Serkangakko
Paylaşımcı
Evet ustam sürüm Sürüm 1.
.0.56 ...
.0.56 ...
Mesajı görmeden güncelledik hiç açmıyor@ferhat44 @ckaya @Serkangakko @sebo22 Geri bildirimleriniz için teşekkürler. Evet koddan dolayı hemen acil güncelleme geçtim. (Amazon firestick uyumluluğu kodda hata verdiyor. Hemen kaldırdım)
emeğine hürmet bekleriz. düzgün bir uygulama çıkması herkesin yararına olacaktır tabiki hata olacaktır kolay gelsinMalesef,işte her ne kadar kod,makine vs de olsa e nihayetinde en son İnsan elinden dolayı olabiliyor.Hala incelemede
Yorumunuzu hangi mağazadan yaptınız DM den dönüş yaparsanız kodunuzu iletmek isterimYorum yaptım.Cihazım android.Hediyenizi bekliyorum.
Hangi magaza derken.Play storeden Tv olarak. 01092026 tarihli.Yorumunuzu hangi mağazadan yaptınız DM den dönüş yaparsanız kodunuzu iletmek isterim
Merhaba elinize saglik rica etsen android icin kod gonderirmisiniz emekleriniz icin tesekkurlerGoogle Play Store veya Apple AppStore da yorum yapan arkadaşlarla .Mağazada yorum yapıp haber verirse iOS veya Android olduğunu belirterek ücretsiz Pro Kodunu veriyorum.