atmaca1949
Paylaşımcı
- Konular
- 1
Kod:
Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Ellerinize sağlık çok teşekkürlerKod:Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.
Kod:Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.
@atmaca1949 arkadaşım eline emeğine sağlık. Seni daha sık burada görmek isteriz
selam arkadaslar.Kod:Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.
Hoşgeldin ve teşekürler paylaşım içinKod:Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.
burası öbür siteden millonkere iyi fark ettiysn gelençokTekrar hoşgeldin ustam umarım burayı seversin![]()
bilgisayarınaselam arkadaslar.
ben yeniyim bu iptv islerinde. benim bilgisayar eski. diger tür linkleri vlc ve google chrome ile acabiliyorum. emulator kullanamiyorum, cünkü bilgisayar eski ve yavas.
bu tür linkleri nasil acabilirim. (username password ve 8080).
simdididen tesekkurler. elinize emeginize saglik.
VLC nin neresine yazılıyor bunlar ?bilgisayarınaZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.yükle.oraya
örnek
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
windows iptv player açtığında
hesap adına ----herhangi bir isimlendirme örnek blautv
sunucu url yerine ------Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.( örnekdir)
kullanıcı adına ----123456789 (örnektir)
şifre yerine ---123456789 ( örnektir)
bu şekilde gir.kaydet e bas.işlem tamam
vlc kullanmıyorum.bilmiyorum.bilen arkadaşlar yardımcı olacaktır.VLC nin neresine yazılıyor bunlar ?
S.A @ertan1 arkadaşım hiç bir yere iyi veya kötü diyemem her yerin bi usulü kaidesi var benim için fark etmiyor elimden geldiyince yardımcı olmaya çalışıyorum arkadaşlara ama buranında sevyeside çok güzel Allah bozmasın Saglıklı Günler dilerim ..burası öbür siteden millonkere iyi fark ettiysn gelençok
Eline emeğine sağlık süper sen her zaman yanımınzda görmek istiyorumKod:Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.
Bilgisayarınıza windows iptv player uygulamasını indirin daha sonra sitede paylaşılan hesaplardan birisiylr giriş yapın hesap boş ise yayınlar açılır.selam arkadaslar.
ben yeniyim bu iptv islerinde. benim bilgisayar eski. diger tür linkleri vlc ve google chrome ile acabiliyorum. emulator kullanamiyorum, cünkü bilgisayar eski ve yavas.
bu tür linkleri nasil acabilirim. (username password ve 8080).
simdididen tesekkurler. elinize emeginize saglik.
Patr0n Maşallahın var her tarafa yetişiyorsun Takdir ediyorum Uslubunuz da hiç kimseyi kırmayacak şekilde BravooBilgisayarınıza windows iptv player uygulamasını indirin daha sonra sitede paylaşılan hesaplardan birisiylr giriş yapın hesap boş ise yayınlar açılır.