Bugün yükledim, gayet başarılı bir çalışma olmuş. Spor kanalları mevcut mu? Teşekkürler.
Güncellemeyle daha kötü oldu. Ard arda 2 reklam çıktı. İkinci kapanmıyor ekranda kaldı gitmiyor. Yine bişey izleyemedik. Umudum kalmadı sildim artık.
Bundan dolayı öneremiyorum arladaşlara. Hiç olmasa çok iyi olur. Hayır illa koymak isteniyorsasa ayrı gizli şifre ile girilen bir bölüm olsada milletin gözünün içine girmese. Ailecek bir şey izleyelim desen açamazsın.Şu +onsekiz olayına keşke hiç girmeseniz ustam be ne gerek var böyle şeylere
Bi de gün geçtikçe artıyor eklentilerBundan dolayı öneremiyorum arladaşlara. Hiç olmasa çok iyi olur. Hayır illa koymak isteniyorsasa ayrı gizli şifre ile girilen bir bölüm olsada milletin gözünün içine girmese. Ailecek bir şey izleyelim desen açamazsın.
Ben de çok şaşırıyorum 200 den fazla eklenti arasında nasıl en çok onlar kullanılıyor diye. Keşke en çok belgesel içerikleri tüketilse.Şu +onsekiz olayına keşke hiç girmeseniz ustam be ne gerek var böyle şeylere
Bahsettiğiniz hassasiyeti;Bundan dolayı öneremiyorum arladaşlara. Hiç olmasa çok iyi olur. Hayır illa koymak isteniyorsasa ayrı gizli şifre ile girilen bir bölüm olsada milletin gözünün içine girmese. Ailecek bir şey izleyelim desen açamazsın.
Tamam buldum. Çok teşekkür ederim. Gizledim.Ben de çok şaşırıyorum 200 den fazla eklenti arasında nasıl en çok onlar kullanılıyor diye. Keşke en çok belgesel içerikleri tüketilse.
Bahsettiğiniz hassasiyeti;
Çin'den bağlanan kullanıcılar Türkçe dilindeki eklentiler için,
Rusya'dan bağlanan kullanıcılar Ukrayna dilindeki eklentiler için
Amerika'dan bağlanan kullanıcılar Arapça dilindeki eklentiler için
dile getiriyor.
Bu yüzden "Eklenti Yönetimi" diye bir sayfamız var ve buradan gizlenen eklentiler arayüzü çeşitli yerlerinde görünmez hale geliyor.
Uygulama teknik olarak sizin sağlamış olduğunuz linkleri eşzamanlı izletmeyi sağladığı için gayet mümkün.Uygulamayı şöyle kullanabiliyor muyuz. malum bir spor olayında kendi iptv mizi ortak 3-4 kişiyle izleme![]()
İyi akşamlar uygulamaya güncelleme gelmiş tvbox marketi üzerinden güncellemeyi %99a kadar indiriyor orada takılıyor cihazım Google lisanslı bi TV box
Videolarda kaldığın yerden devam etme var mı. Bir videoda tekrar devam etmek istendiğinde yeniden kaynak seçip baştan alıyor. Denemek için dün bir dizi açmıştım, yarım bırakmıştım açayım dedim bu şekilde açtım. Birde ilerleme çubuğunu seçip sağa sola çekmek daha kulanışlı sanki. Bunu öneri olarak yazıyorum. Siz önerilere açık olduğunuz için. Yoksa herşey için teşekkürler.Merhaba belki sistemsel bir çakışma olmuştur, mevcut uygulamayı kaldırıp marketten tekrar kurmayı denediniz mi?
Şimdi bunuda denedim indirirken yine 99 da kaldı rica etsem güncel apkyı paylaşırmısınız buradan yada özelden ilk defa böyle birşey olduMerhaba belki sistemsel bir çakışma olmuştur, mevcut uygulamayı kaldırıp marketten tekrar kurmayı denediniz mi?