İHS Player İPTV v1.1.3 Güncellendi

Güzel bir uygulama eline sağlık

Güncelleme gelicek mi TV de tek liste yükleme yapılıyor

@gençözkan bu işe mm titizliği ile eğilerek çok büyük çaba ve zaman harcayarak. En önemlisi RAM kullanımını minimize etme ve player (oynatıcı konusunda) her şeyi açmalı mantığı ile çok ince işçilik sayıyız denemeler, testler, sürekli feedback alarak geldi. TV konusundaki yaptıkları daha girişin girişi size öyle diyebilirim. Şu logosunu da bir düzeltirse çok sevineceğim. Beni çok uğraştırdı :)

@gençözkan bu işe mm titizliği ile eğilerek çok büyük çaba ve zaman harcayarak. En önemlisi RAM kullanımını minimize etme ve player (oynatıcı konusunda) her şeyi açmalı mantığı ile çok ince işçilik sayıyız denemeler, testler, sürekli feedback alarak geldi. TV konusundaki yaptıkları daha girişin girişi size öyle diyebilirim. Şu logosunu da bir düzeltirse çok sevineceğim. Beni çok uğraştırdı :)
Desteğin için Teşekkürler Hocam. Biliyorsun her vakitte uğraşıyorum :)

tekrardan emeğinize sağlık. uygulamanızı primestore uygulama mağazamızda geliştirici olarak uygulamaya katılıp paylaşmanızdan memnuniyet duyarız . bilgi için dm den yazabilirsiniz. Forumda ortak bir birlktelik sağlamak hedefimiz için iyi olacaktır.

Hala tek liste yükleniyor düzeltilecek mi

🚀 IHS Player - Modern Medya Deneyimi Yeniden Tanımlandı!
XTREAM CODES - M3U (KISALİNKLER) - DOSYA Kendi yayın listelerinizi en şık ve en hızlı şekilde izlemek için tasarlandı. İşte IHS Player'ın öne çıkan özellikleri:

@ENS HOCAM'A TEŞEKKÜRLER

İHS PLAYER v1.1.0 çıktı ve aynı zamanda mobil ve Tv için Google play de İhs Player yazarak indire bilirsiniz.

Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

Uygulama ile ilgili detaylar sitede yazmaktadır

📺 Gelişmiş Canlı TV: Detaylı yayın akışı (EPG), kategori bazlı hızlı tarama ve favori kanal listesiyle televizyon keyfiniz kesintisiz.

🎬 Sinema ve Dizi Dünyası: Film ve dizileriniz için özel katalog görünümü. "Kaldığın yerden devam et" özelliğiyle hiçbir anı kaçırmayın!

🛡️ Ebeveyn Kontrolü: *** içerikler için PIN korumasıyla aileniz için güvenli izleme ortamı.

⚡ Üstün Performans: Çift oynatıcı motoru (ExoPlayer & VLC) sayesinde 4K, UHD ve RTMP yayınlarda maksimum akıcılık. 🌙 Modern Tasarım: Göz yormayan, hızlı ve kullanıcı dostu yeni nesil Jetpack Compose arayüzü.

🔍 Akıllı Arama: Binlerce içerik arasından aradığınız kanal veya filme saniyeler içinde ulaşın.

✨ Kendi listenizi ekleyin, arkanıza yaslanın ve kalitenin tadını çıkarın!
Çok güzel tavsiye ederim kesinlikle güzel

Elinize sağlık.

Hala tek liste yükleniyor düzeltilecek mi
Düzeltildi hocam. Genel iyileştirmeler falan hızlanırmalar kumanda kullanımı geliştirmeler yapıldı. Uyumsuz cihazlar sorunu çözüldü bu gün güncelleme düşer sisteme bende kontroller ediyorum vs.

Geri dönüş yapan herkese teşekkürler.

SELAMÜN ALEYKÜM ustam ben (İŞİTME ENGELLİYİM)beta kullanıcısıyım Tlf samsung a51 kullanıyorum 5 liste yükleyebiliyorum sorunlara gelince iptv listelerinde kalan gün yazmıyor... bitiş tarihi süresiz... yazıyor tüm listelerde onun dışında gayet güzel çalışıyor telefonumda samsung a51 emeğinize sağlık olsun teşekkürler....

SELAMÜN ALEYKÜM ustam ben (İŞİTME ENGELLİYİM)beta kullanıcısıyım Tlf samsung a51 kullanıyorum 5 liste yükleyebiliyorum sorunlara gelince iptv listelerinde kalan gün yazmıyor... bitiş tarihi süresiz... yazıyor tüm listelerde onun dışında gayet güzel çalışıyor telefonumda samsung a51 emeğinize sağlık olsun teşekkürler....
merhabalar hocam sizi biliyorum evet bu konuda düzeltme yaptım yeni güncelleme de gitmiş olacak

Yeni güncelleme yayında

Sürüm 1.1.1

(Bir sonraki sürümde hatalar daha da azalacaktır. Bu güncellemeyi verdikten incelemeden sonra bir çok iyileştirmeler yapılmıştır)

İyileştirmeler ve Düzeltmeler
Daha fazla cihaz desteği — eski TV kutularında da sorunsuz çalışır hale getirildi
Profil sistemi yenilendi — profiller arası geçiş sorunsuz, profil kartları artık düzgün çalışıyor
Tv için kumanda genel iyileştirmeler yapıldı
Abonelik bitiş tarihi ve kalan gün doğru gösteriliyor
Google hesabı senkronu iyileştirildi — listeler ve izleme geçmişi cihazlar arası eşitleniyor
Android 16 uyumluluğu ve kararlılık iyileştirmeleri
Çeşitli hata düzeltmeleri

Elinize emeğinize sağlık mobilde denedim çok tvye yüklemek istedim apk dosyası mevcutmu ? Şimdiden teşekkürler

Elinize emeğinize sağlık mobilde denedim çok tvye yüklemek istedim apk dosyası mevcutmu ? Şimdiden teşekkürler
Tv için de Google play de aratarak bulabilirsiniz hocam. Apk olarak yükleyecekseniz yeni sürüm şuan incelemede. İnceleme bitsin yeni sürüm Apk olarak ata bilirim size

Eyw hocam emeginze sağlık mobilde çok stabil istediğim gibi kanalları kategorilerine göre ayırıyor tvdede öyle olursa efsane olur

Hocam eline saglik

Apk olarak yokmu

v1.1.2 Google play Güncelleme onaylandı

Ayarlardaki profil sistemi → girişteki çalışan ekrana bağlandı
Profillerde tek tık açılma + sadeleştirilmiş yazılar (Kullan/Düzenle/Sil)
Detay ekranı hızlandırma (benzerler arka planda)
Poster/logo yumuşak geçiş (crossfade, pop-in yok)
TV kumanda focus düzeltmeleri (çift-focus temizliği)
Gmail senkron iyileştirmeleri (silme, şifreleme tutarlılığı)
"Sorunlu" etiketi düzeltmesi
exp_date/kalan gün düzeltmeleri
Klavye kapatma (BACK + Done)

Emeğinize sağlık ustam güncellemelerle daha da güzelleşiyor....İHS Player...

Geri