Nuvio Enhanced

Selamlar, Uzun bir süre ara vermiştim geliştirmeye.
Konuyu yeni gördüm, yeni sürümü yayınladım. Keyifli kullanımlar dilerim.

Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

Selamlar, Uzun bir süre ara vermiştim geliştirmeye.
Konuyu yeni gördüm, yeni sürümü yayınladım. Keyifli kullanımlar dilerim.

Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
NuvioMobile-Enhanced ı geliştiren kişi siz misiniz ? Eğer sizseniz Nuvio TV sürümü için Enhanced versiyon yapmayı düşünüyor musunuz ?

evet enhanced projesi bana ait. tv için mobil sürümdeki kadar özelliklerin olduğu bir geliştirme düşünmüyorum şu an için.

evet enhanced projesi bana ait. tv için mobil sürümdeki kadar özelliklerin olduğu bir geliştirme düşünmüyorum şu an için.
Hocam elinize sağlık öncelikle uygulama kendi içinde güncellemeyi otomatik buldu ve indir dedim ama bi sorun ile karşılaştı yardımcı olur musunuz 🙏🏼

Ekli dosyalar

• Screenshot_20260902_185324_com_google_android_packageinstaller_InstallFailed.jpg
    Screenshot_20260902_185324_com_google_android_packageinstaller_InstallFailed.jpg
    137.2 KB · Görüntüleme: 20
Hocam elinize sağlık öncelikle uygulama kendi içinde güncellemeyi otomatik buldu ve indir dedim ama bi sorun ile karşılaştı yardımcı olur musunuz 🙏🏼
Şu an için tekrar kurulum yapmanızı tavsiye ederim. Bir sonraki sürümde bu sorunu düzelteceğim.

Şu an için tekrar kurulum yapmanızı tavsiye ederim. Bir sonraki sürümde bu sorunu düzelteceğim.
Teşekkürler geri dönüşünüz için
Bi de hocam sizlere bişey danışacağım , tabi ki siz bu işin içine olduğunuz için daha iyi bilirsiniz konu şu
Birçok yerde araştırma yaptım hatta çok fazla insanın da bu konuda sorun yaşadığını gördüm , muhtemelen nuvio ile ilgili bir sorun ama yine de sizlere danışalım belki çözümü vardır ve sonraki güncellemeyle düzelir umuduyla
Konu şöyle eğer diyelim ki arama kısmına bir dizi ismi yazdınız ve açıp izlemeye başladınız, başlangıçta manuel olarak kaynak seçimi yaptınız (pluginlerden veya cs depolarından bahsediyoum ) sonraki bölümü otomatik oynatma kısmında torrent eklentiler daha hızlı yüklendiği için izlediğiniz kaynağı es geçip otomatik olarak ilk torrent seçeneğini seçiyor
BU konuda bir bilginiz var mı , teşekkürler tekrardan 🙏🏼

Eklediğim özellikleri söylemeyi çoğu zaman unutuyorum ancak aklıma şu an geldi ki unutulmayacak kadar önemli bi özellik ekledim. Telegram entegrasyonuyla çağ atlattık arkadaşlar. Telegramdaki filmleri uygulama ile entegre bir şekilde izleyebiliyorsunuz.

Teşekkürler geri dönüşünüz için
Bi de hocam sizlere bişey danışacağım , tabi ki siz bu işin içine olduğunuz için daha iyi bilirsiniz konu şu
Birçok yerde araştırma yaptım hatta çok fazla insanın da bu konuda sorun yaşadığını gördüm , muhtemelen nuvio ile ilgili bir sorun ama yine de sizlere danışalım belki çözümü vardır ve sonraki güncellemeyle düzelir umuduyla
Konu şöyle eğer diyelim ki arama kısmına bir dizi ismi yazdınız ve açıp izlemeye başladınız, başlangıçta manuel olarak kaynak seçimi yaptınız (pluginlerden veya cs depolarından bahsediyoum ) sonraki bölümü otomatik oynatma kısmında torrent eklentiler daha hızlı yüklendiği için izlediğiniz kaynağı es geçip otomatik olarak ilk torrent seçeneğini seçiyor
BU konuda bir bilginiz var mı , teşekkürler tekrardan 🙏🏼
Bunu test edip düzeltilmesi gereken bir şey var ise kendi çalışmam özelinde bir çözüm sunacağım.

Ekli dosyalar

• IMG_0276.png
    IMG_0276.png
    764.9 KB · Görüntüleme: 34
Eklediğim özellikleri söylemeyi çoğu zaman unutuyorum ancak aklıma şu an geldi ki unutulmayacak kadar önemli bi özellik ekledim. Telegram entegrasyonuyla çağ atlattık arkadaşlar. Telegramdaki filmleri uygulama ile entegre bir şekilde izleyebiliyorsunuz.

