Baron66
Paylaşımcı
- Konular
- 19
Arkadaşlar merhaba;
Biliyorsunuz verdiğimiz m3u'lar kısa bir süre kullanılamaz hale geliyor. Bunun nedenlerinden biri de panel sahiplerinin DNS değiştirmelerinden kaynaklanıyor. İşte bu basit , küçük ama etkileyici program sayesinde değişen dnsleri kolayca bulabileceğiz.Resimde anlattım ama yine buraya yazarakta anlatayım. Örneğin (
%95 gibi gerçek sonuç verir. Vay efendim ben yazdım ip adresi vermedi. ip adresi verdi ama yan panelleri vermedi ,vs. gibi yaklaşımlarla gelmeyin lütfen vermiyorsa korumalı paneldir o yüzden vermiyordur. Başka panel deneyin.
Programı
Biliyorsunuz verdiğimiz m3u'lar kısa bir süre kullanılamaz hale geliyor. Bunun nedenlerinden biri de panel sahiplerinin DNS değiştirmelerinden kaynaklanıyor. İşte bu basit , küçük ama etkileyici program sayesinde değişen dnsleri kolayca bulabileceğiz.Resimde anlattım ama yine buraya yazarakta anlatayım. Örneğin (
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz.
Giriş yap veya üye ol.
bunun yanını bulmak istiyoruz. Programı açıp ilk önce domain name kısmına tıklayıp (
Giriş yap veya üye ol.
bunu yapıştırıyoruz .Bunun amacaı dns'in ip adresini bulmak, siz biliyorsanız 2.aşamaya direk geçebilirsiniz. DNS imizin ip adresi 89.45.13.184 ve 45.153.33.8 olarak 2 adet çıktı. 2.aşama olarak IP ADRESS kısmına tıklayıp ip adresini yapıştırıyoruz ve start'a basıyoruz. Sonuçlar aşağıda listeleniyor.%95 gibi gerçek sonuç verir. Vay efendim ben yazdım ip adresi vermedi. ip adresi verdi ama yan panelleri vermedi ,vs. gibi yaklaşımlarla gelmeyin lütfen vermiyorsa korumalı paneldir o yüzden vermiyordur. Başka panel deneyin.
Programı
Giriş yap veya üye ol.
indirebilirsiniz...