Kraptor reposu kapanmış, bilgisi olan var mı?

Uyarı sadece sözlü, paylaştığınız link içeriği beinsport içeriklerini kapsıyor
hocam depoları bir araya ekleyen paylaşanlar var isim vermek istemiyorum ki derdim onlarla değil zaten. konuyu açtım kapattınız yorum bile yaptırmıyosunuz? ne istiyosunuz hocam siz ? bir sürü cloudstream deposu var forumda 2 3 gündür ısrarla ben uyarı yiyorum benden önde mesaj atan ve benzer içerik linki paylaşan da var yine bana gelmiş uyarı. ;??

ek olarak ben paylaştım mı github sayfası paylaşıyorum eklenti paylaşmamaya çalışıyorum zaten. burda ismini yazmışım buna da uyarı geliyorsa tüm apk isimlerine inatboxmış vsyiş uyarı gelmesi lazım, madem öyke bişey yok bana triggerlanılmasın.

hocam depoları bir araya ekleyen paylaşanlar var isim vermek istemiyorum ki derdim onlarla değil zaten. konuyu açtım kapattınız yorum bile yaptırmıyosunuz? ne istiyosunuz hocam siz ? bir sürü cloudstream deposu var forumda 2 3 gündür ısrarla ben uyarı yiyorum benden önde mesaj atan ve benzer içerik linki paylaşan da var yine bana gelmiş uyarı. ;??

ek olarak ben paylaştım mı github sayfası paylaşıyorum eklenti paylaşmamaya çalışıyorum zaten. burda ismini yazmışım buna da uyarı geliyorsa tüm apk isimlerine inatboxmış vsyiş uyarı gelmesi lazım, madem öyke bişey yok bana triggerlanılmasın.
Öncelikle sakin olun lütfen. Burada kimseyi tanımayız etmeyiz.Şahsi bir sıkıntımız olacak değil. Gördüklerimize müdahale ediyoruz. Varsa kurallara uymadığını gördüğünüz raporlayabilirsiniz.
2-3 gündür 50 mesaj doldurmak için ısrarla her konuya yazdığınız için gözümüze çarpmış olabilir.
Paylaştığınız link github linki evet,
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
....
Bu linki uygulamaya girdiğinizde beinsport çıkıyorsa karşınıza paylaşamazsınız!!!
Boş yere bu kadar kızıp polimiğe girene kadar 5dk ayırıp kuralları inceleseniz olmaz mı?
Buralarda atar yapana kadar anlamadığınız,kafanıza yatmayan birşey varsa dm den yazsanız çözsek güzel olmaz mı?
50 mesaj dolduracağım diye mesaj kastığınız için birçok kişi sizi şikayet etti, "kurallara aykırı birşey yok yapabilir"
diye reddeden de biziz.

Hepimiz insanız, konuşarak anlaşalım lütfen...

İyi forumlar..

Bilmeyenler faydalansın diye tüm aktif repo ve linklerini koydum

cstest :

plt-stream :

kreaStream :

Kraptor'un CloudStream Reposu | @kraptor123 :

Anizium Test Repo | anisector :

Turkish Providers Repository | @feroxxcs3 :
tşkler

"triggerlanılmasın" :) @wasquite kardeş akşam akşam güldürdün.

Cloudstream repoları otomatik kurulabilir şekilde PrimeStore uygulamamızda Cloudstream içeriği altın eklenmiştir.
Çok Teşekkürler eline sağlık.

Öncelikle sakin olun lütfen. Burada kimseyi tanımayız etmeyiz.Şahsi bir sıkıntımız olacak değil. Gördüklerimize müdahale ediyoruz. Varsa kurallara uymadığını gördüğünüz raporlayabilirsiniz.
2-3 gündür 50 mesaj doldurmak için ısrarla her konuya yazdığınız için gözümüze çarpmış olabilir.
Paylaştığınız link github linki evet,
....
Bu linki uygulamaya girdiğinizde beinsport çıkıyorsa karşınıza paylaşamazsınız!!!
Boş yere bu kadar kızıp polimiğe girene kadar 5dk ayırıp kuralları inceleseniz olmaz mı?
Buralarda atar yapana kadar anlamadığınız,kafanıza yatmayan birşey varsa dm den yazsanız çözsek güzel olmaz mı?
50 mesaj dolduracağım diye mesaj kastığınız için birçok kişi sizi şikayet etti, "kurallara aykırı birşey yok yapabilir"
diye reddeden de biziz.

