Kekik Akademi Güncel Liste

Thanos

Paylaşımcı
Konular
53
Mobil bağlantı( VPN'siz) ve Televizo İptv Player'de denendi çalışıyor.
( )
Robin Hood gibi adam. Umarım internette steram edilen ne varsa hepsini hacklersin. Kahramanımsın. ✌️
Kekik

Ekli dosyalar

• user.m3u
    13.5 KB · Görüntüleme: 134
Son düzenleme:
Süper çalışıyor eline sağlık ömrü uzun olur umarim

bu zaten uzun zamandır var burda video olarak bile paylaşılmıştı bilindik listesi zaten sürekli değişmek zorunda spor bölumu bilginiz olsun indirenler tahminim guncellemeden devam etmek isterseniz 4 de olan maçın iy sonunda çalışmıycak spor:D

bu zaten uzun zamandır var burda video olarak bile paylaşılmıştı bilindik listesi zaten sürekli değişmek zorunda spor bölumu bilginiz olsun indirenler tahminim guncellemeden devam etmek isterseniz 4 de olan maçın iy sonunda çalışmıycak spor:D
Burada yok diyen olmadı ki zaten. Sen kendi pencereden bakıyorsun olaya. Sen Android TV'den veya Box cihazından CloudStream indirip en güncel haline ulaşabiliyorsun ama LG, Samsung TV'si olanların böyle bir şansı yok, ya da PC kullananlar için. En azından listenin ham haline ulaşırlar.

Bunu Opus player de denedim olmadı ssip TV ye uygun m3u linki yapabilecek varmı?

Windows iptv player hata verdi

Burada yok diyen olmadı ki zaten. Sen kendi pencereden bakıyorsun olaya. Sen Android TV'den veya Box cihazından CloudStream indirip en güncel haline ulaşabiliyorsun ama LG, Samsung TV'si olanların böyle bir şansı yok, ya da PC kullananlar için. En azından listenin ham haline ulaşırlar.
bunu kısayol olarak da zaten paylaşıt sinetech video olarak url sinem m3u olarak ben açıklama olarak söyledim o liste zaten eger url olup guncelle demezsen ordan ındırsen de ftbl konusunda 45 dk kalıp kapanıyor onu dedim

Ya ben linki nerde denediysem açamadım ne yapmam lazım açan atkadaşlar

Ya ben linki nerde denediysem açamadım ne yapmam lazım açan atkadaşlar
Linke tıklayıp açılan sayfadaki kodları bir not defterine yapıştır ve kaydederkende uzantısını .m3u yap sonra oynatmak istedigin uygulamada listeyi dosya olarak yükle (alttaki dosyayı yükle) linke çevirebilirsem onuda paylaşıcam

Ekli dosyalar

• a.m3u
    37.6 KB · Görüntüleme: 80
Linke tıklayıp açılan sayfadaki kodları bir not defterine yapıştır ve kaydederkende uzantısını .m3u yap sonra oynatmak istedigin uygulamada listeyi dosya olarak yükle (alttaki dosyayı yükle) linke çevirebilirsem onuda paylaşıcam
Eyw dostum sağolasın fikir için

bu da kısa link
Kod:
https://tinyurl.com/5h8nvh67

Bu arada ssip TV ye liste olarak ekleniyor düzgün biçimde TV ye geliyor ama yayın açılmıyor
Ben bunu dün gece eklediğimde Vodafone mobil internet'de de engelsiz bir biçimde açlışıyordu ama gündüz baktığımda; sanırım ücretli kanalların referans aldığı site engelle takılmış ama ulusal kanallar hala çalışıyordu. Bu arada evdeki internetim Turknet orada hala bütün kanallar engelsiz bir biçimde çalışıyor. Siz önce; yayın sizde engelli mi değil mi öğrenin. Mesela telefona veya android olan bir cihaza bu listeyi yükleyin. Eğer ücretli kanallar sizde açılıyorsa; sizde engelli değildir, demek. Gelelim SSİPTV'ye eğer sizde engelli olmadığı halde; Playlist kısmına yüklendiği halde SSİPTV ücretli kanalları açamıyorsa; Demek ki; SSİPTV User-Agent kodunu okuyamadığından ama muhemetelen ulusal kanalları SSİPV'de açıyordur çünkü; ulusal kanalların User-Agent koduna ihtiyacı yok. Ardaşın biri yazmış'' 45 dakika çalışor sonra bozuluyor'' Öyle bir şey yok. Ban yiyor. Eğer bozulsaydı; VPN ile de çlalışmazdı.
Windows iptv player hata verdi
Widows İPTV'de çalışmazzaten. Eğer PC'den açacaksanız VLC ile açılır.

Konuyu görüntüleyenler

Geri