camgozbursa
Paylaşımcı
Kapanmış.Nasıl yapsın ben yapamıyorum tüm linklere bakıyorum M3 u dosyası çıkmıyor yardımcı olurmusun
Kapanmış.Nasıl yapsın ben yapamıyorum tüm linklere bakıyorum M3 u dosyası çıkmıyor yardımcı olurmusun
Liste aktif olmadığı için kullanamazsınız.berhaba hocam ben bu linki hangi ip playere yüklediysem çalışmadı bana bilgi verirmisiniz
ben de aynı şeyi düşünüyorum ve merak ediyorum bulursan bana da söyle lütfenEmeğine salık. Teşekkür ederim.
Bir sorum vardır. Bu vidmodyden nasıl kayıt olup, kendi filmlerimi ekleye bilirim? bana m3u veren servis lazım. Vidmoly vermiyor. Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.
Merhabalar hocam m3u listeyi nasil ekleriz bana anlatirmisiniz ben bi turlu ekleyemiyorumHerkese merhaba,
Bir ara buralarda paylaşımlar yapıyordum ama sonra biraz kayboldum. Şimdi sizler için sade ve düzgün bir M3U film listesi hazırladım
Görselde de görebileceğiniz gibi listede 17 binden fazla içerik var. Aksiyon, Komedi, Dram, Gerilim, Bilim-Kurgu gibi tüm kategoriler düzenli şekilde ayrılmış durumda. Televizo veya kullandığınız herhangi bir M3U destekli oynatıcıya ekleyip anında izlemeye başlayabilirsiniz
M3U Liste Bağlantısı:
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
Film isteklerinizi veya çalışmayan linkleri bana forum üzerinden de yazabilirsiniz, buralardayım. Eğer bana destek olmak isterseniz Telegram kanalıma da beklerim. Ayrıca, forum kuralları gereği burada paylaşılması yasak olan bazı özel linkleri de yakında sadece Telegram kanalım üzerinden paylaşacağım.
Telegram Kanalım:
Herkese iyi seyirler dilerim.
Ekli dosyayı görüntüle 20516
Ekli dosyayı görüntüle 20515
sizden önce yazan arkadaşların mesajlarında linklerin çalışmadığı yazılmış.Linki ekliyorum çalışmıyor sonuna başına bişeymi eklemek lazım. İboplayer direkt url olarak ekledim m3u uzantısı ekledim olmadı kapnadımı yoksa