Yeni hesabım bilmiyordum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

jokeruser

Üye
Puan 8
Çözümler 0
@jokeruser
.

Son düzenleme:
Geliyor uyarı ... 🥲

yasak karşim yasaaaaaaaaak

malum kanalların olduğu m3u istemek yasak zaten araştırsan forumda işine yarayacak şeyler var. onlara telif geliyor hocam forum kurallarına tıkla analrsın

malum kanalların olduğu m3u istemek yasak zaten araştırsan forumda işine yarayacak şeyler var. onlara telif geliyor hocam forum kurallarına tıkla analrsın
He anladım reis yeni hesabım bilmiyordum sağolsın

Kuralları okumadan konu açmayınız. Tekrarında uyarı alırsınız.

1- Doğru Konu Açmak:
Yeni konu açarken, konu başlığı ve mesaj içeriği açıklayıcı olmalıdır. Eğer başlık tüm mesajı içeriyor veya mesajın içinde yeterli detay verilmiyorsa, konu kilitlenebilir ya da silinebilir. Sadece ekran görüntüsü paylaşmak, başka forumların ekran görüntüleri ile konu açmak yasaktır.
2- Tekrar Eden Konular: Spam ve reklam amaçlı aynı konuları tekrar tekrar açmak yasaktır. Yeni konu açmadan önce aynı veya benzer bir konunun forumda olup olmadığını kontrol ederek açmak daha faydalı olacaktır. Forumdaki arama kutucuğunu kullanarak önceden açılan konuları inceleyebilirsiniz. Bir kullanıcının birebir aynı konuyu açması, yeni açtığı konuda farklı bir şey sunmaması, skor puanı için tekrar eden konuları paylaşması yasaktır. Aynı konudan farklı kategoriler üzerinde tekrardan konu açmayınız. Tespit edilirse kaldırılır ve uyarılırsınız.

3- Başlık Seçimi: Konu başlıkları açıklayıcı ve anlamlı olmalıdır. “Yardım”, “Acil”, "m3u", "Cloudstream" gibi belirsiz ve tek kelimeden oluşan başlıklar yasaktır. Tamamı BÜYÜK harflerden oluşan başlık kullanımı yasaktır. Açıklayıcı başlıklar konunuzun görünürlüğünü artırır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Geri