YaHU Ezan ve Kuranı Kerim Asistanı - %100 Ücretsiz ve Reklamsız Namaz Vakti Uygulaması

KBEM Yahu Ezan uygulaması günlük ibadet ihtiyaçlarınızı karşılıyor mu?

• Evet Gayet Yeterli

• Temel özellikler yeterli, ufak eksikler var

• Kullanışlı ama geliştirilmesi gereken yönleri var

• Hayır, temel konularda eksikleri var

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Allah razı olsun inşallah

eline sağlık güzel bir program olmuş fakat ben mi bulamadım kerahat saatine ne kadar kaldı geçmesine ne kadar var bunları da eklersen süper bir program olur
Kerahat vaktinin ne kadar kaldığı ve bitişi ile ilgili bir ekleme yapmayacakmısınız bunu eklemediğiniz için diğer programı silemedim yine ona bakmak gerekiyor

Güzel uygulama

emeğine yüreğine sağlık allah razı olsun ezan vakti pro yu ve Hasenat Hatimi uzun süre kullanan bi gariban olarak diyorum ki süper olmuş kuran bölümü takip fevkalade Allah razı olsun
Allah razı olsun hocam Dualarınız Talibim

Kerahat vaktinin ne kadar kaldığı ve bitişi ile ilgili bir ekleme yapmayacakmısınız bunu eklemediğiniz için diğer programı silemedim yine ona bakmak gerekiyor
Hocam inşAllah 10 gün içerisinde gerekli eklemeyi yapacağım Allahın izniyle. Tüm Dostlarımdan ricam şu ki, yapılmasını istediğiniz düzenleme yeni özellikler hakkında buraya yazın. ben hepsini teker teker yapacağım Allahın izniyle şuan istenen
1. kerahat vaktinin saat olarak gösterimi
2. Türkiye dışındaki ülkelerin tam konumlarının ve ezan saatleri hakkında düzenleme
varsa sizlerden ricam yazın Allahın izniyle Duanıza Talibim.

-Öyle yaptım zaten hocam, artık o temayı seçmiyorum. Allah razı olsun.
artık basit temayı da seçebilirsiniz. üzerinde gerekli güncellemeyi yaptım. hatta basit temayı çok seveceğiniz bir özellik ekledim. ekranda hangi modulleri görmek istiyorsanız seçebiliyorsunuz. aradığınız her şey elinizin altında ekranda duruyor olacak.

Allah razı olsun hocam. On numara beş yıldız olmuş hocam.

ALLAH SENDEN RAZI OLSUN hocam ...

artık basit temayı da seçebilirsiniz. üzerinde gerekli güncellemeyi yaptım. hatta basit temayı çok seveceğiniz bir özellik ekledim. ekranda hangi modulleri görmek istiyorsanız seçebiliyorsunuz. aradığınız her şey elinizin altında ekranda duruyor olacak.
-Hocam senden Allah razı olsun. Daha önce onlarca uygulama kullandım, kimisi vaktinde haber vermiyordu, kimisi hiç haber vermiyordu. Bunda şimdilik böyle bir şey yok Alah'a şükür

Selamünaleyküm dostlar 🌿

Uygulamamızın yeni versiyonu yayınlandı, çok şükür. 😊

Sizlerin olmasını istediği birçok özelliği ekledim, ayrıca bildirdiğiniz hataları da gidermeye çalıştım.

Uygulamayı güncelleyerek yeni sürümü deneyimleyebilirsiniz. Görüş ve önerilerinizi yine bekliyorum. Dualarınıza Talibim🤲

Ekli dosyalar

• Screenshot_2026-09-03-08-58-03-273_com.miui.home-edit.jpg
    Screenshot_2026-09-03-08-58-03-273_com.miui.home-edit.jpg
    77.5 KB · Görüntüleme: 12
  • Screenshot_2026-09-03-08-58-34-631_com.kbemyazilim.ezanvekuranikerim.jpg
    Screenshot_2026-09-03-08-58-34-631_com.kbemyazilim.ezanvekuranikerim.jpg
    230 KB · Görüntüleme: 12
  • Screenshot_2026-09-03-08-58-53-568_com.kbemyazilim.ezanvekuranikerim.jpg
    Screenshot_2026-09-03-08-58-53-568_com.kbemyazilim.ezanvekuranikerim.jpg
    214.9 KB · Görüntüleme: 12
Elinize emeğinize sağlık hocam

İOS’a gelecek mi ?

Selamünaleyküm dostlar 🌿

Sizlerin olmasını istediği birçok özelliği ekledim, ayrıca bildirdiğiniz hataları da gidermeye çalıştım.

Uygulamayı güncelleyerek yeni sürümü deneyimleyebilirsiniz. Görüş ve önerilerinizi yine bekliyorum. Dualarınıza Talibim🤲
Elinize sağlık son güncelleme harika olmuş tek sıkıntı ilk resimdeki widgette farklı konum yapmamıza rağmen saat değişiyor ama Mardin Midyat orda sabit kalıyor onun dışında çok iyi bir program oldu insan bir kuşkulanıyor Mardin e göre mi ayarlı diye çok sıkıntı yaratmaya Aksa size ona da bakabilirsiniz çok iyi olur ama olmuyorsada sıkıntı yok

Elinize sağlık son güncelleme harika olmuş tek sıkıntı ilk resimdeki widgette farklı konum yapmamıza rağmen saat değişiyor ama Mardin Midyat orda sabit kalıyor onun dışında çok iyi bir program oldu insan bir kuşkulanıyor Mardin e göre mi ayarlı diye çok sıkıntı yaratmaya Aksa size ona da bakabilirsiniz çok iyi olur ama olmuyorsada sıkıntı yok
hocam sorunu çözdüm, güncelleme yaparak yeni özellikleri kontrol edebilirsiniz.

Selamünaleyküm dostlar 🌿

Eline emeğine sağlık Rabbim gönlünden geçenlerin hayırlısıni nasip etsin Allah razı olsun 🤲🤲🤲🤲🤲

Güzel olmuş ellerine sağlık

Selamünaleyküm dostlar 🌿

Aleykümselam hocam

Öncelikle elinize emeğinize sağlık. Allah razı olsun.

Yeni güncelleme sonrası alt tuşlar sanal tuşların altında kalıyor. Bu sorunu düzeltebilir misiniz?

Ekli dosyalar

• Screenshot_20260903-205207_KBEM YaHU.jpg
    Screenshot_20260903-205207_KBEM YaHU.jpg
    708.7 KB · Görüntüleme: 3

Geri