🍿 WatchBuddy — Stremio & Rave'in En İyi Özellikleri Bir Arada!

Sayfa başında, 104 nolu mesajda apk nın nasıl indirileceği paylaşılmış zaten
Kardeşim atomu parçalamıyoruz playstoredan indiriyoruz nasıl indirileceğini bende biliyorum ama %99 da kalıyor indirme

Şimdi bunuda denedim indirirken yine 99 da kaldı rica etsem güncel apkyı paylaşırmısınız buradan yada özelden ilk defa böyle birşey oldu

watchbuddy.tv/apk adresinden güncel apk indirebilirsiniz.

Genelde;

TV Sürümü : armeabi-v7a.apk
Telefon Sürümü :
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

Bu adam bu alemin oyuncusu falan değil. Bu adam oyunu icat eden adam. Yaşlıdır, Yalnızdır. Ama adı yeter, @keyiflerolsun derler. Elinize sağlık keyifle kullanıyoruz

Bugün güncelleme aldı
Mi box da denendi
Kumandanın sağ tuşu sürekli sağ a gitmiyor
Bazen sağ tusunda aşağı atlıyor
Ara ara yapıyor
Kumanda diğer uygulamalarda stabil çalışıyor
Kolay gelsin

🍿 WatchBuddy
Stremio & Rave'in En İyi Özellikleri Bir Arada! | Sınırları Aşan Senkronize Medya Ekosistemi

WatchBuddy; mesafe fark etmeksizin arkadaşlarınla aynı anda video izlemeni sağlayan modüler bir ekosistemdir. Web, Mobil ve TV platformları arasında çalışan kusursuz bir senkronizasyon köprüsü sunarak ortak seyir deneyimini yeniden tanımlar.

✨ Öne Çıkan Özellikler
  • 🔌 Modüler Sağlayıcı Desteği: (Stremio Mantığı) — Kendi eklentini/içerik sağlayıcını ekle, dilediğin kaynakları saniyeler içinde uygulamaya entegre et.
  • ⏱️ Anlık Senkronizasyon: (Rave Mantığı) — Oynatma, duraklatma ve sarma komutları tüm katılımcılarda milisaniyelik gecikmeyle eşzamanlı çalışır.
  • 🌍 Esnek Medya Desteği: M3U8 (HLS), MP4, MKV ve tüm doğrudan video yayın bağlantılarıyla %100 uyum.
  • 💬 Canlı Sohbet & Tepkiler: İzleme odalarında anlık mesajlaşma ve emoji tepkileri ile tam bir sinema atmosferi.
  • 📱 Çapraz Platform: Web, Android (Mobil & TV) ve iOS cihazlar arasında kesintisiz profil ve oda uyumu.
  • ☁️ Bulut Erişimi: İsteğe bağlı profil eşitleme ile favorilerini ve geçmişini cihazlar arası koru.
  • 🌐 Çoklu Dil Desteği: Türkçe, English, Français, Русский, Українська, हिन्दी, 简体中文.
  • 🛡️ Barındırma Yok (No-Hosting): WatchBuddy sadece bir senkronizasyon köprüsüdür. Sistemde herhangi bir medya içeriği barındırılmaz veya saklanmaz.

🐍 Geliştiriciler İçin: Kendi Sağlayıcını Yaz!
WatchBuddy merkeziyetsiz ve genişletilebilir bir altyapıya sahiptir. Sabit kaynaklarla kısıtlanmadan kendi içerik sağlayıcınızı oluşturabilir ve ekosisteme dahil edebilirsiniz.

⚙️ Nasıl Çalışır?

1. Saniyeler içinde İzleme Odanı oluştur.
2. M3U8, MP4 veya desteklenen bir eklenti bağlantısı tanımla.
3. Oda kodunu arkadaşlarınla paylaş, eşzamanlı izlemeye başla!

📲 Bağlantılar ve İndirme

📲 Uygulama:
🤖 Android (TV / Mobil):

🍎 Apple (iOS):

📺 Video Tanıtım:

⌨️ GitHub:

Arkadaşlarını davet et, odanı oluştur ve birlikte izlemeye başla! 🍿
Elinize emeğinize sağlık👏👏

Bugün güncelleme aldı
Mi box da denendi
Kumandanın sağ tuşu sürekli sağ a gitmiyor
Bazen sağ tusunda aşağı atlıyor
Ara ara yapıyor
Kumanda diğer uygulamalarda stabil çalışıyor
Kolay gelsin

Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz, kontrol listemize eklendi.

Şans eseri repo ararken bulduğum uygulama dediler ki aynı yapımcı kendi uygulamasını çıkartmış. İndirdim denedim 2 gündür kullanıyorum memnunum. Tabiki eksikler var ama daha yeni bir uygulama yavaş yavaş eksikleri kapanıyor daha stabil hale geliyor. Başarılar dilerim @keyiflerolsun

Şans eseri repo ararken bulduğum uygulama dediler ki aynı yapımcı kendi uygulamasını çıkartmış. İndirdim denedim 2 gündür kullanıyorum memnunum. Tabiki eksikler var ama daha yeni bir uygulama yavaş yavaş eksikleri kapanıyor daha stabil hale geliyor. Başarılar dilerim

geri bildiriminiz için teşekkür ederiz, daha iyisini sağlamak için çalışmaya devam ediyoruz.. 🕊

Reklamlar çarpı ile kesinlikle kapatılmıyor. Şu hali ile bir şey izleyemiyorum çünkü reklamdan çıkamıyorum reklam bitse de.

