ikinci
Üye
Evet ben de denedim sorunlu gibi çoğu umarım düzeltilirGeniş bir liste olmuş ama hepsini deneme şansım olmadı çoğu çalışmıyor
Evet ben de denedim sorunlu gibi çoğu umarım düzeltilirGeniş bir liste olmuş ama hepsini deneme şansım olmadı çoğu çalışmıyor
Çünkü eski repo bence yeni değilEvet ben de denedim sorunlu gibi çoğu umarım düzeltilir
dostum sen hangi linki kullandın kraptor repo için, ben bi türlü açamadım netflixi , boş ekranda duruyo, var mı yaptığın bi ayarSelamlar kraptor da netflixten içerik izlerken nasıl türkçe dublaj seçerim
Repoyu etkinleştiremedim neden acaba
Hocam, neoser'ın paylaştığı repo artık aktif değil, linke tıklayınca "404 Not Found" hatası alıyorum. Hesabı kapattı mı bilmiyorum ama repo silinmiş görünüyor. Eklentiler falan yok gözükmüyor. Kendi açtığın konudan kaldır istersen.Çünkü eski repo bence yeni değil
bende açamadım nasıl açacağımBu konuyu açamadım ne değişti
selam banada atabilir misin acaba tam linkini förünmüyorda anizium özellikle sevinirimEkli dosyayı görüntüle 31438bendeki aktif eklentiler bunlar güncel depo bulmak isteyenler bakabilir
50 mesaj sınırını gecmen lazımbende açamadım nasıl açacağım
TEŞEKKÜRLERBağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
Tamam saolasin kaldirmistimHocam, neoser'ın paylaştığı repo artık aktif değil, linke tıklayınca "404 Not Found" hatası alıyorum. Hesabı kapattı mı bilmiyorum ama repo silinmiş görünüyor. Eklentiler falan yok gözükmüyor. Kendi açtığın konudan kaldır istersen.
Eski günler aklıma geldi...Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
Clipbox bence piyasanın şu an en iyisi. Altyazıyı otomatik olarak türkçeye çevirmesi, harici altyazı eklenebilmesi, zengin içeriği olması gibi özellikleriyle ön plana çıkıyor.Yalnız oynatma seçeneklerindeki 6-7 serverdan altyazınıza uygun senkronda olanı seçmeniz lazım, yoksa görüntü ile altyazı birbirini tutmuyor.
4K olması çok iyi deneyeceğim teşekkürler.Clipbox bence piyasanın şu an en iyisi. Altyazıyı otomatik olarak türkçeye çevirmesi, harici altyazı eklenebilmesi, zengin içeriği olması gibi özellikleriyle ön plana çıkıyor.Yalnız oynatma seçeneklerindeki 6-7 serverdan altyazınıza uygun senkronda olanı seçmeniz lazım, yoksa görüntü ile altyazı birbirini tutmuyor.