Öneri 🎲🎁Baron66 ALT PANEL, YAN PANEL, YAN DNS (değişen iptv paneli bulma programı sinetech farkıyla) 🎁🎲

selamun aleyküm arkadşarlar k bakmayın bu konu hakkında pek bi bilgim yok dns ve domain buluyor ama nasıl kullanacğım hakkında bilgim yok yardımcı olabilirmisinz
Aşğıda verdiği dnsler yan dns'leridir. Herhangi bir tanesini deneyerek açabilirsiniz.

Teşekkürler iyi çalışmalar ..Last Resolved tarihleri hepsi eski tarihler .... Benmi hata yapıyorum?
Sen hata yapmıyorsun uyguluma bütün dnslerde çalışmıyor.Bazılarını veriyorum.Bunun için bir py hazırlıyorum hazır olunca onu paylaşacağım.

kral py uygulamasını ne zaman hazırlar paylaşırsın şimdiden eline sağlık sabırsızlıkla bekliyoruz :=)
Dostum az kaldı bitmek üzere hazır olduğunda paylaşacağım merak etme ;)

Arkadaşlar merhaba;

Biliyorsunuz verdiğimiz m3u'lar kısa bir süre kullanılamaz hale geliyor. Bunun nedenlerinden biri de panel sahiplerinin DNS değiştirmelerinden kaynaklanıyor. İşte bu basit , küçük ama etkileyici program sayesinde değişen dnsleri kolayca bulabileceğiz.Resimde anlattım ama yine buraya yazarakta anlatayım. Örneğin ( bunun yanını bulmak istiyoruz. Programı açıp ilk önce domain name kısmına tıklayıp ( bunu yapıştırıyoruz .Bunun amacaı dns'in ip adresini bulmak, siz biliyorsanız 2.aşamaya direk geçebilirsiniz. DNS imizin ip adresi 89.45.13.184 ve 45.153.33.8 olarak 2 adet çıktı. 2.aşama olarak IP ADRESS kısmına tıklayıp ip adresini yapıştırıyoruz ve start'a basıyoruz. Sonuçlar aşağıda listeleniyor.

%95 gibi gerçek sonuç verir. Vay efendim ben yazdım ip adresi vermedi. ip adresi verdi ama yan panelleri vermedi ,vs. gibi yaklaşımlarla gelmeyin lütfen vermiyorsa korumalı paneldir o yüzden vermiyordur. Başka panel deneyin.

Programı indirebilirsiniz...
dnsyi nasil deyistiricez

Programi açamadım ben py olanı siyah sayfa gelip kapanıyor

Abi bunun androidde çalışanınıda yapabilirmisin

Arkadaşlar merhaba;

Biliyorsunuz verdiğimiz m3u'lar kısa bir süre kullanılamaz hale geliyor. Bunun nedenlerinden biri de panel sahiplerinin DNS değiştirmelerinden kaynaklanıyor. İşte bu basit , küçük ama etkileyici program sayesinde değişen dnsleri kolayca bulabileceğiz.Resimde anlattım ama yine buraya yazarakta anlatayım. Örneğin ( bunun yanını bulmak istiyoruz. Programı açıp ilk önce domain name kısmına tıklayıp ( bunu yapıştırıyoruz .Bunun amacaı dns'in ip adresini bulmak, siz biliyorsanız 2.aşamaya direk geçebilirsiniz. DNS imizin ip adresi 89.45.13.184 ve 45.153.33.8 olarak 2 adet çıktı. 2.aşama olarak IP ADRESS kısmına tıklayıp ip adresini yapıştırıyoruz ve start'a basıyoruz. Sonuçlar aşağıda listeleniyor.

%95 gibi gerçek sonuç verir. Vay efendim ben yazdım ip adresi vermedi. ip adresi verdi ama yan panelleri vermedi ,vs. gibi yaklaşımlarla gelmeyin lütfen vermiyorsa korumalı paneldir o yüzden vermiyordur. Başka panel deneyin.

Abi telefon için varmı

Bu program ile istediğimiz m3u yeni dns bulabilirmiyiz yani bu tüm m3ular içinmi geçerli

Arkadaşlar merhaba;

Eline emeklerine sağlık üstad.

Konuyu görüntüleyenler

Geri