Paylaşımlar için elinize emeğinize sağık
Teşekkürler yorumunuz için.Güzel bir uygulama eline sağlık
evet hocam yapıyorum şuan geliştirmeleriGüncelleme gelicek mi TV de tek liste yükleme yapılıyor
Desteğin için Teşekkürler Hocam. Biliyorsun her vakitte uğraşıyorum@gençözkan bu işe mm titizliği ile eğilerek çok büyük çaba ve zaman harcayarak. En önemlisi RAM kullanımını minimize etme ve player (oynatıcı konusunda) her şeyi açmalı mantığı ile çok ince işçilik sayıyız denemeler, testler, sürekli feedback alarak geldi. TV konusundaki yaptıkları daha girişin girişi size öyle diyebilirim. Şu logosunu da bir düzeltirse çok sevineceğim. Beni çok uğraştırdı![]()
Çok güzel tavsiye ederim kesinlikle güzelIHS Player - Modern Medya Deneyimi Yeniden Tanımlandı!
XTREAM CODES - M3U (KISALİNKLER) - DOSYA Kendi yayın listelerinizi en şık ve en hızlı şekilde izlemek için tasarlandı. İşte IHS Player'ın öne çıkan özellikleri:
@ENS HOCAM'A TEŞEKKÜRLER
İHS PLAYER v1.1.0 çıktı ve aynı zamanda mobil ve Tv için Google play de İhs Player yazarak indire bilirsiniz.
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
Uygulama ile ilgili detaylar sitede yazmaktadır
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
Gelişmiş Canlı TV: Detaylı yayın akışı (EPG), kategori bazlı hızlı tarama ve favori kanal listesiyle televizyon keyfiniz kesintisiz.
Sinema ve Dizi Dünyası: Film ve dizileriniz için özel katalog görünümü. "Kaldığın yerden devam et" özelliğiyle hiçbir anı kaçırmayın!
Ebeveyn Kontrolü: *** içerikler için PIN korumasıyla aileniz için güvenli izleme ortamı.
Üstün Performans: Çift oynatıcı motoru (ExoPlayer & VLC) sayesinde 4K, UHD ve RTMP yayınlarda maksimum akıcılık.
Modern Tasarım: Göz yormayan, hızlı ve kullanıcı dostu yeni nesil Jetpack Compose arayüzü.
Akıllı Arama: Binlerce içerik arasından aradığınız kanal veya filme saniyeler içinde ulaşın.
Kendi listenizi ekleyin, arkanıza yaslanın ve kalitenin tadını çıkarın!
Düzeltildi hocam. Genel iyileştirmeler falan hızlanırmalar kumanda kullanımı geliştirmeler yapıldı. Uyumsuz cihazlar sorunu çözüldü bu gün güncelleme düşer sisteme bende kontroller ediyorum vs.Hala tek liste yükleniyor düzeltilecek mi
merhabalar hocam sizi biliyorum evet bu konuda düzeltme yaptım yeni güncelleme de gitmiş olacakSELAMÜN ALEYKÜM ustam ben (İŞİTME ENGELLİYİM)beta kullanıcısıyım Tlf samsung a51 kullanıyorum 5 liste yükleyebiliyorum sorunlara gelince iptv listelerinde kalan gün yazmıyor... bitiş tarihi süresiz... yazıyor tüm listelerde onun dışında gayet güzel çalışıyor telefonumda samsung a51 emeğinize sağlık olsun teşekkürler....
Tv için de Google play de aratarak bulabilirsiniz hocam. Apk olarak yükleyecekseniz yeni sürüm şuan incelemede. İnceleme bitsin yeni sürüm Apk olarak ata bilirim sizeElinize emeğinize sağlık mobilde denedim çok tvye yüklemek istedim apk dosyası mevcutmu ? Şimdiden teşekkürler