Hepimiz insanız, konuşarak anlaşalım lütfen...

İyi forumlar..
. Toplu depo konuları var görmüyor olamazsınız benim mi raporlamam lazım. Ki zaten raporlamam onun için var bu forum. İçeriği paylaşmıyoruz etmiyoruz. İsmini dahi geçirmiyoruz zaten, github linkleri yüzünden uyarı da saçmaymış. İnsanlar yararlansın diye bişey yapmaya çalışıyoduk. Atar da yok ne düşünüyorsam yazdım sadece.
Her neyse 50 mesaj doldurucam diye kurallara aykırı bişey yaptıysam silebilirsiniz hesabı hocam hiç sorun yok.

. Toplu depo konuları var görmüyor olamazsınız benim mi raporlamam lazım. Ki zaten raporlamam onun için var bu forum. İçeriği paylaşmıyoruz etmiyoruz. İsmini dahi geçirmiyoruz zaten, github linkleri yüzünden uyarı da saçmaymış. İnsanlar yararlansın diye bişey yapmaya çalışıyoduk. Atar da yok ne düşünüyorsam yazdım sadece.
Her neyse 50 mesaj doldurucam diye kurallara aykırı bişey yaptıysam silebilirsiniz hesabı hocam hiç sorun yok.
Bu yayınlara karşı hassasiyetimiz var.Daha önce uyarı aldık. Forum kapanmanın eşiğinden döndü. Bu konuda hangi link yasak, bence bu saçma,bu değil gibi konular tartışmaya açık değil. Bu forumun açık kalmasını ve olabildiğince herkesin faydalanmasını istiyorsanız kurallara uymak durumundasınız. 50 mesaj kuralı da boş yere çıkmadı, sizlere zorluk olsun diye de çıkmadı. Kurallara aykırı yapmış olsaydınız zaten uyarı alırdınız. Kurallara uyarak yaptığınız için sizi savundum sadece. Hala anlamadıysanız bundan sonra daha fazla anlatamam diye düşünüyorum.
İşte hendek, işte deve..

Hocalarım telefondan yeni repo ile anizium çalışıyor ama tv boxta çalışmıyor neden olabilir bir de tv boxta cihazı ve bağlantıyı yavaşlatmayacak vpn var mı superonline kullandığım için dns çalışmıyor

@pltmustafaa hocam 4khdhub gibi 4k kaynakları ekleme şansınız var mı repodaki tek eksik o bence

Hocalarım telefondan yeni repo ile anizium çalışıyor ama tv boxta çalışmıyor neden olabilir bir de tv boxta cihazı ve bağlantıyı yavaşlatmayacak vpn var mı superonline kullandığım için dns çalışmıyor
Byebyedpi

Android Tv kullanıyorum Google Tv Proton VPN kullanıyorum ben

Arkadaşlar yeni çıkanları ekledim kraptor efsanesi devam etmesi en büyük arzumuzdur. Fakat TurkishW ve plt geliştirenlerin eline sağlık.

Özellikle TurkisW için canlı kısmı o kadar güzel olmuş ki gerçekten elinize sağlık tüm geliştirici arkadaşların eline sağlık🙏🏻🙏🏻

Bilmeyenler faydalansın diye tüm aktif repo ve linklerini koydum

cstest :

plt-stream :

kreaStream :

Kraptor'un CloudStream Reposu | @kraptor123 :

Anizium Test Repo | anisector :

Turkish Providers Repository | @feroxxcs3 :
Paylaşım için teşekkürler.

Destek çıkan tüm arkadaşlara teşekkürler

Arkadaşlar merhaba Cloudstream da yüksek çözünürlükte altyazılı 4k film ve dizi izleyebileceğim repolar eklentiler nelerdir acaba?

Merhaba, ben ulaşamıyorum, ulaşabilmek için ne yapmam gerekiyor acaba
Birşey yapmayin forumda normal sekilde 1-2 gün takılın yeni uye olduğunuz icin forum kuralları gereği giremiyorsunuz biraz zaman gecirtmenizi istiyor forum

Geri