aka89
Paylaşımcı
Hocam sizin katolog da çok güzel olmuş elinize sağlık, benimkine göre daha gelişmişEvet hocam @pltmustafaa hocamın ve benim pluginim şuan stabil çalışan tek türkçe pluginler diyebilirim![]()
Hocam sizin katolog da çok güzel olmuş elinize sağlık, benimkine göre daha gelişmişEvet hocam @pltmustafaa hocamın ve benim pluginim şuan stabil çalışan tek türkçe pluginler diyebilirim![]()
Teşekkürler hocam, temeli atmıştım daha ilerleteceğim Allah izin verirse.Hocam sizin katolog da çok güzel olmuş elinize sağlık, benimkine göre daha gelişmiş![]()
@pltmustafaa hocamın cloudstream de yaptığı sanatçıya tıklayınca oynadığı filmler vs olabilir belki hocam ama vakit lazımTeşekkürler hocam, temeli atmıştım daha ilerleteceğim Allah izin verirse.
Tabi hocam kullanabilirsiniz fakat tmdb her istekte workersten kota düşüyor biterse Saat sabah 03:00'e kadar yenilenmesi vakit alır yani yarı yolda kalabilirsiniz. Kullanmanızı pek önermemHocam katolokneklentiniz kullanıma açık mı, kullanabilir miyiz?
Aynen hocam günlük 100.000 istek sınırı var, neyse ben de sizin yaptığınız şekilde geliştirme yapmaya çalışırım kendimTabi hocam kullanabilirsiniz fakat tmdb her istekte workersten kota düşüyor biterse Saat sabah 03:00'e kadar yenilenmesi vakit alır yani yarı yolda kalabilirsiniz. Kullanmanızı pek önermemöylesine yapmıştım
Listede kaynak görünüyor ama oynatmaya çalışınca hata alıyorsunuz doğru mudur?Merhaba @pltmustafaa hocam, nuvio da nedense link buluyor ama açamıyor, belki bir yerlerde hata yapıyorumdur, mesela bahsettiğimiz hdfilmc*h*nn*mi sitesi nuvio da hiçbir proxy veya ara sunucu olmadan direk workers üzerinden oynatır mı?
Aynen hocam muhtemelen linki çözemiyor da olabilir ama bu durumda link boş dönse listede göstermezdi diye düşünüyorumListede kaynak görünüyor ama oynatmaya çalışınca hata alıyorsunuz doğru mudur?
O zaman senin sorunun kaynak siteyle ilgili olmayabilir, video barındırıcı siteler senin isteğini kabul etmiyor. Bu durum header vb eksikliklerinden kaynaklanabilir.Aynen hocam muhtemelen linki çözemiyor da olabilir ama bu durumda link boş dönse listede göstermezdi diye düşünüyorum
Hocam hls linkini bulup video oynamıyorsa header ile alakalı sorunlar olabilir.Aynen hocam muhtemelen linki çözemiyor da olabilir ama bu durumda link boş dönse listede göstermezdi diye düşünüyorum
Tarayıcınızdaki geliştirici seçeneklere bakın, isteği atarken hangi bilgileri gönderiyor diye.O zaman senin sorunun kaynak siteyle ilgili olmayabilir, video barındırıcı siteler senin isteğini kabul etmiyor. Bu durum header vb eksikliklerinden kaynaklanabilir.
İşte diğer barındırma linkine giderken sayfa direkt 404 veriyor hocam o yüzden header bilgilerini alamadımTarayıcınızdaki geliştirici seçeneklere bakın, isteği atarken hangi bilgileri gönderiyor diye.
Hocam bazı denemeler yaparsanız olur veya yapay zekaya python ile analiz ettirebilrseniz tam sonuç verir. Yapay zekayı kullanmada önemli. Refereer ile deneyebilirsiniz. Mesela sitenin linki, playerin linki gibi şeyler denerseniz büyük ihtimalle olurİşte diğer barındırma linkine giderken sayfa direkt 404 veriyor hocam o yüzden header bilgilerini alamadım
O linki direkt açarsanız tabii ki 404 verecektir, film/dizi sitesindeyken geliştirici seçeneklerden yapılan istekleri analiz edin.İşte diğer barındırma linkine giderken sayfa direkt 404 veriyor hocam o yüzden header bilgilerini alamadım
Onu da denedim de hocam F12 açtırtmıyor, kopyala yapıştır farklı şeyler denedim hemen durduruyor ağ akışını, biraz daha uğraşmam lazım, tşk ederim @ayruki ve @pltmustafaaO linki direkt açarsanız tabii ki 404 verecektir, film/dizi sitesindeyken geliştirici seçeneklerden yapılan istekleri analiz edin.
Geliştirici seçenekleri (F12) için koruma oluyor bazı sitelerde. Dediğim gibi en basit yolu ai kullanarak python veya js testlerde bulundurun. AI kendi bulacaktır gerekli headerleri.Onu da denedim de hocam F12 açtırtmıyor, kopyala yapıştır farklı şeyler denedim hemen durduruyor ağ akışını, biraz daha uğraşmam lazım, tşk ederim @ayruki ve @pltmustafaa
Tampermonkey scripti ile devtools bypass yapabilirsiniz. Ya da cloudstream wiki kısmında modlu firefox vardı, onu kullanabilirsinOnu da denedim de hocam F12 açtırtmıyor, kopyala yapıştır farklı şeyler denedim hemen durduruyor ağ akışını, biraz daha uğraşmam lazım, tşk ederim @ayruki ve @pltmustafaa