Bunu test edip düzeltilmesi gereken bir şey var ise kendi çalışmam özelinde bir çözüm sunacağım.
Teşekkürler hocam sağolun

emeğinize sağlık @cemturan çok iyi gidiyor uygulama

Aslında nuvioda bulunması gereken ve bana göre eğer geliştirilebiliisrse kullanıcı deneyimi açısından premiuma daha da yaklaşacak özelliklerden birkaçı ;
Eklenti veya pluginlerden seçim yaptıktan sonra oynatıcı esnasında kalite seçimi yapamamak , ilk başta manuel seçim yaparken kalitelerin çokluğuyla oluşan kalabalık bazen can sıkıcı olabiliyor 😐
Bi de daha sonraki bölüm tuşu yok , basit görünebilir ama dizi izleyenler için süper bi kısa yol , bu kişiler sürekli manuel olarak bölümler kısmına tıklayıp tekrardan kaynak seçimi yapmamız gerektiği için hiç de pratik olmuyor maalesef
Ve son olarak sonraki bölümde kaynak seçimini kafasına göre yapması çok sinir bozucu oluyor 😑 son izlediğimiz kaynağı ve kaliteyi otomatik seçmesi çok memnun ederdi
Bunlar tabii ki benim fikrim amacım sadece benim gibi izleyici arkadaşlara kolaylık sağlamak geliştirici arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim,
Benim gibi düşünen var mı veya eklemek istediğiniz önerilere açığız 😄

Aslında nuvioda bulunması gereken ve bana göre eğer geliştirilebiliisrse kullanıcı deneyimi açısından premiuma daha da yaklaşacak özelliklerden birkaçı ;
Eklenti veya pluginlerden seçim yaptıktan sonra oynatıcı esnasında kalite seçimi yapamamak , ilk başta manuel seçim yaparken kalitelerin çokluğuyla oluşan kalabalık bazen can sıkıcı olabiliyor 😐
Bi de daha sonraki bölüm tuşu yok , basit görünebilir ama dizi izleyenler için süper bi kısa yol , bu kişiler sürekli manuel olarak bölümler kısmına tıklayıp tekrardan kaynak seçimi yapmamız gerektiği için hiç de pratik olmuyor maalesef
Ve son olarak sonraki bölümde kaynak seçimini kafasına göre yapması çok sinir bozucu oluyor 😑 son izlediğimiz kaynağı ve kaliteyi otomatik seçmesi çok memnun ederdi
Bunlar tabii ki benim fikrim amacım sadece benim gibi izleyici arkadaşlara kolaylık sağlamak geliştirici arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim,
Benim gibi düşünen var mı veya eklemek istediğiniz önerilere açığız 😄
Ayarlardan sonraki bölümü otomatik oynatmak mümkün

Hocam nasıl ekleyeceğiz programın içine telegram kaynağını android telefonda

Arkadaşın geliştiren kişi olduğunu sanmıyorum ben.

Umarım yakın zamanda TV versiyon içiin detaylı Enhanced geliştirirsin hocam. Mobilden kullanmayıp TV den kullanan çok kişi var. Geliştirmesen bile kendi adıma bu kadar imkan sağladığın için teşekkür ederim.

İlk geliştirici (kendisi Türk) yesn't projeden çekildi. Devam ettiren ve güncellemeleri yayınlayan Russo kullanıcı adlı yabancı biri.
Selamlar kendisi ben oluyorum :) Bir süre ara vermiştim discorddan da yazdığım üzere. Şu an sadece kendi çapımda geliştirmeye devam ediyorum, istediğim gibi düzenleme yapıyorum.

Başka bir şahıs, bu son sürümü aynı versiyon no ile daha önce yayınlamış. Bana da öyle geldi
Ekli dosyayı görüntüle 31895
Bu arkadaş benden sonra 'enhanced' ismiyle geliştirmeye başladı başta yalnızca ios için çalışıyordu. O da güzel iş çıkarıyor. live tv entegrasyonunu ve bi kaç özelliği benden almıştı, changeloglarda görebilirsiniz.

Hocam nasıl ekleyeceğiz programın içine telegram kaynağını android telefonda
android için desteği bir sonraki güncellemede vereceğim ios cihazımda test ediyorum.

Selamlar kendisi ben oluyorum :) Bir süre ara vermiştim discorddan da yazdığım üzere. Şu an sadece kendi çapımda geliştirmeye devam ediyorum, istediğim gibi düzenleme yapıyorum.
Hocam foruma hoş geldin. Seni burada görmek çok güzel. Acaba Tv sürümünü çıkaracak mı diye takip ediyorum seni 😁

Arkadaşlar kendisinin yesn't olduğunu discord üzerinden teyit ettim bu arada.

Geri