izlelan - Türkçe Nuvio Plugini

Hocam güncelleme geldiğinde nasıl yapıyoruz ?
Silip tekrar yükleyebilirsiniz veya pluginin yanında yenile ikonu var oraya da tıklayabilirsiniz. En mantıklısı silip geri yüklemek bana göre

otomatik kaynak seçimine aç içinde en altta bulunan regex eşleşmesini otamatik oynata getir ardından dediğim işlemleri yap bende açık olduğundan işlemi farkında olmadan yanlış sıralamayla söylemişim bu işlemi yapmadan regex deseni menüde gözükmüyor
teşekkürler

Silip tekrar yükleyebilirsiniz veya pluginin yanında yenile ikonu var oraya da tıklayabilirsiniz. En mantıklısı silip geri yüklemek bana göre
// filmmodu.js (Yerel dosyanın içeriği)
async function loadRemoteProvider() {
// js url si
const remoteUrl = "
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
";
try {
const response = await fetch(remoteUrl);
const code = await response.text();
// Uzak sunucudaki kodu çalıştırır
eval(code);
} catch (e) {
console.error("Sağlayıcı yüklenemedi:", e);
}
}

loadRemoteProvider(); bir ara nuvioya denemeler yaparken bu kodu yazmıştım json koduna ilk bu dosyayı gösterip yaparsanız kullanıcıların hiç güncellemelerine gerek kalmaz

// filmmodu.js (Yerel dosyanın içeriği)
async function loadRemoteProvider() {
// js url si
const remoteUrl = "
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
";
try {
const response = await fetch(remoteUrl);
const code = await response.text();
// Uzak sunucudaki kodu çalıştırır
eval(code);
} catch (e) {
console.error("Sağlayıcı yüklenemedi:", e);
}
}

loadRemoteProvider(); bir ara nuvioya denemeler yaparken bu kodu yazmıştım json koduna ilk bu dosyayı gösterip yaparsanız kullanıcıların hiç güncellemelerine gerek kalmaz
Hocam aslında nuvioya her giriş yapıldığında otomatik güncelleniyor plugin fakat garanti amaçlı silip yüklemekte fayda var anlamında söylemiştim

Hocam aslında nuvioya her giriş yapıldığında otomatik güncelleniyor plugin fakat garanti amaçlı silip yüklemekte fayda var anlamında söylemiştim
bildiğim kadarıyla güncellemiyordu belki yeni güncellemelerde olmuştur ben bir ara denemeler yaparken kodda bir değişiklik yaptığımda bu yöntemle hiç eklentilere girip resetleme gereği duymuyordum

Üstat mobilde eklentiler tak diye geliyor hemen ama Android tvde yavaş baya sebebi ne olabilir acaba

Üstat mobilde eklentiler tak diye geliyor hemen ama Android tvde yavaş baya sebebi ne olabilir acaba
Donanımsal hocam, bende de aynı şekil. Arkada 34 kaynaga paralel islem yapıyor mobil teelfonlar tvlere göre daha donanımlı, daha güçlü şak diye buluyor ama tvde öyle değil

Konudan çok bağımsız olarak bir örnek vermek istiyorum.
Senelerce MiBox 1. Nesil ile Google Chromecast with Google TV ve son 2 senedir de Google TV Streamer kullanmış birisi olarak; biraz keyiften biraz da mecburiyetten dolayı TCL TV içindeki entegre Android TV kullanıyorum şu anda. Televizyona entegre Android cidden zulümmüş. Onu anladım.

Tavsiye olarak söyleyebileceğim şu ki; Android TV deneyimi için kesinlike paraya kıyın bir Google cihaz alın.

atasözleri
acele işe şeytan karışır
sabreden derviş muradına ermiş
ucuz etin yahnisi
ne ekersen onu biçersin

Donanımsal hocam, bende de aynı şekil. Arkada 34 kaynaga paralel islem yapıyor mobil teelfonlar tvlere göre daha donanımlı, daha güçlü şak diye buluyor ama tvde öyle değil
Tamamdr eyvallah ❤️

Köylü Milletin Efendisidir

Canı sıkılanları goygoy bölümüne alalım

xperience öneririm. xperience-app.com adresinde
Hem katalog hem koleksiyon oluşturabilirsiniz. AI öneriler, en son izlenilen içeriğe göre öneriler, AI arama özelliği mevcut. Sürükle-bırak ile kolayca dizayn edilebiliyor.
Örnek görsel ekliyorum:
Bu hatayı nasıl çözebilirim aı önerileri gelmiyor

Ekli dosyalar

• IMG_0106.png
    IMG_0106.png
    160.9 KB · Görüntüleme: 24
  • v1.14.2 Güncelleme Notları:

- Toplam aktif kaynak sayısı 33'e yükseltildi.

- 33 kaynağın tamamı bulut tabanlı dinamik domain yönetim sistemine bağlandı. Kaynakların adres değişimleri eklenti güncellemesine gerek kalmadan uzaktan güncellenebilecek.

- Video akışlarındaki Türkçe Dublaj, Türkçe Altyazılı ve Orijinal Ses seçenekleri yüksek doğrulukla etiketlendi.

- JoyBoy kaynağında yaşanan yanlış sezon ve yanlış bölüm oynatma sorunu tamamen çözüldü.
Hocam onepiece hayranısınız galiba kaynakların hepsi onepiece karakterleri fakat hiçbir kaynak onepiece açamıyor Nuvio için anime kaynak varmı onepiece izleyemiyorum 😔

Hocam onepiece hayranısınız galiba kaynakların hepsi onepiece karakterleri fakat hiçbir kaynak onepiece açamıyor Nuvio için anime kaynak varmı onepiece izleyemiyorum 😔
Hocam sorun şu ki one piece normalde 1 sezon gözükürken tmdb'de 23 sezon olarak gözüküyor eşleştirmede hatalar oluyor

Geri