✅GÜNCELLEME ⭐Prime Store - TV Uygulama ve Playlist Marketi 🎉

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nuvio repoları için bir kaynak bulup ekledim ama maalesef nuvio cloudstream gibi intent metodu desteklemiyor yani basınca otomatik kurulmuyor o da nuvio içerisinde eklenti ve plugin kısımları ayrı olması ve bunları tanımlayıcı intent eklememeleri. Nuvio için repoları link olarak ekledim ama onları kopyala yapıp nuvio aç butonuna basıp kendiniz yapıştırıp eklemeniz gerekiyor. tv de yapıştırma fonksiyoun çıkmayan varsa mobilden nuvio kuurp nuvio hesabı ile eşitlemeyi deneyebilir. nuvio gelecek güncellemelerde bu özelliği getirirse bizde o şekilde değiştirip otomatik kurulumunu sağlayabiliriz. Eklenen repolar aşağıdaki resimde.

Ekli dosyayı görüntüle 31620Ekli dosyayı görüntüle 31621Ekli dosyayı görüntüle 31622

Ya o kadar uğraşmıssın üstad, kullanıcılarda bi zahmet nuvio içinde kopyalamayı kullanıp eklenti kısmında eklesin ler, Nuvio için açılan sitelerde bile kodu alıp manuel ekliyorduk.

hocam tv lerde kayıt isteme zorunlu olmasın ayalarını kaydetmek isteyen yayım yapmak isteyen giriş yasın kullanıcı soğutur çünkü. onun dışında mükemmel. sitede en başa falan tutturulması gerekn bir ç.alışma olmuşi tebrikler.

Nuvio repoları için bir kaynak bulup ekledim ama maalesef nuvio cloudstream gibi intent metodu desteklemiyor yani basınca otomatik kurulmuyor o da nuvio içerisinde eklenti ve plugin kısımları ayrı olması ve bunları tanımlayıcı intent eklememeleri. Nuvio için repoları link olarak ekledim ama onları kopyala yapıp nuvio aç butonuna basıp kendiniz yapıştırıp eklemeniz gerekiyor. tv de yapıştırma fonksiyoun çıkmayan varsa mobilden nuvio kuurp nuvio hesabı ile eşitlemeyi deneyebilir. nuvio gelecek güncellemelerde bu özelliği getirirse bizde o şekilde değiştirip otomatik kurulumunu sağlayabiliriz. Eklenen repolar aşağıdaki resimde.

Ekli dosyayı görüntüle 31620Ekli dosyayı görüntüle 31621Ekli dosyayı görüntüle 31622
stremio ile aynı altyapıyı kullanıyor hocam bilginiz olsun. stremionun yönlendirmesini kullanabilirsin.
stremio://
https://raw.githubusercontent.com/Wiojelt/TurkSpor/main/repo.json

eklentilerde kırmızı kısmı silip yeşil yazman stremio/nuvio/harbor gibi ne ekliyse ona yönlendirir. :)

hocam tv lerde kayıt isteme zorunlu olmasın ayalarını kaydetmek isteyen yayım yapmak isteyen giriş yasın kullanıcı soğutur çünkü. onun dışında mükemmel. sitede en başa falan tutturulması gerekn bir ç.alışma olmuşi tebrikler.
hocam bu konu daha öncede konuşuldu. maalesef kayıt zorunlu. ve geçerli bir mail adresiyle kayıt yapması gerek. geçici mailler vs kabul edilemez. gördüğüm zaman kullanıcı kaydını siliyorum. bu sorumluluk gerektiren bir durum ve bazı şeyler düşünüldüğü kdarda basit değil. arkada bambaşka durumlar var. herşeyi burada uzun uzadıya tek tek açıklamak istemiyorum. ama uygulamanın işleyişlerinde elzem gerekli. istemeyen kurmayabilir bu konuda yapabileceğim bişey yok. binlerce satır kodu kaydolsunlarda maillerini kafama göre zorunlu tutayım diye yazmadım herhalde var bi sebebi.
stremio ile aynı altyapıyı kullanıyor hocam bilginiz olsun. stremionun yönlendirmesini kullanabilirsin.
stremio://
https://raw.githubusercontent.com/Wiojelt/TurkSpor/main/repo.json

