Emileyt IPTV Player: Cebinizden Salonunuzdaki Televizyona, Tek Uygulamada Eksiksiz Bir İzleme Deneyimi

Emeğinize sağlık

🚀 Emileyt IPTV Player'a Dev Bir Güncelleme Geldi! (iOS yayında!, Google Play Store incelemede)

Son günlerde kolları sıvadık ve uygulamayı baştan aşağı güçlendiren bir paket hazırladık. Karşınıza çıkacak yenilikler:

📥 İndirme Artık Gerçekten Garanti
Yeni bir "İndirilenler" ekranı geldi — indirdiğiniz her film/dizi bölümünü tek yerden görün, oynatın, silin. İndirmeyi başlatıp "Arka Planda Devam Et" diyebilir, ne durumda olduğunu canlı ilerleme çubuğuyla takip edebilirsiniz. Ve en önemlisi: Android'de ekranınız kilitlense bile indirme artık durmuyor — cihazı Doze/uyku modundan istisna tutan özel bir arka plan servisiyle indirmeyi garanti altına aldık. iOS'ta ise indirme, işletim sisteminin kendi arka plan motoruyla çalışıyor; uygulamayı kapatsanız bile devam ediyor.

👨‍👩‍👧‍👦 Ebeveyn Kontrolü Geldi
Her profil için ayrı ayrı: istemediğiniz kategorileri gizleyebilir, kalanları istediğiniz sıraya dizebilir ve profili PIN ile koruyabilirsiniz. Çocuklarınızın neyi görüp göremeyeceğini artık tamamen siz belirliyorsunuz.

🌍 3 Yeni Dil Daha: İspanyolca, Fransızca, Rusça
Türkçe, İngilizce, Almanca'nın yanına 3 yeni dil daha ekledik. Uygulama artık toplam 6 dilde tam yerelleştirilmiş durumda. Üstelik ilk açılışta cihazınızın dilini otomatik algılayıp o dilde karşınıza çıkacak.

💾 Ayarlarınızı Yedekleyin, Telefon Değiştirin Rahat Olun
Tüm profillerinizi ve ayarlarınızı tek dokunuşla yedekleyip başka bir cihaza aktarabilirsiniz. Ayrıca artık uygulamayı ilk açtığınızda, hiçbir profil girmeden doğrudan "Yedekten Geri Yükle" diyebiliyorsunuz — yeni telefona geçenler için can kurtaran bir kolaylık.

🎵 Arka Planda Kesintisiz Ses
Uygulamayı arka plana atsanız bile ses/müzik yayınınız durmuyor, bildirimden oynat/duraklat kontrolü elinizin altında.

🖥️ Multi-View Artık Hafızalı
Çoklu ekran modunda seçtiğiniz kanallar ve düzen, uygulamayı kapatıp açsanız bile aynen sizi bekliyor.

🔥 Amazon Fire TV'de Pro Satın Alma
Fire TV kullanıcıları için de artık Pro sürüm satın alma tam olarak çalışıyor.

⌨️ PC Tarafında Küçük ama Sevimli Bir Dokunuş
Windows'ta artık Boşluk tuşuyla oynat/duraklat yapabiliyorsunuz.

Bu güncelleme iOS mağazasında yayında. Uygulamayı güncelleyerek son sürümüne erişebilirsiniz. Takipte kalın! 🎬
Elinize sağlık gittikçe güzelleşiyor bundan iyisi Şamda kayısı :D

Ellerine sağlık yeni denedim tv box özellikle Katagorileri arası geçişlerde sıkıntı var Özellikle sol taraf Belki güncellemeler ile düzelmiştir Görsellik kanal yüklemesi güzel

Güncelledim hocam,eline sağlık. Gittikçe dahada güzel oluyor

Ellerine sağlık yeni denedim tv box özellikle Katagorileri arası geçişlerde sıkıntı var Özellikle sol taraf Belki güncellemeler ile düzelmiştir Görsellik kanal yüklemesi güzel
1788105332341.pngMalesef 2 gündür incelemede. Bahsettiğiniz sorun bu güncelleme yayına girince kalkacak

@ibrahimbey çok teşekkür ederim. Kullanıcı geri dönüşleri bu yüzden çok önemli. Bütün geri dönüşleri değerlendiriyor,bir sonraki güncellemeye kullanıcı deneyimini en üst seviyeye taşıyabilmek adına yayına alıyorum.

Değerlerdirmesini yapıp bana dönüş yapan tüm kullanıcılara kodları gönderilmiştir. Değerlendirme yapıp Promosyon kodunu almamış olan arkadaşlar iletişime DM'den iletişime geçerse iletirim. Keyifli seyirler

Elinize emeğinize sağlık umarım hayırlısı ile güzel kullanımlarımız olur.

Google Play Store veya Apple AppStore da yorum yapan arkadaşlarla .Mağazada yorum yapıp haber verirse iOS veya Android olduğunu belirterek ücretsiz Pro Kodunu veriyorum.
Denemek istiyorum anlatilanlara göre güzel bir apk bayirli olsun rica etsem pro kodu alabilir miyim

@botechred @Furkan 68 @ferit73
Teşekkürler telefonunuzun ilgili mağazasından yorum ve değerlendirmenizin ardından DM'den iletişime geçerseniz promosyon kodunu göndermek isterim.

Emeğinize sağlık

Dostum tcl televizyonda denedim , kumanda geçişleri sıkıntılı, genelde hızlı açması güzel, emeğine sağlık

Bu
Dostum tcl televizyonda denedim , kumanda geçişleri sıkıntılı, genelde hızlı açması güzel, emeğine sağlık
Bu sorun şuanda yayında olan güncelleme ile çözüldü yaklaşık 5 gündür yayına girmesini bekliyorduk.
Yeni güncelleme bugün yayında. Güncelleyerek tekrar dener misiniz

Bu

Bu sorun şuanda yayında olan güncelleme ile çözüldü yaklaşık 5 gündür yayına girmesini bekliyorduk.
Yeni güncelleme bugün yayında. Güncelleyerek tekrar dener misiniz
güncelledim sürekli kapanıyor açılmıyor kaldırdım yeni güncellemeyi bekliyeceğim.

Aynen ustam beta test kullanıcısıyım en son güncelleme ile açılmıyor...atıyor bilgine .... yeni güncelleme bekleyeceğim...

Aynen ustam beta test kullanıcısıyım en son güncelleme ile açılmıyor...atıyor bilgine .... yeni güncelleme bekleyeceğim...
şuan hangi sürüm kodunu kullanıyorsunuz kontrol edebilir misiniz 1.0.56 mı

uygulamayı açınca durma hatası veriyor kapatıyor bakılması lazım

Eline sağlık kardeşim Promo kodunu rica etsem

@ferhat44 @ckaya @Serkangakko @sebo22 Geri bildirimleriniz için teşekkürler. Evet koddan dolayı hemen acil güncelleme geçtim. (Amazon firestick uyumluluğu kodda hata verdiyor. Hemen kaldırdım)

Geri