@tıngırmıngır @losmagandos bana kurulum aşamasında vermiş olduğu desteklerinden dolayı teşekkür ederim.
Edit 1: İlgili Linkler kalın şekilde ve altı çizilidir. Bilginiz olsun.
Edit 2: 4k içerik sağlayıcılarda Türkçe alt yazıyı seçtikten sonra diyaloğa göre alt yazı senkronunu ayarlayabiliyorsunuz. Bunun için alt yazı gecikmesi alanına basın ve ardından bir menü açılacak buradan Sync veya benzeri bir şey yazacak. Tıklayın ve ardından filmin Türkçe diyalogları karşınıza gelecek. Azıcık İngilizce biliyorsanız filmde veya dizide geçen kaldığınız İngilizce repliğin TR alt yazıda aynısını seçeceksiniz.
Örnek: "I eat an apple" cümlesine uygun TR alt yazı henüz ekrana gelmedi veya geç gözüküyor.
Senkron kısmından "Ben bir elma yedim." cümlesine tıklıyoruz. Mümkün olduğunca İngilizce repliğimizin başındayken "Ben bir elma yedim" cümlesine basmanız gerekmekte, bu sefer senkronu tam olarak yapamamış olursunuz. Yani özetle İngilizce olarak diyalog tam başlayacakken " I...." sizinde hemen "Ben" ile başlayan cümleyi seçip onaylamanız gerekiyor. İlk etapta zor gelebilir ama sonrasında kullandıkça alışacaksınız, hiç de zor değil dert etmeyin
Edit 3: Türkçe alt yazı için "Addons" URL'si.
1)
(Aktif değil)
2)
(Aktif değil)
3)
(Günceldir ve aktif)
4) AI çeviri hakkında bilgi almak için
tıklayınız.
Edit 4: Alt yazı senkron problemini çözeceğiniz bir video hazırladım.
yardım alabilirsiniz.
Edit 5: Nuvio 0.6.19 sürümüyle beraber içerikleri açamayanlar, önceki sürümlerden birini kurup uygulamayı kullanmaya devam edebilirsiniz. Beta 0.6.17 veya Beta 0.6.18 sürümlerinden bir tanesini aşağıdaki linkten indirip kurabilirsiniz.
Edit 6: Önemli detaylar, Beta 0.6.19 içerik oynatamayanlar için alternatif çözüm ve Kraptor Cloudstream "Plugins" Linki için
Edit 7: Mobil versiyonda yaşanan eklediğiniz "Plugins"de ki kaynaklar gözükmüyorsa çözüm önerisi için
Edit 8:
1) TR içerik "Addons" URL'si için
2) Sinewix "Addons" URL'si için
Edit 9: Cinemeta "Addons" kesinlikle silmeyin, detaylar için
Edit 10: Trakt ve MdbList hakkında bilgi almak için
tıklayınız.
Edit 11: Dizilerde Intro ve Özet Atlama butonu gözükmüyorsa bilgi için
tıklayınız.
Edit 12: Alt yazılı içerik ( 4K dahil ) izlemek isteyenler için "Plugins" önerisi. Detaylara
tıklayarak ulaşabilirsiniz.
Edit 13: Nuvio'da yapmanızı tavsiye ettiğim ayarlar hakkında video hazırladım.
Edit 14: Yeni özellik rozetler hakkında bilgi almak için
tıklayınız.
Edit 15:
1) Spor kanallarının olduğu eklentiye
2) Başka bir spor eklentisi için
tıklayınız.
Edit 16: Nuvio Desktop sürümü hakkında bilgi almak için
tıklayınız.
Edit 17: Nuvio IOS ve iPadOS sürümünü indirmek ve daha fazla bilgiye ulaşmak için