Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Nasıl buluruz kardeşimne oldu patlamış biz dedik bir gün dayanır diye şaşmadı
Teşekkür ederim eline sağlıkZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.al buyrun bende iki tane yan dnssi var bunu başka sitede buldum patlasa önemli değil
Teşekkürler sağol VarolTeşekkür ederim eline sağlık
usta öbürü nerde teşekkürlerTeşekkür ederim eline sağlık
bu harici dns iki dns hala bende var usta kullanıyorum buraya attığımda hemen patlar o yazdığımda patlamış panel sahibi bu sitede anlaşılanusta öbürü nerde teşekkürler
Hayırlı olsun bu da gittiZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.al buyrun bende iki tane yan dnssi var bunu başka sitede buldum patlasa önemli değil
2 tane de bende varböyle goodtv yi paylaşırsan her gün panel dns değiştirir sitede bir yerde sahibi o yüzden elimdeki dnsye gözüm gibi bakıyom usta
bir de iyi panel allahı var hem vodu iyi hemde beinsportları kendi kanalları başka yerden alınma değil us
Gerçekten güzel ama 1 gecelik linkler ( m3u8 ) ler dursun bakalım birgün panelini buluruz panel bulma sitelerinde de çıkmıyor eline sağlık ustabir de iyi panel allahı var hem vodu iyi hemde beinsportları kendi kanalları başka yerden alınma değil usta