bilemiyorumaltan
Üye
teşekkürler
Yaw sen kralsınnnn
- v1.14.3 Güncelleme Notları:
- Sabo (Anizium) kaynağı eklenerek kaynak sayısı 34'e çıkmıştır.
Plugin geliştirilmekte olup karşılaştığınız hataları ve önerilerinizi beklemekteyim. İyi seyirler!
Hocam bayrak emojilerini desktop sürümü desteklemediği için kaynakları listelemiyor. Başta türk bayragı emojisi vardı ama sildim.tr bayrak logosu eklerseniz çok hoş olur
torrentio da hep eng rus hint bayrakları var
Elinize sağlık hocam, kaynağın adı Sabo sanırım.
- v1.14.3 Güncelleme Notları:
- Sabo (Anizium) kaynağı eklenerek kaynak sayısı 34'e çıkmıştır.
Plugin geliştirilmekte olup karşılaştığınız hataları ve önerilerinizi beklemekteyim. İyi seyirler!
Yeni filmlerde the dog stars filmi var ama açmak için hiç bir eklenti yok.niye acabaHocam bayrak emojilerini desktop sürümü desteklemediği için kaynakları listelemiyor. Başta türk bayragı emojisi vardı ama sildim.
Hocam demek ki hiç bir kaynak bulamıyor buna yapabileceğim bir şey yok. Yeni olduğu için daha korsana düşmemiştir belkiYeni filmlerde the dog stars filmi var ama açmak için hiç bir eklenti yok.niye acaba
Kaynak site kapatılmış hocam yeni domain ile açarlarsa düzeltirim.Tvde içerde dizisini garling eklentiaindne izleyebiliyordum ama şimdi Manuel açmaya çalıştığımda garling de yok telefonda çıkıyor yeni depo linki mevcut mu acaba
İşin garip tarafı telefondan izlerken sıkıntı yok açıyor ama tv sürümünde açılmıyorKaynak site kapatılmış hocam yeni domain ile açarlarsa düzeltirim.
saglam adam gerçekten dikkate almış joyboy kaynagindaki sorunu ben soylemistim halletmis ellerine saglik hocam
- v1.14.2 Güncelleme Notları:
- Toplam aktif kaynak sayısı 33'e yükseltildi.
- 33 kaynağın tamamı bulut tabanlı dinamik domain yönetim sistemine bağlandı. Kaynakların adres değişimleri eklenti güncellemesine gerek kalmadan uzaktan güncellenebilecek.
- Video akışlarındaki Türkçe Dublaj, Türkçe Altyazılı ve Orijinal Ses seçenekleri yüksek doğrulukla etiketlendi.
- JoyBoy kaynağında yaşanan yanlış sezon ve yanlış bölüm oynatma sorunu tamamen çözüldü.
Hocam garling kaynağı telefonda da çalışmıyor komple site kapanmış. Başka kaynaktan mı bahsediyorsunuz?İşin garip tarafı telefondan izlerken sıkıntı yok açıyor ama tv sürümünde açılmıyor
İyi seyirler hocamsaglam adam gerçekten dikkate almış joyboy kaynagindaki sorunu ben soylemistim halletmis ellerine saglik hocam
Hocam garling kaynağı telefonda da çalışmıyor komple site kapanmış. Başka kaynaktan mı bahsediyorsunuz?
ne demek hatayı söylemekte arada kalmıştım kırıcı yazmis olabilirim sanki boyle hatayi yuzune vurmus gibiİyi seyirler hocamhatayı söylediğiniz için saolun
Yok hocam olur mu öyle hata olacak zaten normal şeyler, siz söyleyin ki düzelteyim hatalarıne demek hatayı söylemekte arada kalmıştım kırıcı yazmis olabilirim sanki boyle hatayi yuzune vurmus gibi
İşin şöyle Bi saçma yanı var telefon için söyleyeyim WiFi den açınca garling çalışıyor mobil veride çalışmıyorAnlam veremedim hocam, şuan bende de çalışmıyor yani test ettim yok. site kapalı sizde nasıl çalışıyor hayret etttim![]()
oyuzden yanlis anlarsin diye yazmicaktim ama bi sekil yazabildim üstad sen sağolasınne demek hatayı söylemekte arada kalmıştım kırıcı yazmis olabilirim sanki boyle hatayi yuzune vurmus gibi