Yazar Sports YAYINDA!

Uygulama hakkındaki geri bildirimlerinizi buradan ya da telegram grubundan verebilirsiniz. App Creator'un izin verdiğince düzeltmeye çalışacağım

Merhaba,

Uygulamam güncelleme almıştır. Lütfen linkte bulunan yeni APK'yi indiriniz. Bu güncelleme bazı korumalar içermektedir.

İndirme linki:

Drive kabul etmediği için bu paylaşım sitesine yüklemek zorunda kaldım. Bu siteye girerken reklam engelleyici (ad blocker) kullanmayı unutmayın. Ya da brave gibi tarayıcılarda kullanabilirsiniz. Eğer kullanmazsanız kötü amaçlı reklamlar ile karşılaşabilirsiniz.
Teşekkürler hocam eline sağlık kolay gelsjn

Bi türlü indiremedim dosya indire tıklıyorum reklam çıkıyor sürekli

Herkese merhaba,

Bu günki derbiye özel Yazar Sports'u piyasaya sürmeye karar verdim. Şimdilik sadece derbiyi izleyebilecek olsanız da, derbiden sonra uygulamayı geliştirmeye başlayacağım.
Beni tanıyanlar önceden Yazar TV ve Yazar BOX ile hatırlayabilirler. Yayınlar çok yüksek kalitedir ve donmayacaklardır. Daha iyi bir deneyim için maç özel bölümünden izlemenizi tavsiye ederim.
APK'yi dosyalarda bulabilirsiniz. Ayrıca lütfen maç sohbetleri için, muhabbet etmek için ve uygulama duyurularını takip edebilmek için uygulamanın telegram grubuna da katılmayı unutmayın:

İyi kullanımlar dilerim. Saygılar. Telegram grubuna
Tvbox uyumlumu ve kumamda desteği mevcut mu ?

Evet, çeşitli telif sebepleri oldu. Kapatmak zorunda kaldık. Normalde daha çok açık bırakabilirdik ancak şartlar buna el vermiyor ne yazık ki. Konuyu silemedim.

anladım umarım tekrar yayına gırer ben cok memnun kalmıstım yazar sports dan tesekkurler emegı gecenlere

Konuyu görüntüleyenler

Geri