eklentilerde kırmızı kısmı silip yeşil yazman stremio/nuvio/harbor gibi ne ekliyse ona yönlendirir. :)
hocam o mantık nuvionun eklenti kısmında çalışır. torrentio eklentisi eklemek gibi mesela. nuvioda iki ayrı kısım var eklenti ve pluginler diye ayrıştırmışlar. grünürde aynıymış gibi gözüksede farklı çalışyıorlar. plugins kısmı bizim kullandığımız ayrı jawa tabanlı olarak ekliyor repoyu. yinede kontrol ederiz bir daha ama gördüğümde durum buydu.

ufak bir problem gördüm örneğin cloudstream hem stable hemde beta oalrak indirmeye açık oalrak eklememe rağmen sadece biri görünüyormuş. bunun gibi birkaç düzenleme vardı düzeltip yeni sürümü yayınladım.

Selamun Aleyküm herkese iyi günler forum da çok aktif olamadım maşallah forum her zaman ki gibi aktif ve rakipsiz @simurg kardeşim uygulama nasip olursa ilk defa deneyeceğim ama bağlantı hata verdi sorun bende mi acaba müsait olanlar kontrol edebilir mi size zahmet son olarak unlinked projesi tamamen rafa mı kalktı merak ediyorum. Şimdiden teşekkür ederim iyi günler.

hocam bu konu daha öncede konuşuldu. maalesef kayıt zorunlu. ve geçerli bir mail adresiyle kayıt yapması gerek. geçici mailler vs kabul edilemez. gördüğüm zaman kullanıcı kaydını siliyorum. bu sorumluluk gerektiren bir durum ve bazı şeyler düşünüldüğü kdarda basit değil. arkada bambaşka durumlar var. herşeyi burada uzun uzadıya tek tek açıklamak istemiyorum. ama uygulamanın işleyişlerinde elzem gerekli. istemeyen kurmayabilir bu konuda yapabileceğim bişey yok. binlerce satır kodu kaydolsunlarda maillerini kafama göre zorunlu tutayım diye yazmadım herhalde var bi sebebi.

hocam o mantık nuvionun eklenti kısmında çalışır. torrentio eklentisi eklemek gibi mesela. nuvioda iki ayrı kısım var eklenti ve pluginler diye ayrıştırmışlar. grünürde aynıymış gibi gözüksede farklı çalışyıorlar. plugins kısmı bizim kullandığımız ayrı jawa tabanlı olarak ekliyor repoyu. yinede kontrol ederiz bir daha ama gördüğümde durum buydu.
haklsınız hocam vardır bi bildiğiniz.
nuvioyu pek kullanmamıştım plugin yönlendirme vardı evet baktım addons yok gibi duruyor tek çare clipboarda kopyalayıp yapıştırmak yine zaman kazandırır ya.

Selamun Aleyküm herkese iyi günler forum da çok aktif olamadım maşallah forum her zaman ki gibi aktif ve rakipsiz @simurg kardeşim uygulama nasip olursa ilk defa deneyeceğim ama bağlantı hata verdi sorun bende mi acaba müsait olanlar kontrol edebilir mi size zahmet son olarak unlinked projesi tamamen rafa mı kalktı merak ediyorum. Şimdiden teşekkür ederim iyi günler.
Bir problem göremedim ama ? Unlinkeda gelince artık unlinked için ekleme yapmıyorum. Vaktim kalmıyor. İlerde yaparmiyim bilmiyorum ama ona harcayacağım vakti kendi uygulamam üzerine çalışmayı tercih ederim sanırım. Bilmiyorum vakit bulursam belki ekleme yapılabilir

Ekli dosyalar

• IMG_20260901_141959.jpg
    IMG_20260901_141959.jpg
    111 KB · Görüntüleme: 13
  • Beğen
Tepkiler: MiG
--------------------------------------------------------------------------
🔥 1 Yıllık Premium Android Tv Kumanda Uygulaması Hediye 🔥
--------------------------------------------------------------

Yeni güncelleme ekledim. Bu güncellemede bir tane uygulamayı universal remote playstore yönlendirme linki olarak ekledim. Çünkü mobil için bir uygulamaydı ve mobil olduğu için en güvenli playstore dan indirmek haliyle. uygulama yapımcısı yabancı bir geliştiriciydi ve primestore uygulamamız için bize özel bir aktivasyon kodu sağladı. bu aktivasyon kodu ile 1 yıl premium olarak kullanabileceksiniz. Aktivasyon kodu uygulama içinde açıklama kısmına kopyalanabilir olarak eklendi. Gelecekte daha fazla uygulamalar olacaktır bunun gibi.

