dizi onerebilirmisiniz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan emirxs
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

emirxs

Paylaşımcı
Puan 28
Çözümler 0
@emirxs
dizi önerilerinizi bekliyorum Reacher,Punisher,thesandman, supernatural,game of thrones,vikings,the boys,Teen wolf,lost,the mentalist,sherlock bu tarz dizilerden hoşlanıyorum sürükleyici olursa guzel olur Önerilerinizi bekliyorum

dizi önerilerinizi bekliyorum Reacher,Punisher,thesandman, supernatural,game of thrones,vikings,the boys,Teen wolf,lost,the mentalist,sherlock bu tarz dizilerden hoşlanıyorum sürükleyici olursa guzel olur Önerilerinizi bekliyorum
Oz, The Leftovers, Mr. Robot, The Wire, True Detective, Sopranos, Better Call Saul, Six Feet Under, Person Of İnterest, Twin Peaks, The Blacklist, Banshee ve Chernobyl

Bana göre dandik bir dizi ama Lost'u sevenler genelde From denen diziyi de seviyor, zaten aynı senaristler mi yazmış neymiş. Yanlışlıkla başlama gafletinde bulundum.

Üstteki arkadaş Better Call Saul demiş, ben de Breaking Bad'i önereyim.

The Witcher
A Night Of The Seven Kingdoms
House Of Dragon
Zaman Çarkı
Watson
Outlander
TrueBlood
Dexter
Hannibal

Son düzenleme:
Person Of Interest kesinlikle izlemelisin, o dizi yüzünden artık başka dizilere başlayamıyorum nedense 😀😀

fringe 'de sanki senin tarzına yakın

The X Files
Fringe
İt Crownd
Peep Show

Spartacus
Alice in Bordeland
House MD
See
Person of interest
Mentalist
Oz
Prison Break
Citadel

Güncel devam eden "Silo" var. Kesinlikle tavsiye ederim.
1 sezon çıkan 2. sezon niye iptal edildiği anlayamadığım ama güzel bir konusu olan "Flashforward" dizisi.
Yazılanlardan katıldıklarım ise ;
Person Of İnterest
Fringe
Mentalist
House M.D
Lost
Komedi olarak;
How I Met Your Mother önerebilirim. 20 dk lık çerezlik bölümler. Ama sezon sayısı fazladır.

Person of interest
Mentalist
X files

Alice in borderland
See
Pluribus

Geri