patr0n - Film Scraper - Film/Dizi Sitelerinden Otomatik M3U Listesi Oluşturucu

patr0n ustam uygulamaya güncelleme gelecekmi

Şu ara bu m3u8 link yakalama vs konularına sardım. Yapay zeka ile. Bunu inceleyeceğim bakım nedir durum. Çalışmasada mantığı için en azindan

Elinize Sağlık Tesekkurler

guzel benim kazıyıcı uygulamam aynısı benimkinde siteler dizipal ve macalrda avr ellerine saglıkj

guzel benim kazıyıcı uygulamam aynısı benimkinde siteler dizipal ve macalrda avr ellerine saglıkj
dmden paylaşsana knkm cloudstream eklentisine dönüştürelim ne dersin?

patr0n ustam uygulamaya güncelleme gelecekmi
Hocam şimdilik kesin bir şey diyemem ansızın aklıma gelirse güncelleme gönderirim.
Elinize Sağlık Tesekkurler
Teşekkür ederim.
Teşekkür ederim.
Şu ara bu m3u8 link yakalama vs konularına sardım. Yapay zeka ile. Bunu inceleyeceğim bakım nedir durum. Çalışmasada mantığı için en azindan
Temel mantığı kavramak için githubta yer alan cs repolarınıda inceleyebilirsiniz temelde hepsinin mantığı aynı sitenin html kodunu al, doğru css seçicilerini bul ve kullan temel mantık bundan ibaret.

Teşekkürler hocam.

Elinize sağlık hocam bunun android uygulamasını çıkarmayı düşünüyor musunuz?

gpik modlu uygulamasını aylarca kullandım her seferinde dua etmiştim umarım dönersiniz

Emeğine sağlık Android apk uygulama olacak mı?

Selamlar herkese,

Boş zamanlarımda hobi olarak üzerinde çalıştığım, işine yarayabilecek arkadaşlar için faydalı olacağını düşündüğüm bir projemi paylaşmak istedim: Film Scraper.

Bu program ne işe yarıyor?
Eklediğim film ve dizi sitelerini sizin yerinize tarıyor, video kaynaklarını ayıklıyor ve doğrudan IPTV oynatıcılarınızda kullanabileceğiniz M3U listesi haline getiriyor.

Uygulamayı kullanmak basit paylaşmış olduğum görsellerden bile nasıl kullanılacağını anlarsınız başlangıç ve bitiş sayfa numaralarını giriyosunuz program kendisi taramaya başlıyor, m3u listesini kendiniz kayıt konumu ayarlamazsanız varsayılan olarak masaüstüne site ismiyle kaydeder.

Uygulama Windows 11 64 bitte sorunsuz çalışıyor başka sürümlerde test etme şansım olmadı.
Windows 10 ilede çalıştığı belirtildi.

Uygulama şu an varsayılan olarak v0.1.2 sürümünde inecek o sürümde dizipal mevcut değil v0.1.3 sürümünü yayınlayacağım, yayınladığım zaman uygulama uyarı verecektir güncelleyim mi diye sorar güncelle derseniz kendisi otomatik indirip kurulup açılacaktır.

Neden şu an dizipal olan sürümü vermedim çünkü programın bazı eksikleri var onları tamamlayıp o şekilde güncelleme yayınlayacağım dediğim gibi proje boş zamanlarımda geliştirdiğim bir proje eksikler olabilir güncelleme olursa geç gelebilir veya erken gelebilir tamamen boş vaktime bağlı, kullanmak isteyen aşağıda ki bağlantıdan indirip kullanabilir. Herkese iyi forumlar diliyorum. :)

Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
emeğine sağlık

Teşekkürler hocam.
Rica ederim ama şu an çoğu çalışmıyordur bir süredir güncelleme vermiyorum.
Elinize sağlık hocam bunun android uygulamasını çıkarmayı düşünüyor musunuz?
Teşekkür ederim hocam şimdilik öyle planım yok zaten buna bile bir süredir güncelleme göndermiyorum.
gpik modlu uygulamasını aylarca kullandım her seferinde dua etmiştim umarım dönersiniz
Allah razı olsun hocam,buradayım henüz bir yere gittiğim yok ki. :)
Emeğine sağlık Android apk uygulama olacak mı?
Teşekkür ederim şu an için öyle bir planım yok bunada uzun süredir güncelleme vermiyorum.
emeğine sağlık
Teşekkür ederim.

Güncelleme Notları
Uygulama v0.1.17 sürümüne yükseltildi
HDFC düzeltildi,FHDFİ düzeltildi,Jetfilm düzeltildi,Dizipal düzeltildi,Filmmodu 4k kategorisi kaldırıldı,666Film sitesi kaldırıldı,Filmmakinesi düzeltildi.

Not: Hala çalışan ve çalışmayan siteler illaki vardır onlara da başka müsait bir zamanda bakarım.

Arkadaşlar uygulama derken , pluginlerden mi bahsediyorsunuz bilen biri varsa yazabilir mi?

Güncelleme Notları
Uygulama v0.1.17 sürümüne yükseltildi
HDFC düzeltildi,FHDFİ düzeltildi,Jetfilm düzeltildi,Dizipal düzeltildi,Filmmodu 4k kategorisi kaldırıldı,666Film sitesi kaldırıldı,Filmmakinesi düzeltildi.

Not: Hala çalışan ve çalışmayan siteler illaki vardır onlara da başka müsait bir zamanda bakarım.
Teşekkürler üstad. Eline sağlık.

Eline sağlık @patr0n . Çok teşekkür ediyorum.

Teşekkür ederim abi.

Usta bende sitelerden canlı yayın veya dizi film m3u8 yakalamaya veya proxy server kurup calistirmayi deniyorum yapay zeka ile. Bunu termux ile Android'de vavoo sitesinde yaptım lakin sonra patladı. Githubda bir yayinlayanin yaptığını kullanarak yapmıştım onu. Lakin kendim kurcalamak öğrenmek istersem neleri bilmem lazım?

Geri