misin çok oluyorum biliyorum hakkını helal etGüncellemeler sık oluyor, daha bugün oldu. Telegram kanalını takip etmenizi öneriririm.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Çok sağol kardeşim, telegram linjinide paylaşabilir misin çok oluyorum biliyorum hakkını helal et
Kanka televram davet linki alabilir miyim mümkünseAnka Tv geri dönüyor..
Bende açılmıyor. SildimAnka tv Bende 3 gündür çalışmıyor herkeste aynı sorun varmı?