.img olan fabrika yazılımı pc için , ota yazan usb den güncelleme yapmak için.Hocam dosyada iki klasör çkıyor. Biri OTA diğeri sanırım yazılım. Nasıl işlemi yapıyoruz? Yardımcı olabilir misin?
Merhaba. Mi box 2. Nesil kullanıyorum TV kapanıp açıldıktan sonra ilgili HDMI portu pasif oluyor. Mi boxun fişini çıkarıp taktigimda aktif oluyor. Bunu TV her kapatıp açtığımda tekrarlamak zorunda kalıyorum. Cihaz sıfır aldım . Aldığım ilk günden beri böyle. Örneğin ilk hdmı 1 e takmıştım. Ordayken de 1 tıkladığımda geri atıyordu. Problem TV portlarinda mi mi boxta mi anlamadim
Konu çeşitliliği açısından cihazınıza özel ya da ilgili bölümlerde konu açıp, oradan yardım almanız daha doğru olacaktır. Burada bulunan çözümler konu içerisinde kaldığı için arama kısmında çıkmamaktadır. Bu da daha az kişiye ulaşması anlamına gelmektedir.Bendede kasiyo yenidencbastasiyorum duzeliyoo bide kendi kendine çok aciliyo tvyi aciyo bide poweri cikardigimda görüntü gelmiyo başka poee denedim sorun girmedim hiremco smart life sorun ne acep
reis jydu cihazlarinda kronik sorun bu eger orjinal yazilimi atip bir middet kullandiktan sonra sikinti yapiyorsa varsa cihazin playstorunu konturol et zira bir cok uygulama guncelleme yapmazsan cihazlara sorun cikarir yok android tarafi degilde uydu tarafi sorun cikartiyorsa yapabiliyorsan son dan bir onceki yazilimi dene zira verilen yazilimlarda sorunlu oluyor vakti ile biz bunu next star cihazlarda cok yasadik sen genede bi dediklerimi dene birde cihazin eski sanirim belki islemcine macun döktürmen gereke bilir belli bir zaman sonra islemcilerdeki macunlarda gidiyo ve cihazi asiri isittigi icin drek ya donma yapiyo yada kapatiyorAtlanta 4K CI UHD Modül Girişli Combo Android Uydu Alıcısı Android 7.1 uydu alıcısı
Amlogic S912 8 Çekirdekli Güçlü İşlemci
32 GB Dahili Hafıza
2 GB RAM birde bu uyduya yeni yazılım veya benzer yazılım uyumlu olursa .çünkü kasma yapıyor. yardımcı arkadaş olacak var mı
orjinal yazılım atıyorum tekrar belli bir süre sonra kasma donma yapıyor.
Merhaba, burada şu bilgiyi paylaşmak isterim. Çoğu no name box üreticisi ürünlerine ya bir ya da hiç update vermezler. Verenlerde %99 android sürümünü yükseltmezler. Anladığım kadarıyla, ürün aldığınızda android 9 imiş ve bence böyle kalmış. Eğer firma bir update yayınlamışsa da o android 9 sürümüdür. Genelde ilk sürümde sorunlar varsa firma bunları düzeltme yoluna gider ve genellikle yukarıda da söylediğim gibi, genellikle bir kereliktir. (Bunu açıklamayı bir çok markanın uzun senelerdir kullandığım boxlarından edindiğim bilgiye dayanarak yapıyorum.) Bazı isim yapmış iyi markaların update konusunda mükemmel olmasalar da no name lere göre daha iyi update politikası yürüttükleri bir gerçektir.Evet TX6. O drive'i buldum ama güncelleyince sürüm yükselmeyecekse ne yükselecek onu çözmedim. Arayüz güzel çünkü. Siz biliyor musunuz en değişen nedir yeni yazılımla?
Cihazın çöp olabilir.tv boxlar için yazılım konuları emekleme aşamasında şuan için.bu cihazları normal bi Android telefon gibi düşünmeyin yoksa benim gibi üzülürsünüzÜstadım, Mi Tv Box 4k 1. nesil cihazlara Root yapabilen bir kahraman çıktı mı, Bilginiz var mı?
En son güncel dosyasımerhaba elinizde dreamstar i1 box için uyumlu ota zip var mı ?? yardımcı olursanız çok sevinirim
Rahatça kurtarabilirsiniz.kürdan ile reset butonuna basılı tutup cihazın fişi takınca recovery mod geliyorsa önce factory reset ve altındaki iki menü ile komple sıfırlayın sonra yeniden başlatın düzelmez ise usb klavye takın,usb veya sdcarda bellege sağlam update dosyasını zipli olarak kopyalın ve recovery modda ext.update usb seçeneğini seçip ilerleyin dosya uyumlu değilse hata verir cihaz bu şekildede daha fazla göçmemiş olur,uyumlu ise yüklemeyi yapar.Hayırlı akşamlar, elimde bir tane x96 mate plus TV box var. Güncelleme yapmayı denerken çöktü şimdi ne ön yüzündeki saat ekrenı çalışıyor ne de cihaz. Açılışta logo ekranında kalıyor öylece. Kurtarma ihtimali var mıdır yoksa üstüne toprak atayım mı?![]()