Öneri DERBİYE ÖZEL LİNK

HAta veriyor 4k ve beinsport hocam. Sadece kaliteli yayin yazan aciyor
Açılıyor arada duruyor sadece 4k İçin 35 dk sonra geçicek galiba süre var, diğer yayınların kalitesi de iyi hemen hemen yakın şuanlık 4k geçiş süresinden nasıl olur bilmem arada donma var , feed olanla da oluyor donma, fanda görüntü geriden geliyor sanki diğeri iyi

Futv.apk

drive.google.com

drive.google.com

Arkadaşlar uygulama forumda var bilmeyenler için söylüyorum uygulamada maçları izlemek için player kuruyorsunuz Google Play'den uygulama içinde yönlendirmeli var player sayesinde donmadan izliyorsunuz bukadar iyi seyirler. Bu arada vpn gerek yok....
Player'ı indiremiyorum, cihazım sürümü desteklemiyormuş.

⚽ boxa kuracaksan telefonuna kur televizyona yansıt araştırmadayım hala iyi seyirler üstad

Son düzenleme:
Merhabalar Akşam ki Derbiye Özel 1 Günlük Aktif Hesaptır İzleyici Sınırı 5.000 Kişidir. ⬇️

Kod:
http://fantv.duckdns.org/playlist/SINETECH/DERBI-OZEL/m3u_plus?output=hls

Fan TV Mobil Uygulama Linki ⬇️
Kod:
https://www.fantv.ct.ws

NOT: Yayınlardan Açılmama Olursa Player Uygulamanızın Akış Formatını .ts Yapınız.
Yayın acilmiyor

İyi ki başka yere geçmiştim zamanında donmadan izledim.donmalar başladı anladım yüklenme başladı turlara turlaya sonsaniye yetiştim bi yer bulup jsjs

Son düzenleme:
Bu kadar trafik alacağımızı düşünmemiştim 😂 bazı kişiler kendi maç sitelerine eklemiş linkleri zor duruma düştük

Ekli dosyalar

• Screenshot_20250224_211914_Chrome.jpg
    Screenshot_20250224_211914_Chrome.jpg
    154.2 KB · Görüntüleme: 34
Son düzenleme:
Sadece sizin link değil hemen hemen piyasa da ki uygulamaları denedim nasıl gidiyor diye maalesef hepsi sınıfta kaldı.

cloudstream izledim ama 2. Yarı Çok kötü oynadı talisca napsın 10dk 10 gol atsın 😂😂adamı oynatmıcaksan niye transfer ettin , beşiktaş liyim!

Son düzenleme:
Sadece sizin link değil hemen hemen piyasa da ki uygulamaları denedim nasıl gidiyor diye maalesef hepsi sınıfta kaldı.
katılıyorum. elin portekizlisinin amerikalısının boş ya da sınırsız iptv adreslerinden karışık liste yaptım, çok olmasa da yayınların aynı anda gittiği oldu. benim tv-bağlantıda sorun var diye duşundum ama internet servis sağlayıcıları bir engelleme hız duşurme gibi bişeyler yapmış olabilir anlık.
tekrar teşekkurler hocam. sizin yayından izleyemedim ama olsun, on numara paylaşım :)

derbi keyif vermedi ama @cine10tv sorunsuz izledik hocam hiç sıkıntı yaratmadı. görüntü kalitesi düşüktür, uygulamanın eksiği olur vs ama benim beklediğim performansı fazlasıyla verdi sıfır donmayla maçı bitirdi teşekkürler

Konuyu görüntüleyenler

Geri