Reezn 2.0.19 cikti

bprg

Paylaşımcı
Puan 33
Çözümler 0
@bprg
Paylaşım için teşekkürler

paylaşım için tşkler

Dün akşam maçta diğerleri patladı. Bakalım bunlar nasıl olacak. İnşallah sağlam bişeydir.

Dün akşam maçta diğerleri patladı. Bakalım bunlar nasıl olacak. İnşallah sağlam bişeydir.
netfly da sıkıntı yok görüntü kalitesi biraz düşük ama idare eder bu akşam bende bunu deneyeceğim bakalım nasıl

Paylaşımlar için elinize emeğinize sağık

bprg kardeşim emeğine sağlık paylaşım için teşekkürler :)

Paylaşım için teşekkürler.

Paylaşım için teşekkürler.

1000864906.jpg

Bazi izinler ve kodlama gizliligi icin uyari veriyor ola bilir ama bu sizin icin eksi kazanim olur. Dostum

REQUEST_INSTALL_PACKAGES

Neden izin gerekiyor ?

Ekli dosyalar

• 1000864906.jpg
    1000864906.jpg
    626.7 KB · Görüntüleme: 6
abi uygulama benim degil

ayrica bu guvenlik yarismasi degil , internette cesitli kanalarda forumlarda buldugumuzu arkadaslarla paylasiyoruz.

begenen dener , begenmeyen denemez

ama virustotalda komple temiz cikiyor taradim simdi

Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

abi uygulama benim degil

ayrica bu guvenlik yarismasi degil , internette cesitli kanalarda forumlarda buldugumuzu arkadaslarla paylasiyoruz.

begenen dener , begenmeyen denemez

ama virustotalda komple temiz cikiyor taradim simdi

Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
Cevap enteresan olmuş guvenlik yarismasi degil ise size iyi yarismalar lakin burda paylasilan uygulamalar kulanicilara zarar vereckse belirtmekte fayda var kodlara pc uzerinden bakmadim total uyarisi herseye verebilir âma tetbirli olmakta fayda var. Diye dusunuyorum.

Kırmızı olan OTT sanırım, diğeri temiz duruyor
1000142677.png

Tamam abiler
Cevap enteresan olmuş guvenlik yarismasi degil ise size iyi yarismalar lakin burda paylasilan uygulamalar kulanicilara zarar vereckse belirtmekte fayda var kodlara pc uzerinden bakmadim total uyarisi herseye verebilir âma tetbirli olmakta fayda var. Diye dusunuyorum.
Tamam abi

Virüs varsa hiç bulaşmayın

Geri