Bir kullanıcının destek talebi ve talebinde gönderdiği log kayıtları incelenerek üzerine güncelleme yapıldı. ktor servisinin cihazlarda websocket engeline takılmadan indirme yapması tüm cihazlarda sorunsuz olabilmesi sağlandı.
Ram kullanımına yüzde 35 kısıtlaması getirildi düşük ramli chazlar için optimizason gereği.
Güncelleme yayınlanmadan önce 5 kez sürüm güncellemesi yapılıp denenip size güncellemeye açıldı. Test edildi yani kısaca. Yinede problem çıkan olursa bakarız sonra bugünlük bu kadar kafi. Bugün özel bir gün benim için çok kutalayanbirisi değilim ama ne olursa olsun doğum günü doğum günüdür.

Ayrıca sistemde şuan temp mail kullanıcıların listesi aşağıda veriyorum bu mail adreslerini mobil arayüzde profilde ayarlar simgesine basarak mail adreslerini güncellemeleri geçerli mail adresleri yazmaları gerek. sunucu mail adresim geçersiz mail adresleri hataları yüzünden doldu taştı. 3 gün sonra bu mailler değişmemisse sistemden otomatik olarak silinecek şekilde ayarlandı. 3 gün içinde gerçek mail adreslerine dönebilirler. Yada yeni gerçek bir maille kaydolabilirler.
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
bunlar temp yani geçici kullanım mail adresleri olduğu için gizlemiyorum. aşağıdakilerde nitekim kullanıcı adı olduğu için gizledim herkes zaten kendi kullandığı geçersiz maili tanıyacaktır.
b***
[email protected]
a****@yopmail.com
k******
[email protected]
v*****
[email protected]
t*****
[email protected]
s******
[email protected]
c*****