western niyaz
Üye
Allah razı olsun inşallah
Popüler olan uygulamayı sildirdi valla çok sade ve kullanışlıAllah razı olsun inşallah
Kerahat vaktinin ne kadar kaldığı ve bitişi ile ilgili bir ekleme yapmayacakmısınız bunu eklemediğiniz için diğer programı silemedim yine ona bakmak gerekiyoreline sağlık güzel bir program olmuş fakat ben mi bulamadım kerahat saatine ne kadar kaldı geçmesine ne kadar var bunları da eklersen süper bir program olur
Allah razı olsun hocam Dualarınız Talibimemeğine yüreğine sağlık allah razı olsun ezan vakti pro yu ve Hasenat Hatimi uzun süre kullanan bi gariban olarak diyorum ki süper olmuş kuran bölümü takip fevkalade Allah razı olsun
Hocam inşAllah 10 gün içerisinde gerekli eklemeyi yapacağım Allahın izniyle. Tüm Dostlarımdan ricam şu ki, yapılmasını istediğiniz düzenleme yeni özellikler hakkında buraya yazın. ben hepsini teker teker yapacağım Allahın izniyle şuan istenenKerahat vaktinin ne kadar kaldığı ve bitişi ile ilgili bir ekleme yapmayacakmısınız bunu eklemediğiniz için diğer programı silemedim yine ona bakmak gerekiyor
yeni versiyonda düzelttim hocam güncelleyin lüfen-Ayrıca Cuma Mesajlarından "İmzalı Kart Yap" dediğimde hata mesajları yazıyor.
artık basit temayı da seçebilirsiniz. üzerinde gerekli güncellemeyi yaptım. hatta basit temayı çok seveceğiniz bir özellik ekledim. ekranda hangi modulleri görmek istiyorsanız seçebiliyorsunuz. aradığınız her şey elinizin altında ekranda duruyor olacak.-Öyle yaptım zaten hocam, artık o temayı seçmiyorum. Allah razı olsun.
-Hocam senden Allah razı olsun. Daha önce onlarca uygulama kullandım, kimisi vaktinde haber vermiyordu, kimisi hiç haber vermiyordu. Bunda şimdilik böyle bir şey yok Alah'a şükürartık basit temayı da seçebilirsiniz. üzerinde gerekli güncellemeyi yaptım. hatta basit temayı çok seveceğiniz bir özellik ekledim. ekranda hangi modulleri görmek istiyorsanız seçebiliyorsunuz. aradığınız her şey elinizin altında ekranda duruyor olacak.
Elinize sağlık son güncelleme harika olmuş tek sıkıntı ilk resimdeki widgette farklı konum yapmamıza rağmen saat değişiyor ama Mardin Midyat orda sabit kalıyor onun dışında çok iyi bir program oldu insan bir kuşkulanıyor Mardin e göre mi ayarlı diye çok sıkıntı yaratmaya Aksa size ona da bakabilirsiniz çok iyi olur ama olmuyorsada sıkıntı yokSelamünaleyküm dostlar
Uygulamamızın yeni versiyonu yayınlandı, çok şükür.
Sizlerin olmasını istediği birçok özelliği ekledim, ayrıca bildirdiğiniz hataları da gidermeye çalıştım.
Uygulamayı güncelleyerek yeni sürümü deneyimleyebilirsiniz. Görüş ve önerilerinizi yine bekliyorum. Dualarınıza Talibim![]()
çalışmalara başladım ama apple geliştirici hesabı konusunda bazı sıkıntalar var . onu hallettikten sonra inşAllah paylaşım yapacağımİOS’a gelecek mi ?
hocam sorunu çözdüm, güncelleme yaparak yeni özellikleri kontrol edebilirsiniz.Elinize sağlık son güncelleme harika olmuş tek sıkıntı ilk resimdeki widgette farklı konum yapmamıza rağmen saat değişiyor ama Mardin Midyat orda sabit kalıyor onun dışında çok iyi bir program oldu insan bir kuşkulanıyor Mardin e göre mi ayarlı diye çok sıkıntı yaratmaya Aksa size ona da bakabilirsiniz çok iyi olur ama olmuyorsada sıkıntı yok
Eline emeğine sağlık Rabbim gönlünden geçenlerin hayırlısıni nasip etsin Allah razı olsunSelamünaleyküm dostlar
Sizlerin olmasını istediği birçok özelliği ekledim, ayrıca bildirdiğiniz hataları da gidermeye çalıştım.
Uygulamayı güncelleyerek yeni sürümü deneyimleyebilirsiniz. Görüş ve önerilerinizi yine bekliyorum. Dualarınıza Talibim![]()
Aleykümselam hocamSelamünaleyküm dostlar