Kraptor reposu kapanmış, bilgisi olan var mı?

Evet şuan bende denedim malesef çalışmıyor. Umarım zamanla düzelir. Ama yukarda paylaşılan kraptor u ekleyemedim. Vpn ile de denedim olmadı gene bir şeyi yanlış yapıyorum ama neyse :)

Arkadaşlar githubda geziniyordum ve sanırım bir arkadaşımız yeni repo geliştiriyor umarım en kısa sürede tamamlar biz de faydalanır ve kendisine teşekkürlerimizi sunarız

Selamlar kraptor da netflixten içerik izlerken nasıl türkçe dublaj seçerim

Selamlar kraptor da netflixten içerik izlerken nasıl türkçe dublaj seçerim
dostum sen hangi linki kullandın kraptor repo için, ben bi türlü açamadım netflixi , boş ekranda duruyo, var mı yaptığın bi ayar

Repoyu etkinleştiremedim..çaresi nedir ki..

Çünkü eski repo bence yeni değil
Hocam, neoser'ın paylaştığı repo artık aktif değil, linke tıklayınca "404 Not Found" hatası alıyorum. Hesabı kapattı mı bilmiyorum ama repo silinmiş görünüyor. Eklentiler falan yok gözükmüyor. Kendi açtığın konudan kaldır istersen.

Ustalardan ricam huhu TV süper deneyin tlfonda calişiyo ama Tv'de calistiramadim linki TV göre ayarlarsanız sevinirim kraptor linkini

Hocam, neoser'ın paylaştığı repo artık aktif değil, linke tıklayınca "404 Not Found" hatası alıyorum. Hesabı kapattı mı bilmiyorum ama repo silinmiş görünüyor. Eklentiler falan yok gözükmüyor. Kendi açtığın konudan kaldır istersen.
Tamam saolasin kaldirmistim

Clipbox bence piyasanın şu an en iyisi. Altyazıyı otomatik olarak türkçeye çevirmesi, harici altyazı eklenebilmesi, zengin içeriği olması gibi özellikleriyle ön plana çıkıyor.Yalnız oynatma seçeneklerindeki 6-7 serverdan altyazınıza uygun senkronda olanı seçmeniz lazım, yoksa görüntü ile altyazı birbirini tutmuyor.
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
uygulaması güzelmiş gerçekten, ilgimi çekti. Bu zamanda kadar bilmediğime de şaşırdım. Yapımcısı yabancı sanıyorum, merak ettim. Film yazıları dahil Türkçe olması da hoşuma gitti. Hızlı ve pratik bir uygulama. Tr dublaj için Türkçe kaynaklar da eklenebiliyor olsa yada içinde barındırsa oldukça iddalı olur.

Son düzenleme:
Clipbox bence piyasanın şu an en iyisi. Altyazıyı otomatik olarak türkçeye çevirmesi, harici altyazı eklenebilmesi, zengin içeriği olması gibi özellikleriyle ön plana çıkıyor.Yalnız oynatma seçeneklerindeki 6-7 serverdan altyazınıza uygun senkronda olanı seçmeniz lazım, yoksa görüntü ile altyazı birbirini tutmuyor.
4K olması çok iyi deneyeceğim teşekkürler.

Konuyu okuyanlar
0 dk

Geri