Emileyt IPTV Player: Cebinizden Salonunuzdaki Televizyona, Tek Uygulamada Eksiksiz Bir İzleme Deneyimi

Evet ustam sürüm Sürüm 1.
.0.56 ...

Malesef,işte her ne kadar kod,makine vs de olsa e nihayetinde en son İnsan elinden dolayı olabiliyor. :( Hala incelemede

Malesef,işte her ne kadar kod,makine vs de olsa e nihayetinde en son İnsan elinden dolayı olabiliyor. :( Hala incelemede
emeğine hürmet bekleriz. düzgün bir uygulama çıkması herkesin yararına olacaktır tabiki hata olacaktır kolay gelsin

Güncelleme (v1.0.56) Play Store'da yayına girdi ✅ Uygulamanızı güncelleyerek başlangıçtaki çökme sorununu tamamen çözebilirsiniz. Geri bildirimleriniz için teşekkürler, sorun yaşamaya devam eden olursa buradan yazabilir 🙏

Son düzenleme:
Çok iyi oldu, teşekkürler

açılış sorunu tv de sorun çözüldü 👍

Son düzenleme:
Nihayet güzel çalışıyor...
VESTEL ANDROİD 11 TV ve
Samsung a51 telefonum da sorunsuz çalışıyor 👍ustam .

@ckaya @ferhat44 4 @Serkangakko geri dönüşleriniz için teşekkür ederim. Keyifli seyirler. Tv de izleyenlerin kumanda ile gezinme sorunu da çözülmüş olması lazım. 😊

Yorum yaptım.Cihazım android.Hediyenizi bekliyorum.

ACg8ocL2QHp2jmNnjX-bHlmTMdIMaGrJ1pIUDnKlDbC9T-9fRtkHuw=s32-rw-mo

Çetin Turhan

4 Eylül 2026
Emeğine sağlık üstad.Emileyt güzel bir program olmuş.Teşekkürler.Emeğe Saygı.
1 Eylül dede yazdığım yorum bu.

Cihazım android

Bende kod alabilir miyim

@mustafa555 @sislivadi Harika geri bildiriminiz için teşekkür ederim.Her zaman daha iyisi için çabalıyoruz. Mağaza yorumunuzun ardından DM'den işletim sisteminizi bildirirseniz promosyon kodunuzu göndermek isterim

Google Play Store veya Apple AppStore da yorum yapan arkadaşlarla .Mağazada yorum yapıp haber verirse iOS veya Android olduğunu belirterek ücretsiz Pro Kodunu veriyorum.
Merhaba elinize saglik rica etsen android icin kod gonderirmisiniz emekleriniz icin tesekkurler

Ustam eline sağlık bu tür uygulama yapmak oldukça emek ister diye düşünüyorum. Emeğinize sağlık diliyorum. Çalıştırdığım cihaz tvbox hiremco matrix pro android cihaz. Tekrar teşekkür ederim....

Google play üzerinden yorum yaptım. insan kaynakları olarak görünüyor tv kısmında. Android tv box cihaz... Teşekkür ederim...

forumda paylaşılan rectv dizi m3u8 listesini denedim yüklediğimde resimde görüldüğü üzere çoğunu canlıya attı. tvde televizio uygulamasından sorunsuz izlediğim supernatural i bağlantı hatası vererek oynatmadı. konuşanlarada aynısı oldu ama indirme seçeneğiyle indirmeye başladı yani bağlantı var. birkaç dizi denedim hiç birinde bağlantı yok. vpn kullandım yine değişen bişey olmadı. bende mi sorun var.
1000150156.jpg1000150157.jpg1000150158.jpg1000150155.jpg

Ekli dosyalar

• 1000150157.jpg
    1000150157.jpg
    218.3 KB · Görüntüleme: 1

Geri