Son düzenleme:
-----------------------------------------------------------
🔥 1 Yıllık Android Tv Kumanda Uygulaması Hediye 🔥
-------------------------------------------------

Yeni güncelleme ekledim. Bu güncellemede bir tane uygulamayı universal remote playstore yönlendirme linki olarak ekledim. Çünkü mobil için bir uygulamaydı ve mobil olduğu için en güvenli playstore dan indirmek haliyle. uygulama yapımcısı yabancı bir geliştiriciydi ve primestore uygulamamız için bize özel bir aktivasyon kodu sağladı. bu aktivasyon kodu ile 1 yıl premium olarak kullanabileceksiniz. Aktivasyon kodu uygulama içinde açıklama kısmına kopyalanabilir olarak eklendi. Gelecekte daha fazla uygulamalar olacaktır bunun gibi.
Universal remote gayet iyi oldu , emeğinize sağlık

Play Store'a rakip olarak yola devam @simurg üstad.

Genel olarak Unlinked ve Applinked duyduğunuzu farzediyorum. Yaklaşık iki yıldır hem Unlinked hemde Applinked da içerik paylaşımı yapıyordum TVBOXAPP reposunda ve repoyu gizli tutarak binlerce kullanıcıya şifre taleplerine cevap vererek platformu sürdürülebilir kılmıştık bu zamana kadar. Ama en büyük problemimiz şuydu. İçerikleri sürekli benim takip etmem ve güncellemelerini yapmam gerekiyordu ve buda haliyle benim günlük hayatımdan sınav süreçleri olan KPSS problemi olan bir öğretmen olarak vaktimi çok çalıyordu. Bu fikirden başlayarak yeni bir uygulama yazdım sıfırdan kodlama olarak yaptığım için illaki hataları olacaktır. Ama yapmışken şuda olsun buda olsun derken oldukça özellikli ve gelişmiş bir araca dönüştü. Özelliklerinden sizlere altta uzun uzun bahsedeceğim ama öncelikle şunu bahsetmem gerekiyor. Bu uygulama tıpkı playstore tarzında geliştiricilerin kendi uygulamalarını paylaştığı bir platform olması için tassarlandı. Geliştiriciler kendi uygulamalarını yükleyebilecek hatta kendi uygulamalarına sabit yada anlık değişen şifrelerle uygulamasını kitleyip istediği kişilere şifre verebilecek buda şifre talep etme seçeneği ile geliştirici ile iletişime geçebilecekleri anlamına geliyor. yani hem geliştiriciler hemde içerik takipçileri için güvenli bir platform olmasını sağlamak istedim. Yüklenen uygulamaların hepsi otomatik oalrak virustotal taramasından geçerek yükleniyor ve detay kısmında uygulamanın virustotalde hangi değerlerde zararlı yazılım oalrak göründüğüde görünebiliyor. yani kullanıcılar isteğe bağlı ister indirir ister indirmez bu kendisine ait sorumluluk olacak. Uygulamada ayrıyeten mobil görünümde kumanda özelliğide ekledim. tv cihazınızı yönetebileccek dosyalarını inceleyebilecek ve dosya gönderimi yapıp uygulama kurulumuda yapabileceksiniz. tabiki bu geliştirici seçeneklerinden adb açmanızı gerektirecek bişey bilenler kullanabilecek haliyle. hatta mobilden primestore uygulamasını direk tv ye kurabileceksiniz yada yüklü uygulamaları sonlandırma kaldırma veri temizelme vs gibi şeyleri kumanda menüsünde göreceksiniz.. ama dediğim gibi bu tv cihazınızda geliştirici seçenekleri aktif edebilenlere özel bir durum.
Sizden ricam forumumuzda çok fazla geliştirici var zaten. Yorumlarda onları etiketleyerek teşvik etmenizi istiyorum.

