Nuvio Videolu Kurulum Anlatım Rehberi Ve Uygulamaya Ait Detaylı Bilgiler

Beyler, nuvio o kadar sık güncelleme alıyor ki , bir süre uğramayınca sanki bir şeyler kaçırdım diyerek geri dönemiyorum :) En son bıraktığımda cs repoları verimsiz çalışıyordu. Özellikle tv sürümü için güncel durum nedir acaba ?

Beyler, nuvio o kadar sık güncelleme alıyor ki , bir süre uğramayınca sanki bir şeyler kaçırdım diyerek geri dönemiyorum :) En son bıraktığımda cs repoları verimsiz çalışıyordu. Özellikle tv sürümü için güncel durum nedir acaba ?

Cs repolarına ihtiyacınız yok bence

Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
ayrıca forum linki

bu 2 eklenti işinizi görecektir.

Daha fazla kaynak için

bu siteyi kullanabilirsiniz.

28 gb 6 gb dolu 4 gb ram
Otomatik Kare Hızı (AFR) açıksa bunu kapalı hâle getirin, ayarlardan varsayılan oynatıcıyı değiştirebilirsiniz. Örneğin VLC gibi. Şimdilik aklıma gelen çözüm önerileri bu şekilde.

Otomatik Kare Hızı (AFR) açıksa bunu kapalı hâle getirin, ayarlardan varsayılan oynatıcıyı değiştirebilirsiniz. Örneğin VLC gibi. Şimdilik aklıma gelen çözüm önerileri bu şekilde.
teşekürler

Hocam kurulumları yaptım ama intro sonrası siyah ekran kalıyor ses devam ediyor sorun ne olabilir tüm diziler filmler böyle player mi kurmak lazım

teşekkürler

Hocam kurulumları yaptım ama intro sonrası siyah ekran kalıyor ses devam ediyor sorun ne olabilir tüm diziler filmler böyle player mi kurmak lazım
Harici player ile oynatmayı deneyin.

@tıngırmıngır @losmagandos bana kurulum aşamasında vermiş olduğu desteklerinden dolayı teşekkür ederim.
Edit 1: İlgili Linkler kalın şekilde ve altı çizilidir. Bilginiz olsun.
Edit 2: 4k içerik sağlayıcılarda Türkçe alt yazıyı seçtikten sonra diyaloğa göre alt yazı senkronunu ayarlayabiliyorsunuz. Bunun için alt yazı gecikmesi alanına basın ve ardından bir menü açılacak buradan Sync veya benzeri bir şey yazacak. Tıklayın ve ardından filmin Türkçe diyalogları karşınıza gelecek. Azıcık İngilizce biliyorsanız filmde veya dizide geçen kaldığınız İngilizce repliğin TR alt yazıda aynısını seçeceksiniz.
Örnek: "I eat an apple" cümlesine uygun TR alt yazı henüz ekrana gelmedi veya geç gözüküyor.
Senkron kısmından "Ben bir elma yedim." cümlesine tıklıyoruz. Mümkün olduğunca İngilizce repliğimizin başındayken "Ben bir elma yedim" cümlesine basmanız gerekmekte, bu sefer senkronu tam olarak yapamamış olursunuz. Yani özetle İngilizce olarak diyalog tam başlayacakken " I...." sizinde hemen "Ben" ile başlayan cümleyi seçip onaylamanız gerekiyor. İlk etapta zor gelebilir ama sonrasında kullandıkça alışacaksınız, hiç de zor değil dert etmeyin :)
Edit 3: Türkçe alt yazı için "Addons" URL'si.
1)
(Aktif değil)

2)
(Aktif değil)

3)
(Günceldir ve aktif)

4) AI çeviri hakkında bilgi almak için
tıklayınız.
Edit 4: Alt yazı senkron problemini çözeceğiniz bir video hazırladım.
yardım alabilirsiniz.
Edit 5: Nuvio 0.6.19 sürümüyle beraber içerikleri açamayanlar, önceki sürümlerden birini kurup uygulamayı kullanmaya devam edebilirsiniz. Beta 0.6.17 veya Beta 0.6.18 sürümlerinden bir tanesini aşağıdaki linkten indirip kurabilirsiniz.

