Nuvio Kurulumu Resimli Anlatım - Tv Box ve Android TV için

Hocam katolokneklentiniz kullanıma açık mı, kullanabilir miyiz?

Hocam katolokneklentiniz kullanıma açık mı, kullanabilir miyiz?
Tabi hocam kullanabilirsiniz fakat tmdb her istekte workersten kota düşüyor biterse Saat sabah 03:00'e kadar yenilenmesi vakit alır yani yarı yolda kalabilirsiniz. Kullanmanızı pek önermem :D öylesine yapmıştım

Tabi hocam kullanabilirsiniz fakat tmdb her istekte workersten kota düşüyor biterse Saat sabah 03:00'e kadar yenilenmesi vakit alır yani yarı yolda kalabilirsiniz. Kullanmanızı pek önermem :D öylesine yapmıştım
Aynen hocam günlük 100.000 istek sınırı var, neyse ben de sizin yaptığınız şekilde geliştirme yapmaya çalışırım kendim 🙂

Merhaba @pltmustafaa hocam, nuvio da nedense link buluyor ama açamıyor, belki bir yerlerde hata yapıyorumdur, mesela bahsettiğimiz hdfilmc*h*nn*mi sitesi nuvio da hiçbir proxy veya ara sunucu olmadan direk workers üzerinden oynatır mı?
Listede kaynak görünüyor ama oynatmaya çalışınca hata alıyorsunuz doğru mudur?

Listede kaynak görünüyor ama oynatmaya çalışınca hata alıyorsunuz doğru mudur?
Aynen hocam muhtemelen linki çözemiyor da olabilir ama bu durumda link boş dönse listede göstermezdi diye düşünüyorum

Aynen hocam muhtemelen linki çözemiyor da olabilir ama bu durumda link boş dönse listede göstermezdi diye düşünüyorum
O zaman senin sorunun kaynak siteyle ilgili olmayabilir, video barındırıcı siteler senin isteğini kabul etmiyor. Bu durum header vb eksikliklerinden kaynaklanabilir.

Hocam hls linkini bulup video oynamıyorsa header ile alakalı sorunlar olabilir.

O zaman senin sorunun kaynak siteyle ilgili olmayabilir, video barındırıcı siteler senin isteğini kabul etmiyor. Bu durum header vb eksikliklerinden kaynaklanabilir.
Tarayıcınızdaki geliştirici seçeneklere bakın, isteği atarken hangi bilgileri gönderiyor diye.

Tarayıcınızdaki geliştirici seçeneklere bakın, isteği atarken hangi bilgileri gönderiyor diye.
İşte diğer barındırma linkine giderken sayfa direkt 404 veriyor hocam o yüzden header bilgilerini alamadım

İşte diğer barındırma linkine giderken sayfa direkt 404 veriyor hocam o yüzden header bilgilerini alamadım
Hocam bazı denemeler yaparsanız olur veya yapay zekaya python ile analiz ettirebilrseniz tam sonuç verir. Yapay zekayı kullanmada önemli. Refereer ile deneyebilirsiniz. Mesela sitenin linki, playerin linki gibi şeyler denerseniz büyük ihtimalle olur

O linki direkt açarsanız tabii ki 404 verecektir, film/dizi sitesindeyken geliştirici seçeneklerden yapılan istekleri analiz edin.

O linki direkt açarsanız tabii ki 404 verecektir, film/dizi sitesindeyken geliştirici seçeneklerden yapılan istekleri analiz edin.
Onu da denedim de hocam F12 açtırtmıyor, kopyala yapıştır farklı şeyler denedim hemen durduruyor ağ akışını, biraz daha uğraşmam lazım, tşk ederim @ayruki ve @pltmustafaa

Onu da denedim de hocam F12 açtırtmıyor, kopyala yapıştır farklı şeyler denedim hemen durduruyor ağ akışını, biraz daha uğraşmam lazım, tşk ederim @ayruki ve @pltmustafaa
Geliştirici seçenekleri (F12) için koruma oluyor bazı sitelerde. Dediğim gibi en basit yolu ai kullanarak python veya js testlerde bulundurun. AI kendi bulacaktır gerekli headerleri.

Tampermonkey scripti ile devtools bypass yapabilirsiniz. Ya da cloudstream wiki kısmında modlu firefox vardı, onu kullanabilirsin

anlatım çok güzel sağolun

Buraya kadar ilerleyebildim.
Yüklü eklentilerin hiçbiri yayın desteği sunmuyor. yazıyor.

Geri