izlelan - Türkçe Nuvio Plugini

teşekkürler

• v1.14.3 Güncelleme Notları:

- Sabo (Anizium) kaynağı eklenerek kaynak sayısı 34'e çıkmıştır.

Plugin geliştirilmekte olup karşılaştığınız hataları ve önerilerinizi beklemekteyim. İyi seyirler! :)
Yaw sen kralsınnnn😆😆

tr bayrak logosu eklerseniz çok hoş olur
torrentio da hep eng rus hint bayrakları var

tr bayrak logosu eklerseniz çok hoş olur
torrentio da hep eng rus hint bayrakları var
Hocam bayrak emojilerini desktop sürümü desteklemediği için kaynakları listelemiyor. Başta türk bayragı emojisi vardı ama sildim.

• v1.14.3 Güncelleme Notları:

- Sabo (Anizium) kaynağı eklenerek kaynak sayısı 34'e çıkmıştır.

Plugin geliştirilmekte olup karşılaştığınız hataları ve önerilerinizi beklemekteyim. İyi seyirler! :)
Elinize sağlık hocam, kaynağın adı Sabo sanırım. 😃

Ekli dosyalar

• image.jpg
    image.jpg
    1.4 MB · Görüntüleme: 17
Son düzenleme:
Hocam bayrak emojilerini desktop sürümü desteklemediği için kaynakları listelemiyor. Başta türk bayragı emojisi vardı ama sildim.
Yeni filmlerde the dog stars filmi var ama açmak için hiç bir eklenti yok.niye acaba

Yeni filmlerde the dog stars filmi var ama açmak için hiç bir eklenti yok.niye acaba
Hocam demek ki hiç bir kaynak bulamıyor buna yapabileceğim bir şey yok. Yeni olduğu için daha korsana düşmemiştir belki

Tvde içerde dizisini garling eklentiaindne izleyebiliyordum ama şimdi Manuel açmaya çalıştığımda garling de yok telefonda çıkıyor yeni depo linki mevcut mu acaba

Tvde içerde dizisini garling eklentiaindne izleyebiliyordum ama şimdi Manuel açmaya çalıştığımda garling de yok telefonda çıkıyor yeni depo linki mevcut mu acaba
Kaynak site kapatılmış hocam yeni domain ile açarlarsa düzeltirim.

• v1.14.2 Güncelleme Notları:

- Toplam aktif kaynak sayısı 33'e yükseltildi.

- 33 kaynağın tamamı bulut tabanlı dinamik domain yönetim sistemine bağlandı. Kaynakların adres değişimleri eklenti güncellemesine gerek kalmadan uzaktan güncellenebilecek.

- Video akışlarındaki Türkçe Dublaj, Türkçe Altyazılı ve Orijinal Ses seçenekleri yüksek doğrulukla etiketlendi.

- JoyBoy kaynağında yaşanan yanlış sezon ve yanlış bölüm oynatma sorunu tamamen çözüldü.
saglam adam gerçekten dikkate almış joyboy kaynagindaki sorunu ben soylemistim halletmis ellerine saglik hocam

İşin garip tarafı telefondan izlerken sıkıntı yok açıyor ama tv sürümünde açılmıyor
Hocam garling kaynağı telefonda da çalışmıyor komple site kapanmış. Başka kaynaktan mı bahsediyorsunuz?

Ekli dosyalar

• Screenshot_20260902_020349_com.nuvio.app.jpg
    Screenshot_20260902_020349_com.nuvio.app.jpg
    116.8 KB · Görüntüleme: 19
  • Screenshot_20260902_020343_com.nuvio.app.jpg
    Screenshot_20260902_020343_com.nuvio.app.jpg
    67.2 KB · Görüntüleme: 19
Anlam veremedim hocam, şuan bende de çalışmıyor yani test ettim yok. site kapalı sizde nasıl çalışıyor hayret etttim 😀😀

ne demek hatayı söylemekte arada kalmıştım kırıcı yazmis olabilirim sanki boyle hatayi yuzune vurmus gibi
Yok hocam olur mu öyle hata olacak zaten normal şeyler, siz söyleyin ki düzelteyim hataları

Anlam veremedim hocam, şuan bende de çalışmıyor yani test ettim yok. site kapalı sizde nasıl çalışıyor hayret etttim 😀😀
İşin şöyle Bi saçma yanı var telefon için söyleyeyim WiFi den açınca garling çalışıyor mobil veride çalışmıyor

ne demek hatayı söylemekte arada kalmıştım kırıcı yazmis olabilirim sanki boyle hatayi yuzune vurmus gibi
oyuzden yanlis anlarsin diye yazmicaktim ama bi sekil yazabildim üstad sen sağolasın

Geri