Edit 6:
Önemli detaylar, Beta 0.6.19 içerik oynatamayanlar için alternatif çözüm ve Kraptor Cloudstream "Plugins" Linki için

Edit 7: Mobil versiyonda yaşanan eklediğiniz "Plugins"de ki kaynaklar gözükmüyorsa çözüm önerisi için

Edit 8:
1) TR içerik "Addons" URL'si için

2) Sinewix "Addons" URL'si için

Edit 9: Cinemeta "Addons" kesinlikle silmeyin, detaylar için

Edit 10: Trakt ve MdbList hakkında bilgi almak için
tıklayınız.
Edit 11: Dizilerde Intro ve Özet Atlama butonu gözükmüyorsa bilgi için
tıklayınız.
Edit 12: Alt yazılı içerik ( 4K dahil ) izlemek isteyenler için "Plugins" önerisi. Detaylara
tıklayarak ulaşabilirsiniz.
Edit 13: Nuvio'da yapmanızı tavsiye ettiğim ayarlar hakkında video hazırladım.
Edit 14: Yeni özellik rozetler hakkında bilgi almak için
tıklayınız.
Edit 15:
1) Spor kanallarının olduğu eklentiye
2) Başka bir spor eklentisi için
tıklayınız.
Edit 16: Nuvio Desktop sürümü hakkında bilgi almak için
tıklayınız.
Edit 17: Nuvio IOS ve iPadOS sürümünü indirmek ve daha fazla bilgiye ulaşmak için
General mobile tablet android sürüm 5.1 Nuvio hangi sürümü ve nerden indirebilirim

General mobile tablet android sürüm 5.1 Nuvio hangi sürümü ve nerden indirebilirim
Zamanında liselerde verilen etab serisi ise custom rom atarak 7.0 veya 7.1 kurmanızı öneriyorum hocam hem daha performanslı oluyor hemde bir çok uygulamanın minimum android sdksını destekleyebiliyor.

şöyle bi site var bilmem haberiniz var mı yeni başladım da bunu ilk mesaja sabitleseniz kafi gibi

bende fragman siyah ekranda kalıyor açmıyor youtube devre dışı bıraktım tizen yaptım ondanmı acaba

Hangi cihazdan uygulamayı kullanıyorsunuz? Tv, mobil... Nereden indirdiniz Play Store Github.... Detay vererek anlattığınız takdirde sorunu çözmemiz daha da kolaylaşacak :)

Başka bir şey yüklemeniz gerekmiyor, video da anlattığım koleksiyon kaldırılmış. Halihazırda kullandığım için bu koleksiyonu sizlerle paylaşabilirim. Kurulumu ise videolu anlatımda 2. koleksiyon kurma yönteminde ki gibi. Dosyayı sadece "Import" edeceksiniz.
Koleksiyonu İndirme Bağlantısı (Kaptain-Mega-Collections):
Hocam süresi dolmuş da bağlantının tekrar paylaşır mısınız

Merhabalar,

Çok uzun zaman önce Stremio kullanmış (real-debrid ile), son bir yıldır Cloudstream kullanmış biri olarak; bir ay kadar önce Nuvio geçiş yaptım.
Orijinal dilde içerikler için AIOStreams ile Torbox debrid kullanıyorum. Bulamadığı içerik zaten yok gibi. Ancak Torbox çalışmaması ihtimaline karşı da http streaming yapan Pengu eklentisini kullanıyorum.
Katalog için Gemini desteğiyle birlikte Xperience.
Cihazlar arası senkronizasyon ve izleme geçmişi için Simkl. (2 Android TV ve 1 telefon arasında sorunsuz/kesintisiz senkronizasyon)
Altyazı için çoklu kaynak desteği olan SubSense (SubSource, SubDL ve Wyzie Subs API desteğiyle)
Genelde orijinal dilde izleme yapıyorum ama dublaj gerekirse diye de
plugini kullanıyorum.
Belki kullanmak isteyen arkadaşlara referans olur.
İyi seyirler

Merhabalar,

Çok uzun zaman önce Stremio kullanmış (real-debrid ile), son bir yıldır Cloudstream kullanmış biri olarak; bir ay kadar önce Nuvio geçiş yaptım.
Orijinal dilde içerikler için AIOStreams ile Torbox debrid kullanıyorum. Bulamadığı içerik zaten yok gibi. Ancak Torbox çalışmaması ihtimaline karşı da http streaming yapan Pengu eklentisini kullanıyorum.
Katalog için Gemini desteğiyle birlikte Xperience.
Cihazlar arası senkronizasyon ve izleme geçmişi için Simkl. (2 Android TV ve 1 telefon arasında sorunsuz/kesintisiz senkronizasyon)
Altyazı için çoklu kaynak desteği olan SubSense (SubSource, SubDL ve Wyzie Subs API desteğiyle)
Genelde orijinal dilde izleme yapıyorum ama dublaj gerekirse diye de
plugini kullanıyorum.
Belki kullanmak isteyen arkadaşlara referans olur.
İyi seyirler
Torba kodu nedir birde SubSense şimdiden teşekkür ediyorum

Torbox ücreti aylık 3$
Subsense için
adresinden girip konfigürasyon yapabilirsiniz. SubSource, SubDL ve Wyzie Subs ayrı ayrı üye olup kendi API anahtarınızı kullanabilirsiniz.

Ana sayfa satırı yok kurulu eklentiler su anda gerekli ek bilgiler olmadan ana sayfaya uyumlu katalog sunmuyor bunun için ne yapabiliriz

Cinemeta bazen sapıtabiliyor.
Nuvio catalog deneyebilirsiniz

Geri