İkinci ricam sınavım yaklaştı uygulamayı aradan çıkarmak istedim. aşırı problem yaratan bir durum olmadıkça yazmazsanız sevinirim. şuan zaten test aşamasında olduğunu unutmayın illaki hatalar olacaktır. Konuşma üslubumuza dikkat ederek yapılan yorumları vaktim oldukça okuyacağım. ama konuşmasını bilmeyen insanla şevk kırıcı insanlada muhattap olmak istemiyorum. aşağıda madde madde yazdım özellikleri ve yapılması gereknelri okumadan bu nası yapıcaz vs diyen olmasın kalp kırmak istemiyorum. şuana kadar 80e yakın release almışım yani 80 kez hata bulup düzeltme için kodlarda değişiklik yapmışım. gerekirse vaktim oldukça bi 80 daha alırız sorun değil. ama gereksiz olmadığı sürece. özellklerin aklıma gelenlerini yazdım illaki aklıma gelmeyen çok fazla var. arayüzden ziyade kodlama üstünde çalıştım. en son kendi yazdığım arayüzü daha hoş olması için referans vererek yapay zekadan tasarım renkleri yapmasını istedim. yapay zekadan o noktadada yararlanmış olduk. ama daha doğru düzgün logo tasarımı bile yapmadım sırf hata kodlarını düzeltebilmek için. Tv arayüzünde cihazları kasmaması için daha sade tutmaya çalıştım arkaplan işlevlerini. ilk açılışta biraz problemelr çıkarabilir bi 5 dakika oturmasını bekleyin gerekirse. sonuçta cihazdan cihaza farklı. Güzel bir logo tasarımı ben yaparım diyen tabiki logo tasarlayıp tarsa sevinirim.

ÖZELLİKLER 🎉

1) Çoklu Platform 🔥 : Uygulama birden çok mimariyi tek paylaşım altında toplama özelliğine sahip eğer birden fazla cihaz türü tablet tv mobil vs ise ve birden fazla mimari ise armeabi v7a arm64v8a gibi seeneklerden seçerek kendine uygun olanı kurabilecek.

2) QR Kod Girişi 🔥 : Kullanıcı tv cihazında oturum açmak için uzun uzadıya yazı yazmak zorunda değil mobilde profil menüsüne qr kod seçeneği var qr kodu okutarak anlık olarak çok hızlı şekilde diğer tv cihazda oturumunu açabilecek.

3) Kayıtlı Cihazlar 🔥: Kullanıcı giriş yaptığı cihazları profilinde görebilecek ve oradan istediği cihazı engelleme özelliğine sahip olacak. yani geçici olarak oturum açtığınız bir cihaz oldu ve orada kalmasını istemiyorsunuz yada bilmediğiniz bir cihaz sizin oturumunuzdaysa direk engelleyebiliyorsunuz ve bu engelleme cihaz tabanlı olduğu için uygulamayı veri temizlese cihazına format atsa bile geri izin verene kadar oturumunuza kesinlikle giremez.
4) Uygulama Bütünlük Güvenliği 🔥 : Uygulamayı magisk gibi mt manager gibi uygulamaların yüklü olduğu cihazlarda yani tersine mühendislik uygulaması olan cihazlarda kullanamazsınız. Bu yetkiyi özel durumlarda bazı kullanıcıalr için tabiki verebilirim ama genel olarak güvenlik protokolü için kilitli tutuyorum ve uygulama kurcalamasına karşı imza protokolü var kurcalama yapılarak yüklenmiş apk da direk bildirim olarak yönetciye geliyor. ve bahsettiğim gibi her cihazın fingerprint kaydı olduğu için o cihaz banlandığı takdirde hiçbir şekilde kullanamaz. Sadece o cihazda kullanamaz ama başka cihazda kullanmaya devam edebilir. Uygunsuz bir durum yada uygulama içinde yorumlarda veya iletişimlerde uygunsuz bir durumda bulunmadığı sürecede hesabını banlamayı düşünmüyorum. Ama banlandığı takdirdede hiçbir cihazında erişime sahip olamaz.

