izlelan - Türkçe Nuvio Plugini

Maalesef defalarca denememe rağmen ısrarla "uygulama yüklenmedi" hatasıyla kurulum gerçekleşmiyor. Ancak garip olan, github dan mobil sürümü indirip kurabiliyorum. Ama onun android tv de kullanımı sıkıntı...

Güncelleme: Cihazdan bir çok uygulamayı kaldırıp, 800mb boş alan açınca, uygulama yüklendi ve sorunsuz çalıştı. 800mb altında boş alan olursa, Nuvio android tv sürümü kurulum gerçekleştirmiyor. Ayrıca google play sürümünde plugin ler devre dışı kaldığı için uygulama kullanılamıyor, github sürümü ise sorunsuz çalışıyor.
Yardımcı olmaya çalışan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.
Aslında 800 mb diye belirgin bir sınır yok. Nuvioya güncelleme gelince yine aynı hatayı alacaksınız. Önbellek temizleyip zorla durdurup yeniden başlayıp yükleyeceksiniz.

Aslında 800 mb diye belirgin bir sınır yok. Nuvioya güncelleme gelince yine aynı hatayı alacaksınız. Önbellek temizleyip zorla durdurup yeniden başlayıp yükleyeceksiniz.
Teşekkürler, sanıyorum cihazın depolama alanının az olmasından kaynaklanıyor. Uygulama depolama alanı kontrollerinde belli bir büyüklük arıyor diye düşündüm.

Orijinal içerikler için Torbox debrid kullanıyorum ama dublaj içerikler için eklentinizi kullanmaya başladım.
Çok teşekkürler.
Torbox'tan memnun musunuz? Bir de Torbox'ta dublajlı içerik bulunmuyor mu?

Teşekkürler arkadaşım

ayarlar-oynatma-player &kaynakseçimi-Regex deseni çıkan menüde Dublaj yaz kaydet
player &kaynakseçimi içinde otomatik kaynak seçimine aç en altta regex eşleşmesini otamatik oynat var onayla tamamdır eklentilerde Dublaj yazılmışsa onu seçer. bu anlattığım tv boxlar için diğerlerin farklı olabilir
Regex deseni kısmı yok bende dublaj yazılacak yer dediğiniz.
Uygulamayı hesap olmadan kullanıyorum,senkronizasyon harici bir şeyden mahrum kalıyormuyum.

çok sevdim bunu ama anasayfada düzgün bir keşfet vari eklenti - plugin bulamadım

İyi seyirler hocam :) Umarım beğenmişsinizdir
Usta bende nuvioda büyük bir keyifle sizin repoyu kullanıyorum çok çok memnunum.Şu sıralar anime ye çok sardım Anizium ve benzeri siteleri ekleme imkanın olursa memnun olurum.Kolay gelsin.

Regex deseni kısmı yok bende dublaj yazılacak yer dediğiniz.
Uygulamayı hesap olmadan kullanıyorum,senkronizasyon harici bir şeyden mahrum kalıyormuyum.
otomatik kaynak seçimine aç içinde en altta bulunan regex eşleşmesini otamatik oynata getir ardından dediğim işlemleri yap bende açık olduğundan işlemi farkında olmadan yanlış sıralamayla söylemişim bu işlemi yapmadan regex deseni menüde gözükmüyor

Son düzenleme:
Dostum işe yaradı. Teşekkürler.
Dizi izlerken her yeni bölüme geçişte, altyazı otomatik açılıyor. her seferinde kapatmak zorunda kalıyorum.
Bunun için bir yöntem biliyor musunuz.
ayarlar-oynatma-altyazılar-tercih edilen dil-hiçbiri seç

otomatik kaynak seçimine aç içinde en altta bulunan regex eşleşmesini otamatik oynata getir ardından dediğim işlemleri yap bende açık olduğundan işlemi işlemi farkında olmadan yanlış sıralamayla söylemişim bu işlemi yapmadan regex deseni menüde gözükmüyor
Hallettim teşekkürler

Usta bende nuvioda büyük bir keyifle sizin repoyu kullanıyorum çok çok memnunum.Şu sıralar anime ye çok sardım Anizium ve benzeri siteleri ekleme imkanın olursa memnun olurum.Kolay gelsin.
Anizium ücretli hocam bildigim kadariyla

TV sürümü için gelen yeni güncellemede kaynaktan gelen altyazıların gözükmeme problemi sanırsam çözüldü.

çok sevdim bunu ama anasayfada düzgün bir keşfet vari eklenti - plugin bulamadım
xperience öneririm. xperience-app.com adresinde
Hem katalog hem koleksiyon oluşturabilirsiniz. AI öneriler, en son izlenilen içeriğe göre öneriler, AI arama özelliği mevcut. Sürükle-bırak ile kolayca dizayn edilebiliyor.
Örnek görsel ekliyorum:

Ekli dosyalar

• Screenshot 2026-09-01 at 16-41-32 Xperience Build your Nuvio setup visually.png
    Screenshot 2026-09-01 at 16-41-32 Xperience Build your Nuvio setup visually.png
    1.7 MB · Görüntüleme: 37
  • 2.png
    2.png
    181.4 KB · Görüntüleme: 37
xperience öneririm. xperience-app.com adresinde
Hem katalog hem koleksiyon oluşturabilirsiniz. AI öneriler, en son izlenilen içeriğe göre öneriler, AI arama özelliği mevcut. Sürükle-bırak ile kolayca dizayn edilebiliyor.
Örnek görsel ekliyorum:
Hocam nasıl yaptınız acaba detay verebilir misiniz rica etsem 🙏🏼

Konuyu okuyanlar
0 dk

Geri