🍿 WatchBuddy — Stremio & Rave'in En İyi Özellikleri Bir Arada!

Bugün yükledim, gayet başarılı bir çalışma olmuş. Spor kanalları mevcut mu? Teşekkürler.

Bugün yükledim, gayet başarılı bir çalışma olmuş. Spor kanalları mevcut mu? Teşekkürler.

Teşekkür ederiz, doğrudan içerik barındırmıyoruz; kendi m3u listenizi ekleyebilirsiniz.

Güncellemeyle daha kötü oldu. Ard arda 2 reklam çıktı. İkinci kapanmıyor ekranda kaldı gitmiyor. Yine bişey izleyemedik. Umudum kalmadı sildim artık.

Ekli dosyalar

• 20260828_113540.jpg
    20260828_113540.jpg
    855.2 KB · Görüntüleme: 23
Güncellemeyle daha kötü oldu. Ard arda 2 reklam çıktı. İkinci kapanmıyor ekranda kaldı gitmiyor. Yine bişey izleyemedik. Umudum kalmadı sildim artık.

Bildirdiğiniz çift reklam ve kapanmama sorununu çözdük. Reklam sıklığını 20 dakikada 1 olacak şekilde optimize ederek yeni sürümü (v1.3.97) marketlere ilettik.

Güncelleme mağazalara yansıyana kadar beklemek istemezseniz watchbuddy.tv/apk üzerinden TV için armeabi-v7a APK dosyasını indirip deneyebilirsiniz.

Son düzenleme:
Şu +onsekiz olayına keşke hiç girmeseniz ustam be ne gerek var böyle şeylere

teşekkürler

teşekkürler

Bundan dolayı öneremiyorum arladaşlara. Hiç olmasa çok iyi olur. Hayır illa koymak isteniyorsasa ayrı gizli şifre ile girilen bir bölüm olsada milletin gözünün içine girmese. Ailecek bir şey izleyelim desen açamazsın.

Bundan dolayı öneremiyorum arladaşlara. Hiç olmasa çok iyi olur. Hayır illa koymak isteniyorsasa ayrı gizli şifre ile girilen bir bölüm olsada milletin gözünün içine girmese. Ailecek bir şey izleyelim desen açamazsın.
Bi de gün geçtikçe artıyor eklentiler

Teşekkürler

Ben de çok şaşırıyorum 200 den fazla eklenti arasında nasıl en çok onlar kullanılıyor diye. Keşke en çok belgesel içerikleri tüketilse.

Bahsettiğiniz hassasiyeti;
Çin'den bağlanan kullanıcılar Türkçe dilindeki eklentiler için,
Rusya'dan bağlanan kullanıcılar Ukrayna dilindeki eklentiler için
Amerika'dan bağlanan kullanıcılar Arapça dilindeki eklentiler için
dile getiriyor.

Bu yüzden "Eklenti Yönetimi" diye bir sayfamız var ve buradan gizlenen eklentiler arayüzü çeşitli yerlerinde görünmez hale geliyor.

Ben de çok şaşırıyorum 200 den fazla eklenti arasında nasıl en çok onlar kullanılıyor diye. Keşke en çok belgesel içerikleri tüketilse.

Bahsettiğiniz hassasiyeti;
Çin'den bağlanan kullanıcılar Türkçe dilindeki eklentiler için,
Rusya'dan bağlanan kullanıcılar Ukrayna dilindeki eklentiler için
Amerika'dan bağlanan kullanıcılar Arapça dilindeki eklentiler için
dile getiriyor.

Bu yüzden "Eklenti Yönetimi" diye bir sayfamız var ve buradan gizlenen eklentiler arayüzü çeşitli yerlerinde görünmez hale geliyor.
Tamam buldum. Çok teşekkür ederim. Gizledim.

Son düzenleme:
Uygulamayı şöyle kullanabiliyor muyuz. malum bir spor olayında kendi iptv mizi ortak 3-4 kişiyle izleme :)

Mi box da sürekli aynı problem
Kumanda çalışıyor ama stabil değil
Yukarı aşağı randımanlı değil
Sağ sol tuşları film seçerken üst e atlıyor,sinir ediyor
Umarım düzelir
Kolay gelsin

Uygulamayı şöyle kullanabiliyor muyuz. malum bir spor olayında kendi iptv mizi ortak 3-4 kişiyle izleme :)
Uygulama teknik olarak sizin sağlamış olduğunuz linkleri eşzamanlı izletmeyi sağladığı için gayet mümkün.

İyi akşamlar uygulamaya güncelleme gelmiş tvbox marketi üzerinden güncellemeyi %99a kadar indiriyor orada takılıyor cihazım Google lisanslı bi TV box

İyi akşamlar uygulamaya güncelleme gelmiş tvbox marketi üzerinden güncellemeyi %99a kadar indiriyor orada takılıyor cihazım Google lisanslı bi TV box

Merhaba belki sistemsel bir çakışma olmuştur, mevcut uygulamayı kaldırıp marketten tekrar kurmayı denediniz mi?

Merhaba belki sistemsel bir çakışma olmuştur, mevcut uygulamayı kaldırıp marketten tekrar kurmayı denediniz mi?
Videolarda kaldığın yerden devam etme var mı. Bir videoda tekrar devam etmek istendiğinde yeniden kaynak seçip baştan alıyor. Denemek için dün bir dizi açmıştım, yarım bırakmıştım açayım dedim bu şekilde açtım. Birde ilerleme çubuğunu seçip sağa sola çekmek daha kulanışlı sanki. Bunu öneri olarak yazıyorum. Siz önerilere açık olduğunuz için. Yoksa herşey için teşekkürler.

Şimdi bunuda denedim indirirken yine 99 da kaldı rica etsem güncel apkyı paylaşırmısınız buradan yada özelden ilk defa böyle birşey oldu

Şimdi bunuda denedim indirirken yine 99 da kaldı rica etsem güncel apkyı paylaşırmısınız buradan yada özelden ilk defa böyle birşey oldu
Sayfa başında, 104 nolu mesajda apk nın nasıl indirileceği paylaşılmış zaten1000142623.png

Son düzenleme:

Geri