izlelan - Türkçe Nuvio Plugini

Tv box , windows app ve emülatör üzerinden denedim Plugin adres eklemesi yapamıyorum. Sunucuda bir arıza mı var

Tv box , windows app ve emülatör üzerinden denedim Plugin adres eklemesi yapamıyorum. Sunucuda bir arıza mı var
Güvenli internet ayarlarınızı kontrol edin bazen wifide olmayıp mobil veride olabiliyor gibi

• v1.14.2 Güncelleme Notları:

- Toplam aktif kaynak sayısı 33'e yükseltildi.

- 33 kaynağın tamamı bulut tabanlı dinamik domain yönetim sistemine bağlandı. Kaynakların adres değişimleri eklenti güncellemesine gerek kalmadan uzaktan güncellenebilecek.

- Video akışlarındaki Türkçe Dublaj, Türkçe Altyazılı ve Orijinal Ses seçenekleri yüksek doğrulukla etiketlendi.

- JoyBoy kaynağında yaşanan yanlış sezon ve yanlış bölüm oynatma sorunu tamamen çözüldü.
hocam kaynakların adresini sen manuel olarakmı güncelleyeceksin yoksa otomatikmi çekiyor

Hocam sorun şu ki one piece normalde 1 sezon gözükürken tmdb'de 23 sezon olarak gözüküyor eşleştirmede hatalar oluyor
Hocam dediğiniz gibi cinemeta da 23 sezon olarak görünüyor ama bende bir problem olmadı eşliyor. Sabo zaten Anizium. Açtıktan sonra eşleme doğru mu diye kontrol ettim bölümü az izleyip, doğru eşliyor.

Hocam dediğiniz gibi cinemeta da 23 sezon olarak görünüyor ama bende bir problem olmadı eşliyor. Sabo zaten Anizium. Açtıktan sonra eşleme doğru mu diye kontrol ettim bölümü az izleyip, doğru eşliyor.
Hocam ben ona göre ayarlamıştım ama yine de hatalar oluyor eşleşmede

Yok hocam asıl tayfadan kimseyi eklemiyorum 😀
:) hocam boyle devam edin ya valla cok iyi plugin ne kadar bisey soylesem az valla otomatik adres guncelleme koysaniz daha iyi olmazmı manuel uğraştırıcı degilmi sana donate verebilecegimiz bir yer varmı 4 5 verelim

:) hocam boyle devam edin ya valla cok iyi plugin ne kadar bisey soylesem az valla otomatik adres guncelleme koysaniz daha iyi olmazmı manuel uğraştırıcı degilmi sana donate verebilecegimiz bir yer varmı 4 5 verelim
Hocam otomatik güncelleme sistemi kurmak biraz zor.

Hocam otomatik güncelleme sistemi kurmak biraz zor.
güveniyorum hocam size senin açindan daha kolay olur diye soylemek istedim sen bilirsin sana guveniyoruz hocam yapabilirsin❤️

güveniyorum hocam size senin açindan daha kolay olur diye soylemek istedim sen bilirsin sana guveniyoruz hocam yapabilirsin❤️
Teşekkürler hocam ama kaynakların domain-subdomain kontrolleri sağlayan sistem (bot) kurmak masraflı ve bazen sitelerin domaini komple değişiyor ve yönlendirmeyle filan takibi sağlanmıyor bu yüzden bu sistemi kurmak biraz zor. Mecbur site sahiplerinin yeni domainleriyle yeni uzantılarıyla birlikte manuel olarak giriyorum

Teşekkürler hocam ama kaynakların domain-subdomain kontrolleri sağlayan sistem (bot) kurmak masraflı ve bazen sitelerin domaini komple değişiyor ve yönlendirmeyle filan takibi sağlanmıyor bu yüzden bu sistemi kurmak biraz zor. Mecbur site sahiplerinin yeni domainleriyle yeni uzantılarıyla birlikte manuel olarak giriyorum
anladım hocam umuyorum pluginleri salmazsınız herkes çok memnun sizden tg kanalı açmak isterseniz foruma yazın lütfen destek oluruz

• v1.14.4 Güncelleme Notları:

- Gorosei ve Makino kaynakları eklenerek kaynak sayısı 36'ya yükseltildi.

- Aynı veya benzer isimli yapımlarda yanlış içerik ya da yanlış bölümün açılmaması için yapım yılı ve içerik türü eşleştirmesi sıkılaştırıldı.

- Gorosei kaynağı yabancı kaynak olup bazı içeriklerde 4k veya türkçe altyazı desteklemektedir.

Hatalar olabilir belirtmeyi unutmayınız :)

Geri