Futv Uygulamamız Güncellendi Donarak İzlemeye Son.....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
xpola player cihazınızla uyumlu değil uyarısı veriyor kurulmuyor maalesef. ama 3.8 versiyonu kuruluyormuş ben bulamadım varsa bulup kuran link paylaşırsa sevinirim..

içinde androidle kurulu gelen tv lerde arayüz çok farklı olduğu için uyumlu değil diyor ama araştırıyorum çözücem inşaALLAH üstad

Aradan Kısa Bir Zaman Geçti Ve Ben Sorunu Çözdüm Linkten Uygulamayı indirip Kurabilirsin

link:

Son düzenleme:
xpola player cihazınızla uyumlu değil uyarısı veriyor kurulmuyor maalesef. ama 3.8 versiyonu kuruluyormuş ben bulamadım varsa bulup kuran link paylaşırsa sevinirim..
üstad sorunu çözdüm Linkten Uygulamayı İndirip Kurabilirsin
Link :

konu dışı ama telde herhangi bi tarayıcıdan vidoy yansıt diyom boxa görüntü gitmiyo airscreen para istiyo onlamı alakalı acep

herhangi bir sayfadan boxa görüntü aktarma yapabilirsin miracacast var ve googleplay uygulamalardada var

sizlere sevindirici bir haberim var normal Androidli televizyonlar için apk yı buldum ve denedim oldu hemde çok güzel oldu videosunuda sizlerle paylaşacağım Normal Androidli Olup Uygulamayı Kuramayanlar için uygulama indirip Kurabilirsiniz Bana Dua etmeyi Unutmayın Ve desteklerinizi Bekliyorum İyi Seyirler

Link: com_xpola_player_v3.94.apk

Xpola playerin APK sini paylasirmisiniz buradan.zira olay Store'dan indirip box cihaza yukledigimizde xpola calismiyor yüklenmedi diyor

Xpola playerin APK sini paylasirmisiniz buradan.zira olay Store'dan indirip box cihaza yukledigimizde xpola calismiyor yüklenmedi diyor
üstad playeri uygulamaya entegre ettim playeri yükle dediğinizde indirme başlıyor indirip kurabilirsin iyi seyirler....

Xpola player uygulamaya entegre edilemez mi?
üstadım Xpola player başlı başına bir m3u lsitelerini alıp izleyebileceğiniz bir oynatma playeri ben playeri uygulamaya entegre ettim piyasada satılan androidli TV cihazlarında uyumsuzluk sorunu vardı son sürümde onuda alt sürüme entegre ederek çözdüm şuanda xpola player penceresinde playeri indir dediğinizde direkt indiriyor indirdikten sonra kurup kullanabilirsiniz sorun yok

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Konuyu görüntüleyenler

Geri