Teşekkürler
Rica ederim.Teşekkürler.
Teşekkürler
Rica ederim.Teşekkürler.
M3u url acil verin be kardeşuygulamada kullanabilirmiyim izin varmı hocam
GuzelElime yüreğine sağlık arkadaşım.![]()
baya başarılı, teşekkürler
Teşekkür ederim.elinize sağlık
Format kaynaklıdır muhtemelen cihaza başka bol codec destekli player varsa kurup deneyin.selamlar,
enigma2 cihazlardan anlayan varsa yardımcı olabilir mi acaba?
üstadın dizileri cihaza ekliyorum, ama bir türlü göstermiyor. video formatından mı kaynaklı, yoksa benim cihazda mı sorun var bilemedim. e2iplayer, serviceapp gerekli ne varsa kurdum, ama tık yok. pc de vlc de sorunsuz gösteriyor.
yardımlar için şimdiden teşekkürler.
Bu sadece dizi listesi ayrı olarak birde film liste konusu var kanallar için paylaşım yapmadım ki.güzel liste premium gerektiren kanallar da dahil mi patron ya bi arkadaş soruyor da
kral planet kanalları vardı bir ara yeni liste varmıBu sadece dizi listesi ayrı olarak birde film liste konusu var kanallar için paylaşım yapmadım ki.
Bende yok.kral planet kanalları vardı bir ara yeni liste varmı
yapabilir misin diye sordum işte patronumBu sadece dizi listesi ayrı olarak birde film liste konusu var kanallar için paylaşım yapmadım ki.
siz aça bildinizmi ?onlar neo luyor hocam turkspor eklentisine eklemeye çalışayım ?
drive linkini mi ? evet açabildim. oynatamadım amasiz aça bildinizmi ?
Dosyayı indirip playera eklemek gerekilyor doğrudan oynatmaz.drive linkini mi ? evet açabildim. oynatamadım ama
Normal kanallar çekilirde premium için sistemi incelemek gerekiyor eğer apilerinde açık yoksa direkt pre hesap gerekir.yapabilir misin diye sordum işte patronum![]()
Tarayıcıda google hesabınıza giriş yapın o zaman açılır hocam.hocam bende açılmıyor
Sorry, you have been blocked
You are unable to access
böyle diyor
playere atıyorum yinede çalışmıyorTarayıcıda google hesabınıza giriş yapın o zaman açılır hocam.