Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
ISS sağlayıcıya göre galiba değişiyor.Şu an cihazım’da VPN’yok DNS’te yok aktif..
Beın Türk kanalları da kapalı bende Fransa D-Smart internet kullanıyorum VPN açmadan olmuyorŞu an cihazım’da VPN’yok DNS’te yok aktif..
İnternet ten oluyor o zaman VPN olmadan asla açılmıyoŞuan o uygulama üzerinden maçı izliyorum
Türknet (internet) ve wifi DNS ayarlarım var.
Sorun yok bir kere bile donmadi şuan
Usta sıkıntı şu sunucu büyük ihtimalle yurtdışı olduğu için bağlanmıyor bu yüzden VPN gerekiyor.İnternet ten oluyor o zaman VPN olmadan asla açılmıyo
Hangi dns?Şuan o uygulama üzerinden maçı izliyorum
Türknet (internet) ve wifi DNS ayarlarım var.
Sorun yok bir kere bile donmadi şuan
Vpn olmadan izlenebilir ilk olarak bein sport lardan herhangi birini açın sonra beinsport tr tıklayın açılır ayrı yeten yeni bir uygulama çıkardılar beinsort tr var vpn olmadan yine izlenebiliyorhedel
Herşeyi yaptım olmuyor beın izlerken vpnyi kapattım anında dondu VPN'siz asla çalışmıyor benim İnternetteVpn olmadan izlenebilir ilk olarak bein sport lardan herhangi birini açın sonra beinsport tr tıklayın açılır ayrı yeten yeni bir uygulama çıkardılar beinsort tr var vpn olmadan yine izlenebiliyor.
Görüntü kalitesi güzel evet VPN ile izleyince de sorun yok ama VPN yavaşlatıyor sen DNS mi kullanıyorsunBen VPNsiz izliyorum. Hatta donmadan yüksek görüntü kalitesinde en iyi yayınları veren uygulama diyebilirim.
Yeni bir konu başlığı açtım aynı uygulamanın kardeş versiyonu konuyu oradan takip edebilirsiniz ==>> Öneri - YENİ BİR UYGULAMA TANITIMI ANDROİD
Eğer bu CRİCFY uygulamasını indirmek istiyorsanızda buradan==>Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
sinetech drive de fast vpn var.onu indirin,ucretsiz ve guzel.yayinlari izlersiniz.Mrb arkadaşlar CRICFy tv uygulamasında Türkiye ligi'ni hep vpnli izleniyor fransa3 veriyor ama oda VPN istiyor VPN'siz yayın varmı acaba bu uygulama tşk'ler
VPN izlemek ile sorun usta zaten bazı arkadaşlar VPN'siz açıyorlar bu uygulamayısinetech drive de fast vpn var.onu indirin,ucretsiz ve guzel.yayinlari izlersiniz.
Görüntü kalitesi güzel evet VPN ile izleyince de sorun yok ama VPN yavaşlatıyor sen DNS mi kullanıyors
Evet Vpn tüm uygulamaları yavaşlatıyor. Dns kullanmıyorum. Apk'yı kendi sitesinden indirdim. Çakma cricfy'lar da var. Belki bu yüzdendir bilemiyorum.Görüntü kalitesi güzel evet VPN ile izleyince de sorun yok ama VPN yavaşlatıyor sen DNS mi kullanıyorsun
Bende sorunsuzCricfy tv bugün bende çalışmıyor. "Request Failed" hatası veriyor. Sizde de aynı mı?