CRICFy Tv

hakanfh

Üye
Konular
3
Mrb arkadaşlar CRICFy tv uygulamasında Türkiye ligi'ni hep vpnli izleniyor fransa3 veriyor ama oda VPN istiyor VPN'siz yayın varmı acaba bu uygulama tşk'ler

Şuan o uygulama üzerinden maçı izliyorum
Türknet (internet) ve wifi DNS ayarlarım var.
Sorun yok bir kere bile donmadi şuan

Vpn olmadan izlenebilir ilk olarak bein sport lardan herhangi birini açın sonra beinsport tr tıklayın açılır ayrı yeten yeni bir uygulama çıkardılar beinsort tr var vpn olmadan yine izlenebiliyor.

Vpn olmadan izlenebilir ilk olarak bein sport lardan herhangi birini açın sonra beinsport tr tıklayın açılır ayrı yeten yeni bir uygulama çıkardılar beinsort tr var vpn olmadan yine izlenebiliyorhedel

Vpn olmadan izlenebilir ilk olarak bein sport lardan herhangi birini açın sonra beinsport tr tıklayın açılır ayrı yeten yeni bir uygulama çıkardılar beinsort tr var vpn olmadan yine izlenebiliyor.
Herşeyi yaptım olmuyor beın izlerken vpnyi kapattım anında dondu VPN'siz asla çalışmıyor benim İnternette

Ben VPNsiz izliyorum. Hatta donmadan yüksek görüntü kalitesinde en iyi yayınları veren uygulama diyebilirim.

Ben VPNsiz izliyorum. Hatta donmadan yüksek görüntü kalitesinde en iyi yayınları veren uygulama diyebilirim.
Görüntü kalitesi güzel evet VPN ile izleyince de sorun yok ama VPN yavaşlatıyor sen DNS mi kullanıyorsun

ücretli vpn kullansan yavaşlamaz heralde. ya da bu uygulamayı boşverip fr3 kanalını başka yerden bulup izleyeceksin

Yeni bir konu başlığı açtım aynı uygulamanın kardeş versiyonu konuyu oradan takip edebilirsiniz ==>> Öneri - YENİ BİR UYGULAMA TANITIMI ANDROİD

Eğer bu CRİCFY uygulamasını indirmek istiyorsanızda buradan==>

İlk uygulama (GHD Sports) Bein Türkiye ve diğer kanallar bende VPN'siz gayet de güzel çalışıyor.

Diğeri (Cricfy) ise VPN olmadan Beinleri açmadı. TTNet kullanıyorum bilgi.

Mrb arkadaşlar CRICFy tv uygulamasında Türkiye ligi'ni hep vpnli izleniyor fransa3 veriyor ama oda VPN istiyor VPN'siz yayın varmı acaba bu uygulama tşk'ler
sinetech drive de fast vpn var.onu indirin,ucretsiz ve guzel.yayinlari izlersiniz.

Görüntü kalitesi güzel evet VPN ile izleyince de sorun yok ama VPN yavaşlatıyor sen DNS mi kullanıyors

Görüntü kalitesi güzel evet VPN ile izleyince de sorun yok ama VPN yavaşlatıyor sen DNS mi kullanıyorsun
Evet Vpn tüm uygulamaları yavaşlatıyor. Dns kullanmıyorum. Apk'yı kendi sitesinden indirdim. Çakma cricfy'lar da var. Belki bu yüzdendir bilemiyorum.

Cricfy tv bugün bende çalışmıyor. "Request Failed" hatası veriyor. Sizde de aynı mı?

Konuyu görüntüleyenler

Geri