5) Kumanda ve Cihaz Yönetimi 🔥: Tv cihazında geliştirici seçeneklrini açabilen kullanıcılar mobilden tv cihazını kontrol edebilecek dosyalarını silebilecek yada dosya gönderimi yapabilecek. uygulama yükleme sonlandırma kaldırma veri temizleme gibi seçeneklerle kullanabilecek. kendim mi stick cihazımda test ettim kullandım ama bu her cihazda sorunsuz çalışabileceği anlamına maalesef gelmiyor box türleri cihaz türleri oldukça fazla. kimi cihazlarda kumanda yavaş kalabilir. onu ilerleyen zamanlarda kontrol ederim sınav sürecinden sonra.

6) Dosya Gönderimi 🔥: Tıpkı send files to tv gibi tv cihazında indirlenler menüsünde dosya alımını aktive ettiğinizde mobilden cihazınıza her türlü dosyayı gönderim yapabileceksiniz ve yerel ağda cihazlar otomatik birbirini görmekte. tv ye gönderilen dosyada indirilenler menüsünde ekranda görünecek.

7) İçerik Yorumla ve Puanlama 🔥 : İçeriklere yorum ve puan ekleyebiliyorsunuz. Yorumunuzu düzenleme silme hakkına sahipsiniz yada yönetici uygunsuz yorumu silme hakkına sahip. Geliştirici yorumunuza cevap ekleyebilecek. ama uzun uzadıya cevaplaşma ağacı yok. sadece tek yoruma tek cevap sade ve öz. kullanııclarda yapılan yorumu 👎👍 şeklinde yoruma katılma yada katılmama durumunu gösterebilecek.

8) İçerik Yükleme Geliştirici ve Paylaşımcı Farkı 🔥: Geliştiriciler kendi uygulamasını yapanlar yani mesajaşma kısmından bana ulaşırlarsa onları anında geliştirci olarak işaretleyeceğim ve paylaşımlarını yönetici onayına ihtiyaç duymadan yapabilecekler. Eğer herhangi bir kullanıcı beğendiği bir içeriği yüklemek istersede yükleme ekranında aşamalarda paylaşımcı olarak işaretlemek zorunda. çünkü kendi uygulaması değil. bi bir zorunluluktur aksi kabul edilemez. gelişticiler kendi uygulamasına dinamik değişen yada sabit bir kilit şifresi ile yada şifresiz olarak paylaşabilecekler ve profilde yayıncı paneli kısmında kendi içeriğine erişen kullanıcıalrı kod verdiği kullanıcıalrı lliste olarak görebilecek ve istediği kullanıcyı erişimini kapatabilecek. ve eğer dinamil şfire seçmişse de anlık tek kullanımlık şifre üretip kişiye verebilecek. Kullanıcıalrda kilidli uygulamalrda şifre talep etme butonundan şifre talep edebielcek geliştiriciden.

‼️‼️Not : Uygulama yüklemek isteyen kişiler uygulama yükleme ekranındaki yönergeleri doğru takip etmek zorundadır. Bilgi olarak yeterli açıklama var ama detaylı anlamadan yükleme yapmayınız. Özellikle yüklediğiniz uygulamanın paket adını doğru yazmanız gerekmektedir. paket adını kontrol edemiyor veya bilmiyorsanız zaten yükleme yapmamanızı öneririm. Ekran görüntüsü ekleme kısmı 1. adımda altta yer almaktadır ekran görüntülerini de doğru sıralama ile yüklemeye dikkat ediniz. işlemci mimari ve cihaz türü seçimlerini doğru yapmalısınız.

GELİŞTİRİCİLER İÇİN ⭐⭐⭐ eğer geliştirici iseniz ve uygulamanızı githubda release olarak paylaşıyorsanız reponuzun github release linki ile otomatik olarak içerik içe aktarımı yapabilirsiniz ve güncellemeler otomatik takip edilmiş olur her seferinde latest tag ile en son sürümü bulup indirir.

