Karışık Canlı Yayın M3u Listesi (Liste şu an devre dışı)

denedim ama çalıştıramadım üstad

PATRON ustamız 573-575. mesajlarda gerekeni sebebini yazmış. Ne yazık ki böyle güzel emek verilmiş bir iptv kanal listesini sıksık token değişmesinden ötürü eniğma2 cihazımda kullanamayanlardan biriydim. her token değişiminde her defasında mauel tek tek tokenleri veya portu değiştirmek zorunda kalıyordum. bu yüzden uzun süre önce liste cihazımdan silmek zorunda kaldım.

PATRON ustamız 573-575. mesajlarda gerekeni sebebini yazmış. Ne yazık ki böyle güzel emek verilmiş bir iptv kanal listesini sıksık token değişmesinden ötürü eniğma2 cihazımda kullanamayanlardan biriydim. her token değişiminde her defasında mauel tek tek tokenleri veya portu değiştirmek zorunda kalıyordum. bu yüzden uzun süre önce liste cihazımdan silmek zorunda kaldım.
Listeyi kullandığınız playerda otomatik güncelleme ile güncelleseydiniz sorun olmazdı hocam.
kapattım hocam o yüzden çalışmıyor

Üstadım bende nedense çalışmadı ya

Teşekkür ederim.

Patron reis geri dön tekrardan aktif et kampanyası başlatıyorum bu paylaşımı beğenerek Bana destek olun patron reisde bizi de belki kırmaz aktif eder diye umut ediyorum 🤣😂

Patron reis geri dön tekrardan aktif et kampanyası başlatıyorum bu paylaşımı beğenerek Bana destek olun patron reisde bizi de belki kırmaz aktif eder diye umut ediyorum 🤣😂
Henüz öyle bir niyetim yok hocam.😅

Yapma ya üzme beni geri dön lütfen ne olur geri dön sensiz yapamiyom patron reis 😂

Rica ederim ama şu an kapalı hocam.
Yapma ya üzme beni geri dön lütfen ne olur geri dön sensiz yapamiyom patron reis 😂
Şimdilik düşünmüyorum hocam platformun birinin token süresi doldu mu ne halde bilmiyorum, diğer platformda hesap hala aktif mi bilmiyorum, rec ve inat yayınları hala çalışır vaziyette mi bilmiyorum, yt işi zaten kolay ona bir şey diyemiyorum o yüzden şimdi hiç uğraşasım yok onlarla ne yalan söyleyim.😅

döktürmüşsün eyw kral

döktürmüşsün eyw kral
reis o paylaşılanı aça bildinmi sen rec tv dizi ve filimler ben mesela izlicem bişi ama açılmıoyr

HLS hatası: Yayın başlatılamadı veya kesildi.

böyle diyor

reis o paylaşılanı aça bildinmi sen rec tv dizi ve filimler ben mesela izlicem bişi ama açılmıoyr

böyle diyor
Şu an film listesini denedim televizo uygulaması ile açılıyor sorun yok.

böyle diyor
aynı şekilde hocam

aktif mi liste ben yapamadım sanırım

Bizim milletin asıl sorunu okuduğunu anlamama sorunu var...

Geri