Bilgisayarınızın özelliklerini detaylı olarak öğrenmenin yolu

Rota

Üye
Konular
64
Glow programı bilgisayarınızın donanımsal ve yazılımsal özelliklerini detaylı bir şekilde analiz etmenizi sağlar. Ücretsizdir.

Teknik bilgiye sahip olmayan kullanıcılar bile sistemleri hakkında kapsamlı bilgilere kolaylıkla erişebilir.

IMG 4830

Glow Programının Özellikleri:

İşletim sistemi, anakart, işlemci, RAM, grafik kartı, depolama birimleri, ağ bağlantıları, USB aygıtları, ses donanımı, pil durumu, yüklü sürücüler ve hizmetler gibi birçok bileşen hakkında ayrıntılı bilgiler sunar.

Basit ve anlaşılır tasarımı vardır.

Sistem onarımı, temizleme, CPU/RAM/Disk performans testleri, DNS testi, ağ onarımı ve kayıtlı Wi-Fi şifrelerini görüntüleme gibi ek özellikler sunar.

Glow Nasıl Kurulur? Nasıl Kullanılır?

İşletim Sistemi olarak Windows 10 20H2 x64 ve üzeri olması gerekiyor.

Glow’u indirmek için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz:

İndirme işlemi tamamlandıktan sonra, ZIP dosyasını çıkartarak uygulamayı kullanmaya başlayabilirsiniz. Glow, kurulum gerektirmediği için doğrudan çalıştırılabilir.

Teşekkürler güzel paylaşım hemen yüklüyorum ;)

Faydalı olur umarım :)

İnceledim gerçekten güzelmiş...

Eray Türkay yapmış uygulamayı

Sitesi

GitHub linki
iki eklentinin berzerlikleri ve nerdeyse bire bir eklenti olmasi dikkatimi cekti. ben de bu eklentiden windows defenderi tüm kapatip aciyorum.

Windows lisans anahtarı şifresini görmemiz mümkünmü yoksa başka bir program mı kullanmam gerekir

Windows lisans anahtarı şifresini görmemiz mümkünmü yoksa başka bir program mı kullanmam gerekir
Googledan bakın powershell ya da cmd ile kodla görüntüleme yapmanız mümkün

Googledan bakın powershell ya da cmd ile kodla görüntüleme yapmanız mümkün
Eski bilgisayarda halen win7 yüklü tekrar win7 ile fomatlamak istiyorum tekrardan lisans anahtarı şifresini istermi o yüzden şifreyi öğrenmek istiyordum

Eski bilgisayarda halen win7 yüklü tekrar win7 ile fomatlamak istiyorum tekrardan lisans anahtarı şifresini istermi o yüzden şifreyi öğrenmek istiyordum
Ana karta gömülü key ise sorun olmaz ama gömülü değilse format sonrası tekrar lisanslamak gerekiyor bunuda programlarla halledebilirdiniz. Windows 7 crack için windows 7 loader galiba ismi buydu ama emin değilim bununla full yapabilirsiniz ya da dediğim yöntem ile key çıkarmanız gerekiyor bunun için google ile araştırmak en sağlıklısı.

sizin önerdiğiniz powershell ve cmd bir deyeyim bulabilecekmiyim

sizin önerdiğiniz powershell ve cmd bir deyeyim bulabilecekmiyim
Cmd açıp içine bu kodu yapıştırın. Çalışmazsa cmd yönetici olarak çalıştırıp deneyin.

wmic path softwarelicensingservice get OA3xOriginalProductKey

CMD ile yapılacak işlem epey fazla. Ben bir bilgisayar aldığımda ya da arkadaşıma aldığımızda orjinal Windows ile almışsa direkt wmic path softwarelicensingservice get OA3xOriginalProductKey diyerek arkadaşa bunu not etmesini ve kaybetmemesini söylüyorum. Programa gelince CPU-Z vardı. İş görürdü ama eksikleri vardı. Eksikleri yine CMD ile çözüyoruz mecbur.

valla ne deyimki bu programa şahane bir uygulama.lisans key bile gösteriyor.daha birçok bilgiler elinin altında yazılımda türk galiba herkese teşekkürler.

1746840638545
Ya saat itibariyle ya da link patlamış.

Hani cerraha gidersin de "açalım bir bakalım" der ya, ben de açar bakarım donanıma genelde

Geri