9) Playlist paylaşımı 🔥 : Uygulamada uygulama paylaşımının yanısıra playlist paylaşımıda yapılabilecek. özellikle burada playlist paylaımı yapan kullanıcıalrımızı mutlaka orada bekliyoruz. ister m3u file oalrak dosya seçerek yada m3u veya stalker url ile kaydebileck ve en önemlisi içerikler filtreleme yapabielck. Url kısmına ekledikten sonta altta yer alan ayrıştır kısmına basıp kategorielri içeri aktarıp altta seçeneklerden türk içerik filtrelele ve ***** içerik filtreleme yapabilecek palylst yüklemek isteyen kişi. ve seçimi yaptığında bir sonraki ekranda görünmesini istediği kategorileri seçebilecek yada çıkartabıecel. bu yasaklı jategoriler için playlistten çıkararak paylaşabileceği anlamına geliyor ve bu özelliği verimli oalrak kullanmamız gerek. öellikle m3u eklemede ayrıştırmanın tamamlanmasını beklemeniz gerek bu uzun sürebilir yada iptv yayıncısının engeline takılabilir. Bu arada kullanıcılar iptv paylaşımlarını anonim olarak isimleri görünmeden paylaşabilirler. bence bu güzel bir özellik.

10) Ebeveyn Kilidi 🔥 : Kullanıcı playlistlerde filtresiz içerikleri indirebilmesi için yani ***** içerikler maaalesef çoğu iptv de var onalrı indriebilmesi için ebeveny kilidi oluşturmalı o cihazda ve şifresini girdikten sonra indirme yapabilir hale geliyor. içerklerin indirmsi kullanıcının kendi sorumluluğu. yüklenen içeriklerde m3u iptv nin bitiş tarihi ve bitiş tarihine kalan gün sayısı aktif oalrak size görünür ve hesabı test et butonu ile indirmeden önce aktif mi değilmi kontrol edebilir.

11) Yayıncı bildirimi 🔥 : Yayıncılar yükledikleri içeriklerle ilgili mesaj alabilirler yada bildirm alabilecekler eğer güncelleme gerektiriyorsa bir uygulamada kullanıcılar bunu bildirebilecek. geliştiriviler aten kendi uygulamasının güncellemesini profilde yükleiğim içerkler kısmında düzenle ve güncelle şeklinde kendisi kendi uygulaması olduğu için takip edecektir ama kendi uygulaması olmayıp paylaşımcı oalrak paylaşanlar için hatırlatma olarak güzel oalcaktr.

12) İçerik Devri veya Ortak Paylaşımcı ekleme 🔥: Bir kullanıcı bir içerik yükledi diyelim ve içeriğini artık takip edemiyor. yüklediği içeriği bir başkasına devretmek için yöneticiyle iletişime geçerek içeriğini devredebilir veya ortak yönetim talep edebilir ve birlikte yönetmek istediği kişiyi bildirebilir.

13) Destek Talebi 🔥 : Kullanıcıalr profilde yer alan destek talebi kısmından sorunalrını seçeneklere göre seçip iletebilir ekran görüntüsü ekleyebilir tanımlamak için yada log kaydı gönderimini seçebilir. log kaydı biizm için önemli çünkü logda hangi hata olduğu net oalrak daha iyi görebiliriz. yüzlerce cihaz türü var illaki bir nokta da bir cihazda çalışan bir başka cihazda çalışmıyor olabilir cihazın marka model bildirerek log kaydı gönderiminide işaretlerseniz daha verimli bir sonuç elde ederiz.

14) İndirme Yöneticisi 🔥 : İndirme yöneticisi aynı zamadna sizin kablosuz dosya aktarım modülünüz tv cihazında. oradan indirmeleri temizle ve önbelleği temizle butonalrını kullanmay unutmayın 0 bayt yazsa bile kullanın çünkü bazı cihazlarda doğru okumuyor olabilir o cihazdan kaynaklı.

15) Mesajlaşma 🔥 : mesajlaşma bölümünden kullanıcıalr yönetici ile iletişime geçebilir yada geliştirici paylaşımcı ile iltişime geçebilirler. şifre talebleriniz mesaj oalrak oraya düşer. Kullanıcıalr şuan kafaya göre istediği ile seçip mesajlaşamıyor ilerleyen zamanalrda ekleyebilriz ama şuan para yatırım yapmadan uygulamayı sorunsuz kullanabilmek için maalesef bazı şeyleri kısmak durumundayım.

