manitux
Paylaşımcı
- Web sitesi
- www.shopier.com
Bu eklentinin kurulum aşamalarini kısaca aciklarmisin sanırım zip kurulumdan farklı çalışıyor bahsettin eklenti.tesekkurler.Bizim uğraşmamıza gerek kalmadan kendini güncelleyen bir sistem. En sevdiğimiz
Ekli dosyayı görüntüle 26935
O mesajdaki eklenti patr0n'un film sitelerinden çektiği linklere aitti. Tüm kategoriler olmadığı için repodan kaldırdım.Bu eklentinin kurulum aşamalarini kısaca aciklarmisin sanırım zip kurulumdan farklı çalışıyor bahsettin eklenti.tesekkurler.
Bunun dışında başka turkçe dublaj eklentiler varmı?AdrestekiBağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.Kodi Plugins Reposunu Kodi'ye ekleyip repo içindeki eklentileri kurabilir ve kullanmaya başlayabilirsiniz.
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
Kodi repo ekleme kısmında sorun yaşayan arkadaşlar "Downloader by AFTVnews" programı ile zip dosyasını "Downloads" klasörüne indirerek kurulumu bu şekilde halledebilirler.
Downloader by AFTVnews kısa kod: 5156346
Repoya yeni eklentiller eklendikçe Kodi otomatik olarak kurulu repoyu günceller. "Depodan Yükle" menüsüne gelip yeni eklentileri görebilir ve yükleyebilirsiniz.
Eklentinin site adresi değiştiğinde reponun güncellenmesini beklemenize gerek yok. Eklenti ayarlarından site adresini değiştirebilirsiniz.
Güncelleme: 27.05.2026
Android sorunu giderildi. Tüm eklentiler TV Box üzerinde çalışır vaziyette.
Not:
Zip dosyasından depo ekleme kısmında bazı cihazlar programı kapatıyormuş. Başka bir siteden alıntı çözüm: Android te menüye girin, uygulamaları seçin ,kodiyi seçin, izinlere gidin, dosyalar ve medya "her zaman izin ver" olarak ayarlayın ve uygulama kullanılmıyorsa izinleri kaldır kapalı olsun.
Ekli dosyayı görüntüle 25855
Şu anda en iyisi buBunun dışında başka turkçe dublaj eklentiler varmı?
Xbox üzerinde çalıştığını görmek beni çok mutlu ettiUzun zamandır böyle bir eklenti deposu arıyordum. Türkçe film ve dizileri izlemek için XBOX'ta.
Ekli dosyayı görüntüle 31385
Güzel dilekleriniz ve geri bildiriminiz için teşekkürler. Bu tarz eklentilerin sürekli takip edilip verileri çektikleri sitelere göre güncellenmesi gerekiyor. Ama talep olmadığını görünce bir süre sonra zaman ayırmak zor geliyor. Sizin gibiler bizi tekrar motive ediyorÖnce Kodi vardı. Her tür işletim sistemi, cihaz ve platform için geliştirilen yegane media merkeziydi. Yıllarca Kodi de hep böyle eklenti hayal etmiştik...Emek verenlere selam olsun, ellerine sağlık ve teşekkürler.
Yükledim ve bende olanları geri bildirim vermek istedim.
Filmekseni-Filmmakinesi-Dizipal çalışmıyor (uzantıları kontrol ettim sorun yok), Sinewix de filmi kapatmak için x tuşuna bastığınızda kodi kilitleniyor, hdfilmcehenneminde film afişleri çıkmıyor.
EyvAllah, varolun. Çalışmalarınızda kolaylıklar diliyorum.Güzel dilekleriniz ve geri bildiriminiz için teşekkürler. Bu tarz eklentilerin sürekli takip edilip verileri çektikleri sitelere göre güncellenmesi gerekiyor. Ama talep olmadığını görünce bir süre sonra zaman ayırmak zor geliyor. Sizin gibiler bizi tekrar motive ediyor
Çalışmayan eklentilerle en kısa zamanda ilgilenebiliriz.