17.000+ İçerikli Film M3U Arşivi

berhaba hocam ben bu linki hangi ip playere yüklediysem çalışmadı bana bilgi verirmisiniz

Eline emegine saglik teşekkürler

Güzel listeydi yazık oldu.

Cok iyi bir liste olmuş.

vlc player da m3u listeyi çalıştırabilirmiyim?

Benim hazırladığım listeye isterseniz bakabilirsiniz. Yavuz21 arkadaşımızın yaptığı gibi detaylı ve profesyonel değil ama idare eder. Bu listeyi sağdan soldan başka arkadaşların listesinden toplamıştım ve filmlerin %90'ını bu arşivi hazırlayan arkadaştan almıştım, umarım bana kızmaz. Zaten uzun ömürlü olmuyor bu listeler:
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

Emeğine salık. Teşekkür ederim.
Bir sorum vardır. Bu vidmodyden nasıl kayıt olup, kendi filmlerimi ekleye bilirim? bana m3u veren servis lazım. Vidmoly vermiyor. Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.
ben de aynı şeyi düşünüyorum ve merak ediyorum bulursan bana da söyle lütfen

güzel listeymiş keşke kapanmasaydı

Herkese merhaba,

Bir ara buralarda paylaşımlar yapıyordum ama sonra biraz kayboldum. Şimdi sizler için sade ve düzgün bir M3U film listesi hazırladım

Görselde de görebileceğiniz gibi listede 17 binden fazla içerik var. Aksiyon, Komedi, Dram, Gerilim, Bilim-Kurgu gibi tüm kategoriler düzenli şekilde ayrılmış durumda. Televizo veya kullandığınız herhangi bir M3U destekli oynatıcıya ekleyip anında izlemeye başlayabilirsiniz

🔗 M3U Liste Bağlantısı:

Film isteklerinizi veya çalışmayan linkleri bana forum üzerinden de yazabilirsiniz, buralardayım. Eğer bana destek olmak isterseniz Telegram kanalıma da beklerim. Ayrıca, forum kuralları gereği burada paylaşılması yasak olan bazı özel linkleri de yakında sadece Telegram kanalım üzerinden paylaşacağım.

👉 Telegram Kanalım:

Herkese iyi seyirler dilerim. 🍿
Ekli dosyayı görüntüle 20516
Ekli dosyayı görüntüle 20515
Merhabalar hocam m3u listeyi nasil ekleriz bana anlatirmisiniz ben bi turlu ekleyemiyorum

Linki ekliyorum çalışmıyor sonuna başına bişeymi eklemek lazım. İboplayer direkt url olarak ekledim m3u uzantısı ekledim olmadı kapnadımı yoksa

Linki ekliyorum çalışmıyor sonuna başına bişeymi eklemek lazım. İboplayer direkt url olarak ekledim m3u uzantısı ekledim olmadı kapnadımı yoksa
sizden önce yazan arkadaşların mesajlarında linklerin çalışmadığı yazılmış.
Gümlemiş linkler :)

Geri