16) Reklamsız 🔥 : Uygulama şuan ücretsiz kaynaklarla ve minimum ücretlerle inşa edildi ve reklamsız olarak yayınlıyorum. ilerleyen zamanalrda kullandığıömız bu ücretsiz kaynakalr darboğaz yapabilir ilerleyen durumlarda reklam açmak durumunda kalabilriiz yada bir destek bölümü ekleyip isteğe bağlı maddi destek talep edebiliriz. onu artık ilerleyen zamanlar gösterecek. tabi şunda kuşku olmasın burdan maddi kazanç elde etme amacım yok. ha kazanç elde etme talebim tabikide olabilirdi geliştirici olarak tabiki hakkım ama kafamda böyle bir niyet yok ilerde maddi destek gerekirse bile bunu içerik depolama kaynak genişletmesnde kullanacağız.

17) Cihaz çözünürlük farklılığı 🔥 : Kullandığımız tvcihazları birbirinden farklı genişlikte ve görünümleri tabiki farklılık gösteiyor. tv için bir referans değer ayarlandı ama olduki ekrana sığmıyor içerikler tv arayüzünde keşfet butonuna 10 kez arka arkaya bastığınızda çözünürlük ayarlamanıza yarayan ekran çıakcaktır sayısal kısmın üzerine gelip okey bastıktan sonra yukarı aşağı sağ sol butonları ile ekrana oturmasını sağlayabilirsiniz.

18) Uygulama güncelleme yönetimi 🔥 : Uygulama her güncelleme aldığında aç kapat yaptığınızda size bir zorunlu güncelleme ekranı sunacaktır oradan güncelleme yapıp güncelleyebileceksiniz şu zamanlarda biraz yoğunum yoğunluğa bağlı oalrak ilk zamanalrda belki çok fazla arka arkaya güncelleme gelebielcektir çünkü daha uygulamamızı yeni paylaşıyoruz illaki hatalar çıkacaktır bu hataları fixlemek için ilk zamanlarda çok fazla güncelleme olablir.

indirme linkini bırakıyorum. birkez indirip kurduktan sonra zaten kendi içinde güncelleme mekanizması ile güncelleme yapacaskınız. hatta indirdiğinizde açar açmaz güncelleme ile karşılaşırsanız şaşırmayın en güncelini indirip çalıştırmak üzerine kurulu.
ister tvde adb açık yüklersiniz isterseniz normal yüklersiniz size kalmış. hem telefonda hemde tvde ortak sürüm apk.

yukarıda yazıların hiçbirini okumadan buraya gelip sadece indirme yapmayın o kadar yazdıkki bi bildiğimiz var. Şuan içinde içerikler az zamanla yenileri eklenecektir.
ayrıca isteğe bağlı olarak ekitap arşivide yeni menü oalrak ekleyebiliriz. o zmanla artık ve istek olursa.

Ekli dosyayı görüntüle 31101Ekli dosyayı görüntüle 31102Ekli dosyayı görüntüle 31103Ekli dosyayı görüntüle 31104Ekli dosyayı görüntüle 31105Ekli dosyayı görüntüle 31106Ekli dosyayı görüntüle 31107
Üstadım değerli bir çalışma olmuş emeğine sağlık

Üstadım değerli bir çalışma olmuş emeğine sağlık
Teşekkürler hocam.

Bu arada efsane uygulamalar keşfettim. Hatta ve hatta nuvio ya rakip hemde nuvioda eklediğimiz eklentileri yüzde yüz çalıştıran stremio nuvio gibi uygulamalaedan eklentilerimizi içe aktarabilen ve üstüne üstlük içinde birde iptv hesap ekleme alanı olan bir uygulama keşfettim. Görünüş arayüz olarak nuvio ile birebir aynı nerdeyse ve ekstrali. Yakında paylaşacağım. Takipte Kalın

Hocam takipteyim işlerinizi. En kısa zamanda sıkı bir nuvio kullanıcısı olarak beğendiğim eklentileri plugingleri paylaşacağım. Kolaylıklar dilerim.

Yazilar ekran cok kucuk nasil büyütürüm

Nuvio Çok güzel program ama BlueStacks 5 de maus ile calişmıyor .. mausu oynatabiliyor ama tıklamıyor.. çözüm varsa paylaşırsanız çok sevinirim..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Geri