Cemzell
Paylaşımcı
Homatics cihazınızla ilgili teknik destek almak için [email protected] adresine doğrudan mail atabilirsiniz. Daha hızlı ve kesin bir çözüm için destek mailinize şunları eklemeniz gerekiyor.Ben de homatics r 4k plus kullanıyorum bendeki güvenlik yaması 5 aralık 2024 bu güvenlik yaması nasıl 2025 olur yada nasıl yaparım
- Cihaz modeli
- Seri Numarası (SN) (Genellikle cihazın altında GZ ile başlar)
- Yaşadığınız sorunun detaylı açıklaması.
Box R 4K Plus model cihazı kullanmaktayım. Diğer kullanıcıların Android 14 güncellemesini aldığını görmeme rağmen, benim cihazıma henüz bu güncelleme ulaşmadı. Sistem güncellemelerini kontrol ettiğimde cihazım hala güncel görünüyor. Cihazımın Android 14 son sürümüne yükseltilebilmesi için yardımlarınızı rica ediyorum. Sorunun incelenmesi için cihaz bilgilerimi aşağıda paylaşıyorum:
- Cihaz Modeli: [Örn: Homatics Box R 4K Plus]
- Seri Numarası (SN): [Cihazın altındaki GZ ile başlayan numara]
- Mevcut Android Sürümü: [Örn: Android 11 -14 Box R 4K Plus SW Version
Saygılarımla,
İngilizcesi
Subject: Inquiry Regarding Android 14 Update for Box R 4K Plus
Dear Homatics Support Team,
I am using the Homatics Box R 4K Plus model. Although I have noticed that other users have already received the Android 14 update, it has not reached my device yet. When I check for system updates manually, it states that my device is already up to date.
I kindly request your assistance in upgrading my device to the latest Android 14 version. To help you investigate the issue, I have provided my device details below;
- Device Model: Homatics Box R 4K Plus
- Serial Number (SN): [Cihazın altındaki GZ ile başlayan numarayı buraya yazın]
- Current Android / SW Version: [Mevcut yazılım veya Android sürümünüzü buraya yazın]
Thank you in advance for your support. I look forward to hearing from you soon.
Best regards,