Reklamlar çarpı ile kesinlikle kapatılmıyor. Şu hali ile bir şey izleyemiyorum çünkü reklamdan çıkamıyorum reklam bitse de.

Bu hatayı fark ettik ve yeni sürüm gönderdik marketlere.

Marketlerde yayına girene kadar dilerseniz watchbuddy.tv/apk adresi üzerinden apk indirerek kullanabilirsiniz..

Marketlerde yayına girene kadar dilerseniz watchbuddy.tv/apk adresi üzerinden apk indirerek kullanabilirsiniz..
Watchbuddy de atvtools ile bir film adı yazmak istiyoum ama olmuyor. Normalde klavye gibi kullanabiliyorum. Ama watchbuddy de işlemiyor. Elle yazmak çok zor oluyor

Watchbuddy de atvtools ile bir film adı yazmak istiyoum ama olmuyor. Normalde klavye gibi kullanabiliyorum. Ama watchbuddy de işlemiyor. Elle yazmak çok zor oluyor

Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. 1.4.13 sürümüyle beraber bu desteği ekledik ve marketlere gönderdik. Marketler onaylayana kadar watchbuddy.tv/apk adresinden indirip kullanabilirsiniz..

adama laf diyorsun adam güncelliyor hemen. benim diyen adam bu hızda güncelleyemez. helal olsun

banka hesabımda para eksik , 1 milyon dolar güncellemesi istiyorum. teşekkürler.

Sorun düzelmiş teşekkürler.

adama laf diyorsun adam güncelliyor hemen. benim diyen adam bu hızda güncelleyemez. helal olsun

banka hesabımda para eksik , 1 milyon dolar güncellemesi istiyorum. teşekkürler.
1.4.14 güncellemesiyle hesabına 1 tl yatırıldı

Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. 1.4.13 sürümüyle beraber bu desteği ekledik ve marketlere gönderdik. Marketler onaylayana kadar watchbuddy.tv/apk adresinden indirip kullanabilirsiniz..
Üç gün önce çarpı ile çıkılmıyordu. Sonraki düzeltme ile düzelmişti. X vardı çarpıya basınca reklamdan çıkıyorduk. İyi olmuştu. Ama bugün çarpı değil sağa bas modu şeklinde çıkıyor basıyorum tarayıcı açıyor, uygulamaya dönülmüyor. Ana ekrana dönüp girince ancak oluyor. Tarayıcıya yönlendirme olmadan basıp direk reklamdan çıkıp sayfada kalma özelliği artık olmuyor.

Düşük sistemler için bir geliştirme yapılacakmı acaba şu haliyle çok fazla kasma yapıyor

Üç gün önce çarpı ile çıkılmıyordu. Sonraki düzeltme ile düzelmişti. X vardı çarpıya basınca reklamdan çıkıyorduk. İyi olmuştu. Ama bugün çarpı değil sağa bas modu şeklinde çıkıyor basıyorum tarayıcı açıyor, uygulamaya dönülmüyor. Ana ekrana dönüp girince ancak oluyor. Tarayıcıya yönlendirme olmadan basıp direk reklamdan çıkıp sayfada kalma özelliği artık olmuyor.

şimdi 1.4.13 sürümü ile MiBox üzerinden test yaptım;

dpad uyumlu olmayan bir reklam çıktı,
kumandanın yön tuşlarına basmaya başlayınca bir işaretçi çıktı,
reklamın tamamlanmasını bekledim,
reklam tamamlandığı zaman sağ üstte çarpı işareti çıktı,
kumandamın yön tuşlarıyla işaretçimi çarpı işaretinin üzerine götürdüm,
orta tuşa basarak çarpıya tıkladım ve reklam kapandı.

Düşük sistemler için bir geliştirme yapılacakmı acaba şu haliyle çok fazla kasma yapıyor
Cihazınızın marka modeli nedir? ve uygulamanın en güncel sürümünü kullandığınıza emin olun, devamlı performans geliştirmesi yamaları yayınlıyoruz.

1789413136096.png

şimdi 1.4.13 sürümü ile MiBox üzerinden test yaptım;

dpad uyumlu olmayan bir reklam çıktı,
kumandanın yön tuşlarına basmaya başlayınca bir işaretçi çıktı,
reklamın tamamlanmasını bekledim,
reklam tamamlandığı zaman sağ üstte çarpı işareti çıktı,
kumandamın yön tuşlarıyla işaretçimi çarpı işaretinin üzerine götürdüm,
orta tuşa basarak çarpıya tıkladım ve reklam kapandı.

Cihazınızın marka modeli nedir? ve uygulamanın en güncel sürümünü kullandığınıza emin olun, devamlı performans geliştirmesi yamaları yayınlıyoruz.

Ekli dosyayı görüntüle 32393
Toshiba 43inc android TV 1 GB ram 4gb rom

Toshiba 43inc android TV 1 GB ram 4gb rom

Google Play Store üzerinde tanımlı bir tane Toshiba cihaz var.
Toshiba laoshan (laoshan-emT)
Bu cihazın kullanım metriklerine baktığım zaman; sadece bir ay önce 1.3.77 sürümünde bir kilitlenme yaşamış.
Sonrası tarihlerde Google'a herhangi bir takılma raporlanmamış..

Geri