BarryAllen61
Üye
- Konular
- 1
Uygulama yayından kaldırılmıştır.
Son düzenleme:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Teşekkürler hocam eline sağlık kolay gelsjnMerhaba,
Uygulamam güncelleme almıştır. Lütfen linkte bulunan yeni APK'yi indiriniz. Bu güncelleme bazı korumalar içermektedir.
İndirme linki:Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Drive kabul etmediği için bu paylaşım sitesine yüklemek zorunda kaldım. Bu siteye girerken reklam engelleyici (ad blocker) kullanmayı unutmayın. Ya da brave gibi tarayıcılarda kullanabilirsiniz. Eğer kullanmazsanız kötü amaçlı reklamlar ile karşılaşabilirsiniz.
Tvbox uyumlumu ve kumamda desteği mevcut mu ?Herkese merhaba,
Bu günki derbiye özel Yazar Sports'u piyasaya sürmeye karar verdim. Şimdilik sadece derbiyi izleyebilecek olsanız da, derbiden sonra uygulamayı geliştirmeye başlayacağım.
Beni tanıyanlar önceden Yazar TV ve Yazar BOX ile hatırlayabilirler. Yayınlar çok yüksek kalitedir ve donmayacaklardır. Daha iyi bir deneyim için maç özel bölümünden izlemenizi tavsiye ederim.
APK'yi dosyalarda bulabilirsiniz. Ayrıca lütfen maç sohbetleri için, muhabbet etmek için ve uygulama duyurularını takip edebilmek için uygulamanın telegram grubuna da katılmayı unutmayın:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
İyi kullanımlar dilerim. Saygılar. Telegram grubunaZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.