izlelan - Türkçe Nuvio Plugini

Merhabalar,

Nuvio uygulaması için, Nuvio içinde gelen default katalog olan Cinemeta kataloğu ile çalışan bir plugin geliştirdim.

Ekstra olarak hiç bir ayar yapmanıza, katalog eklentileri indirmenize gerek yok. Cinemeta kataloğundan istediğiniz içeriğe tıklayıp 34 farklı kaynak içinde tarama yapar ve bulduklarını listeler.

Videonun kendi içinde gelen altyazılar sayesinde altyazı bulma derdi ortadan kalkar.

Kurulum Bağlantıları:

İyi seyirler.
Nasi kurucaz.ptogram kurulu suan

Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
. bu linki nuvioda plugin kısmına yapıştırın,

Hocam bu isteğinizi anlıyorum ama bilerek böyle tercih ediyorum. Kendimce sebepler yanlış anlaşılmasın lütfen.
Üstad emeklerinize sağlık. Teşekkürler tekrardan. Mümkünse kaynak isimlerinin Türkçe bildiğimiz isimlerini buradan paylaşabilir misiniz zahmet olmazsa. Hiç olmazsa not alalım. Zamanla ezberlemiş oluruz hiç olmazsa (Örnek:Dizilla_Crokodil gibi=
Selamlar sevgiler

• v1.14.4 Güncelleme Notları:

- Gorosei ve Makino kaynakları eklenerek kaynak sayısı 36'ya yükseltildi.

- Aynı veya benzer isimli yapımlarda yanlış içerik ya da yanlış bölümün açılmaması için yapım yılı ve içerik türü eşleştirmesi sıkılaştırıldı.

- Gorosei kaynağı yabancı kaynak olup bazı içeriklerde 4k veya türkçe altyazı desteklemektedir.

Hatalar olabilir belirtmeyi unutmayınız :)
ooo gora geldiyse yakında arog da gelir uzaya doğru gidiyoruz

Üstad emeklerinize sağlık. Teşekkürler tekrardan. Mümkünse kaynak isimlerinin Türkçe bildiğimiz isimlerini buradan paylaşabilir misiniz zahmet olmazsa. Hiç olmazsa not alalım. Zamanla ezberlemiş oluruz hiç olmazsa (Örnek:Dizilla_Crokodil gibi=
Selamlar sevgiler
Tamamdır. Teklif var ısrar yok. Teşwkkür

Teşekkürler hocam, iyi seyirler :)
Hocam elimde bir m3u linki var uzun süre kapanmayacak onu sizin eklentinize kurabilirseniz cok mutlu olurum linki size gonderebilirim

M3u linkte spor yayini var

Usta bir şey öğrenmek isterim.Diyelim bir içerik eklendi lakin eklendiğinde altyazısı yok yada düşük kalite eklenmiş.Bu içeriğe geri dönüş oluyormu sonraki eklemede?

Usta bir şey öğrenmek isterim.Diyelim bir içerik eklendi lakin eklendiğinde altyazısı yok yada düşük kalite eklenmiş.Bu içeriğe geri dönüş oluyormu sonraki eklemede?
Hocam kaynaklar düzetlme yaparlarsa olur

Anladım usta sağol.Red River Anime son bölümde kaynakların hiçbirinde altyazı yok şimdi dlala sitesinde olduğunu gördüm o yüzden sormuştum.Teşekkürler.

Anladım usta sağol.Red River Anime son bölümde kaynakların hiçbirinde altyazı yok şimdi dlala sitesinde olduğunu gördüm o yüzden sormuştum.Teşekkürler.
O hangi site hocam 😀😀

- Aynı veya benzer isimli yapımlarda yanlış içerik ya da yanlış bölümün açılmaması için yapım yılı ve içerik türü eşleştirmesi sıkılaştırıldı.

- Gorosei kaynağı yabancı kaynak olup bazı içeriklerde 4k veya türkçe altyazı desteklemektedir.

reis 2 günde bir update atıyor😂

Hocam eline sağlık 4k olup da dublaj içerikli yayın yapan var mı, belki senin eklentilerde vardır bilmiyorum

Son düzenleme:

Geri