akrepmanah06
Paylaşımcı
Evvvett
İşte Domino bu tekrar aramıza hoşgeldin sevindirdin bizleri yola devam başarılar dilerim yolun açık olsun kardeşim
tekrar döneceğine sevindim böyle güzel uygulayı ben kullanıyordumÇOK YAKINMDA ....
Kısa bir süre içerisinde sistem yeniden aktif olacak.
Bu süreçte çok fazla mesaj ve özel mesaj aldım. Sistemi tekrar aktif etmem konusunda gerçekten isteyen ve kullanmak isteyen birçok kişi oldu. Bu yüzden, gerçekten izlemek isteyenler için yeniden yayınlamaya karar verdim.
Dileyen herkes kullanabilir. Cihazı eski veya yeni olup sistemle uyum sağlamayan kullanıcılar için maalesef yapabileceğim fazla bir şey yok. Sistemi birçok farklı yerde test ettim ve şu an sorunsuz şekilde çalışıyor.
Uyumluluk sorunu yaşayanlar ise emülatör üzerinden rahatlıkla kullanıp izleyebilir.
Ayrıca gelen kötü yorumlara çok fazla aldırış etmeyeceğim. Herkesi memnun etmek zaten mümkün değil. Gerçekten kullanmak ve izlemek isteyenler kullanır, istemeyen kullanmaz.
Sistemde herhangi bir programsal değişiklik yapılmayacak. Sadece mevcut veriler güncellenecek. Yani uygulamanın yapısı ve çalışma sistemi aynı şekilde devam edecek.
Kısacası, isteyen kullanır; isteyen kullanmaz. Ben de gerçekten kullanmak isteyenler için sistemi yeniden aktif ediyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 31764
Daha yayınlanmadı kiÖncelikle yaptığın güzel program için tebrik ederim
Çalşımaların devamı canı gönüldem devam etmesi temesi ile
usta afına sığınarak link indirmesinde böğle bi hata alıyorum
Heyecanla bekliyorum, bence büyük eksiklikti, böyle bir karar almanıza sevindim. Teşekkürler...
Teşekkürler ( Yakında akkif olucak uygulama bir kaç küçük hataları düzenliyorum)Evvvettİşte Domino bu tekrar aramıza hoşgeldin sevindirdin bizleri yola devam başarılar dilerim yolun açık olsun kardeşim
![]()
Kolay gelsin iyi çalışmalar Domino TV nin indirme kodu nedirÇOK YAKINMDA ....
Bu süreçte çok fazla mesaj ve özel mesaj aldım. Sistemi tekrar aktif etmem konusunda gerçekten isteyen ve kullanmak isteyen birçok kişi oldu. Bu yüzden, gerçekten izlemek isteyenler için yeniden yayınlamaya karar verdim.
Dileyen herkes kullanabilir. Cihazı eski veya yeni olup sistemle uyum sağlamayan kullanıcılar için maalesef yapabileceğim fazla bir şey yok. Sistemi birçok farklı yerde test ettim ve şu an sorunsuz şekilde çalışıyor.
Uyumluluk sorunu yaşayanlar ise emülatör üzerinden rahatlıkla kullanıp izleyebilir.
Ayrıca gelen kötü yorumlara çok fazla aldırış etmeyeceğim. Herkesi memnun etmek zaten mümkün değil. Gerçekten kullanmak ve izlemek isteyenler kullanır, istemeyen kullanmaz.
Sistemde herhangi bir programsal değişiklik yapılmayacak. Sadece mevcut veriler güncellenecek. Yani uygulamanın yapısı ve çalışma sistemi aynı şekilde devam edecek.
Kısacası, isteyen kullanır; isteyen kullanmaz. Ben de gerçekten kullanmak isteyenler için sistemi yeniden aktif ediyorum.
inşallah bu sefer uzun soluklu olur usta emeğine sağlıkTeşekkürler ( Yakında akkif olucak uygulama bir kaç küçük hataları düzenliyorum)
Bugün akşam atıcam inşallah henüz bitmedi URL Link Paylaşıçam buradanLütfen indirme Linki Atarsanız sevinirim
Selamünaleyküm gardaşım eline emeğine sağlık gardaşım Allah senden razı olsun gardaşım eyvallah yeni bir televizyon aldım gardaşım Android tv yüklemek için yardımcı olurmusun gardaşımÇOK YAKINMDA ....