Bende hepsi aktif çalışıyorMor 1 lerde en alttakiler ikisi hariç çalışmıyor.
Diğer mor kanallar 2_3_4 hiç çalışmıyor bende
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Bende hepsi aktif çalışıyorMor 1 lerde en alttakiler ikisi hariç çalışmıyor.
Diğer mor kanallar 2_3_4 hiç çalışmıyor bende
Hocam vpn ile mi kullaniyorsunuz yada dns ile. Bende tivimate de açılmıyor 2-3-4kanallariBende hepsi aktif çalışıyor
Hayır vpn kullanmıyorum televizo uygulaması çoğunu açıyorHocam vpn ile mi kullaniyorsunuz yada dns ile. Bende tivimate de açılmıyor 2-3-4kanallari
Edit :vpn de Almanya yapınca çalıştı bir çoğu
Hocam dediğim gibi benim sağlayıcı dan olabilir. Vpn ile şuan sıkıntım yok teşekkür ederimHayır vpn kullanmıyorum televizo uygulaması çoğunu açıyor
Hocam vpn ile mi kullaniyorsunuz yada dns ile. Bende tivimate de açılmıyor 2-3-4kanallari
Edit :vpn de Almanya yapınca çalıştı bir çoğu
Olabilir ama ben sağlayıcı dan olabileceğini düşünüyorum gerçi oynatıcı lari farklı muhtemelenayni sorunu yasiyoruz, belli ki tivimate sikintili.
Bende çalışıyor ama yinede bir alternatif ekledimBerat Reis Now Tv Calismiyor
Düzeldi sonradan yine bakarım tabiBende çalışıyor ama yinede bir alternatif ekledim
Dosyayı indirmeTeşekkürler hepsi calışıyor ama dosya txt iniyor neyse ben m3u dosyası oluşturmayı biliyorum
Çalışmadığını belirttiğiniz için teşekkür ederim en kısa sürede düzelticemforumdaki en kendini bilen m3u listesi bu sanirim. olmasi gerektigi gibi.
ama:
digerlerini bilmiyorum ama world sports'taki kanallarda yayin birden kendini 20-30 saniye geriye atiyor ortalama 2-3 dakikada bir. sonra kendi saatini yakaliyor, ama sonra yine geriye atiyor. bircok kanalda denedim bu kategoride, hepsi ayni. bu nedenle etkinlik tat vermiyor.
en sevdigim m3u listesi olsa da salt bu nedenle kullanmayi birakiyorum.
berat tesekkurler.
KRT bende çalışıyordu Alternatif ekledimBerat reisim kolay gelsin emeğine sağlık
Krt Tv
Tgrt Belgesel çalısmıyor (pek sık kullandıgım kanallar değiş ama kullnan olur diye söyledim)
Eline sağlık inan senin listen 1 numaram, Allah razı olsun ailecek izliyoruz 6 kişiyiz tüm ailem bize fazlasıyla aile olarak yetiyorKRT bende çalışıyordu Alternatif ekledim
Tgrt Belgesel çalışmıyordu düzelttim
Ben Televizo kullanıyorum hepsini açıyorUsta linkte mi sorun var acaba VPN veya VPNsiz listeler yüklenmiyor.
Yoksa benim kullandığım uygulamada mı sorun var çözemedim