💢⚽️💢 DominoTv "V-12" TV Box - Mobil - Android Tv (11.09.2026)💢⚽️💢

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evvvett ;) İşte Domino bu tekrar aramıza hoşgeldin sevindirdin bizleri yola devam başarılar dilerim yolun açık olsun kardeşim:)

Lütfen indirme Linki Atarsanız sevinirim

Art Arda Mesaj Atmak Yasaktır!
Lütfen İndirme Linkini Verirmisiniz 🙏

Elinize emeğinize sağlık. Pek güzel bir uygulama. Mahrum kalmamıza üzülmüştük. Kararınızı değiştirmenize sevindik. Teşekkürler.

Öncelikle yaptığın güzel program için tebrik ederim
Çalşımaların devamı canı gönüldem devam etmesi temesi ile
usta afına sığınarak link indirmesinde böğle bi hata alıyorum

Ekli dosyalar

• photo_2026-09-03_06-06-14.jpg
    photo_2026-09-03_06-06-14.jpg
    96 KB · Görüntüleme: 15
Anlamsız - Alakasız Cevap Yazmak Yasaktır!
Jeiei

ÇOK YAKINMDA ....

Kısa bir süre içerisinde sistem yeniden aktif olacak.

Bu süreçte çok fazla mesaj ve özel mesaj aldım. Sistemi tekrar aktif etmem konusunda gerçekten isteyen ve kullanmak isteyen birçok kişi oldu. Bu yüzden, gerçekten izlemek isteyenler için yeniden yayınlamaya karar verdim.

Dileyen herkes kullanabilir. Cihazı eski veya yeni olup sistemle uyum sağlamayan kullanıcılar için maalesef yapabileceğim fazla bir şey yok. Sistemi birçok farklı yerde test ettim ve şu an sorunsuz şekilde çalışıyor.

Uyumluluk sorunu yaşayanlar ise emülatör üzerinden rahatlıkla kullanıp izleyebilir.

Ayrıca gelen kötü yorumlara çok fazla aldırış etmeyeceğim. Herkesi memnun etmek zaten mümkün değil. Gerçekten kullanmak ve izlemek isteyenler kullanır, istemeyen kullanmaz. 🙂

Sistemde herhangi bir programsal değişiklik yapılmayacak. Sadece mevcut veriler güncellenecek. Yani uygulamanın yapısı ve çalışma sistemi aynı şekilde devam edecek.

Kısacası, isteyen kullanır; isteyen kullanmaz. Ben de gerçekten kullanmak isteyenler için sistemi yeniden aktif ediyorum. ❤️

Ekli dosyayı görüntüle 31764
tekrar döneceğine sevindim böyle güzel uygulayı ben kullanıyordum

Öncelikle yaptığın güzel program için tebrik ederim
Çalşımaların devamı canı gönüldem devam etmesi temesi ile
usta afına sığınarak link indirmesinde böğle bi hata alıyorum
Daha yayınlanmadı ki :D

Evvvett ;) İşte Domino bu tekrar aramıza hoşgeldin sevindirdin bizleri yola devam başarılar dilerim yolun açık olsun kardeşim:)
Teşekkürler ( Yakında akkif olucak uygulama bir kaç küçük hataları düzenliyorum)

Bekliyoruz hocam elinize sağlık

ÇOK YAKINMDA ....

Bu süreçte çok fazla mesaj ve özel mesaj aldım. Sistemi tekrar aktif etmem konusunda gerçekten isteyen ve kullanmak isteyen birçok kişi oldu. Bu yüzden, gerçekten izlemek isteyenler için yeniden yayınlamaya karar verdim.

Dileyen herkes kullanabilir. Cihazı eski veya yeni olup sistemle uyum sağlamayan kullanıcılar için maalesef yapabileceğim fazla bir şey yok. Sistemi birçok farklı yerde test ettim ve şu an sorunsuz şekilde çalışıyor.

Uyumluluk sorunu yaşayanlar ise emülatör üzerinden rahatlıkla kullanıp izleyebilir.

Ayrıca gelen kötü yorumlara çok fazla aldırış etmeyeceğim. Herkesi memnun etmek zaten mümkün değil. Gerçekten kullanmak ve izlemek isteyenler kullanır, istemeyen kullanmaz. 🙂

Sistemde herhangi bir programsal değişiklik yapılmayacak. Sadece mevcut veriler güncellenecek. Yani uygulamanın yapısı ve çalışma sistemi aynı şekilde devam edecek.

Kısacası, isteyen kullanır; isteyen kullanmaz. Ben de gerçekten kullanmak isteyenler için sistemi yeniden aktif ediyorum. ❤️

Kolay gelsin iyi çalışmalar Domino TV nin indirme kodu nedir

kolay gelsin aramıza dönmemize çok sevindim ilşallah bi daha kapanmaz bide diğer laflara bakma duymazdan gel onlar kendilerine baksın sen bildiğini yap yakında indirme linkini bekliyorum ?

Başarılarınızın devamını dilerim iyi çalışmalar

Sevindirici bir karar olmuş. Emekleriniz için teşekkürler.

geri dönmenize sevindim. beğenerek kulladığım bir uygulama idi. hayırlı olsun

ÇOK YAKINMDA ....

Selamünaleyküm gardaşım eline emeğine sağlık gardaşım Allah senden razı olsun gardaşım eyvallah yeni bir televizyon aldım gardaşım Android tv yüklemek için yardımcı olurmusun gardaşım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Geri