Sağ olasın hocam.Emeğine yüreğine sağlık kardeşim daha guzel uygulamalar niyetiyle
Sağ olasın hocam.Emeğine yüreğine sağlık kardeşim daha guzel uygulamalar niyetiyle
PATRON ustamız 573-575. mesajlarda gerekeni sebebini yazmış. Ne yazık ki böyle güzel emek verilmiş bir iptv kanal listesini sıksık token değişmesinden ötürü eniğma2 cihazımda kullanamayanlardan biriydim. her token değişiminde her defasında mauel tek tek tokenleri veya portu değiştirmek zorunda kalıyordum. bu yüzden uzun süre önce liste cihazımdan silmek zorunda kaldım.denedim ama çalıştıramadım üstad
Listeyi kullandığınız playerda otomatik güncelleme ile güncelleseydiniz sorun olmazdı hocam.PATRON ustamız 573-575. mesajlarda gerekeni sebebini yazmış. Ne yazık ki böyle güzel emek verilmiş bir iptv kanal listesini sıksık token değişmesinden ötürü eniğma2 cihazımda kullanamayanlardan biriydim. her token değişiminde her defasında mauel tek tek tokenleri veya portu değiştirmek zorunda kalıyordum. bu yüzden uzun süre önce liste cihazımdan silmek zorunda kaldım.
kapattım hocam o yüzden çalışmıyordenedim ama çalıştıramadım üstad
Üst mesajı okursanız neden çalışmadığını göreceksiniz hocam.Üstadım bende nedense çalışmadı ya
Henüz öyle bir niyetim yok hocam.Patron reis geri dön tekrardan aktif et kampanyası başlatıyorum bu paylaşımı beğenerek Bana destek olun patron reisde bizi de belki kırmaz aktif eder diye umut ediyorum![]()
Rica ederim ama şu an kapalı hocam.teşekkürler
Şimdilik düşünmüyorum hocam platformun birinin token süresi doldu mu ne halde bilmiyorum, diğer platformda hesap hala aktif mi bilmiyorum, rec ve inat yayınları hala çalışır vaziyette mi bilmiyorum, yt işi zaten kolay ona bir şey diyemiyorum o yüzden şimdi hiç uğraşasım yok onlarla ne yalan söyleyim.Yapma ya üzme beni geri dön lütfen ne olur geri dön sensiz yapamiyom patron reis![]()
reis o paylaşılanı aça bildinmi sen rec tv dizi ve filimler ben mesela izlicem bişi ama açılmıoyrdöktürmüşsün eyw kral
Teşekkür ederim ama kapalı hocam.döktürmüşsün eyw kral
Şu an film listesini denedim televizo uygulaması ile açılıyor sorun yok.reis o paylaşılanı aça bildinmi sen rec tv dizi ve filimler ben mesela izlicem bişi ama açılmıoyr
HLS hatası: Yayın başlatılamadı veya kesildi.
böyle diyor
aynı şekilde hocamreis o paylaşılanı aça bildinmi sen rec tv dizi ve filimler ben mesela izlicem bişi ama açılmıoyr
HLS hatası: Yayın başlatılamadı veya kesildi.
böyle diyor
Kapalı hocam.aktif mi liste ben yapamadım sanırım