ayruki
Paylaşımcı
Hocam tmdb'den kastım Cinemeta zatenAnimeler için tmdb kapatabiliyor muyum
Hocam tmdb'den kastım Cinemeta zatenAnimeler için tmdb kapatabiliyor muyum
Anladım cinemeta sildim yine olmadıHocam tmdb'den kastım Cinemeta zaten
Nasıl oluyor o yardımcı olur musunuz birde bende uyarı veriyor yardımcı olursanız sevinirim
Aynı cihazdan bende var ve hiç bir sorun yok. Githup sürümünü kullanıyorumMi Stick 4k (Ayfr0) cihaza Nuvio nun github daki sürümlerin tamamını denedim ancak hiçbiri yüklenemiyor. Android TV marketindeki Nuvio yüklenirse plugin ler devre dışı kalıyor ve kullanılamıyor...
Şunu kurar mısınEkli dosyayı görüntüle 31593NuvioTV sürümlerinin tamamını denedim, yüklenemiyor hatası alıyorum...
Teşekkür ediyorum öncelikle ancak bu da olmadı maalesef...Şunu kurar mısın
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
Siz hiç cihaza dışarıdan Apk kurdunuz muTeşekkür ediyorum öncelikle ancak bu da olmadı maalesef...
Gerekli izinleri mi vermediniz? Ne tür bir hata mesajı alıyorsunuz?Teşekkür ediyorum öncelikle ancak bu da olmadı maalesef...
Tabi, bilgisayara bağlayıp usb hata ayıklamayı açarak, mi stick içerisine download klasörüne atıyorum apk ları ve cihazın içindeki dosya yöneticisinden kurulum yapıyorum.Siz hiç cihaza dışarıdan Apk kurdunuz mu
Zor olanı yapıyorsunuz. Hem cep tele hemde stick e sendfiles to tv uygulamasını kurun oturduğunuz yerden atınTabi, bilgisayara bağlayıp usb hata ayıklamayı açarak, mi stick içerisine download klasörüne atıyorum apk ları ve cihazın içindeki dosya yöneticisinden kurulum yapıyorum.
Apk yı kur dediğim zaman "uygulama yüklenemedi" hatası alıyorum.Gerekli izinleri mi vermediniz? Ne tür bir hata mesajı alıyorsunuz?
Cihazda 500 mb boş yer olsa bile bazen bu hatayı veriyor. Ayarlardan önbellek temizliği yapın. Sonra cihazı kapatıp yeniden açın kurulacaktirApk yı kur dediğim zaman "uygulama yüklenemedi" hatası alıyorum.
Tamamdır, teşekkür ederim. Bunu deneyip bilgilendiririm.Cihazda 500 mb boş yer olsa bile bazen bu hatayı veriyor. Ayarlardan önbellek temizliği yapın. Sonra cihazı kapatıp yeniden açın kurulacaktir
Maalesef defalarca denememe rağmen ısrarla "uygulama yüklenmedi" hatasıyla kurulum gerçekleşmiyor. Ancak garip olan, github dan mobil sürümü indirip kurabiliyorum. Ama onun android tv de kullanımı sıkıntı...Cihazda 500 mb boş yer olsa bile bazen bu hatayı veriyor. Ayarlardan önbellek temizliği yapın. Sonra cihazı kapatıp yeniden açın kurulacaktir
İyi seyirler hocamOrijinal içerikler için Torbox debrid kullanıyorum ama dublaj içerikler için eklentinizi kullanmaya başladım.
Çok teşekkürler.
Çok teşekkürler, evet gerçekten beğendim. Çok güzel çalışıyor. Tekrardan elinize sağlık.İyi seyirler hocamUmarım beğenmişsinizdir
Dostum işe yaradı. Teşekkürler.ayarlar-oynatma-player &kaynakseçimi-Regex deseni çıkan menüde Dublaj yaz kaydet
player &kaynakseçimi içinde otomatik kaynak seçimine aç en altta regex eşleşmesini otamatik oynat var onayla tamamdır eklentilerde Dublaj yazılmışsa onu seçer. bu anlattığım tv boxlar için diğerlerin farklı olabilir