Tamamen Yerli, Reklamsız, Hafif ve Modern Android TV Arayüzü: Nexfy Launcher

Son güncelleme ile daha da kullanışlı halde elinize, emeğinize sağlık. widget bölümüne mümkünse canlı süper lig maçları eklenebilir mi acaba?

Son güncelleme ile daha da kullanışlı halde elinize, emeğinize sağlık. widget bölümüne mümkünse canlı süper lig maçları eklenebilir mi acaba?
maçlarla ilgili free lisansla çözmek istedim ama yetmedi tek başıma testte kullanmama rağmen. Alternatif bulursam eklemek istiyorum.

maçlarla ilgili free lisansla çözmek istedim ama yetmedi tek başıma testte kullanmama rağmen. Alternatif bulursam eklemek istiyorum.

Deprem ve 5 günlük hava durumu benim şuan kullandığım araçlar ve gayet başarılı. Süper Lig maç sonuçları da olursa güzel olabilir olmazsa canınız sağolsun. 5 yıldızı hakeden bir uygulama. 👏

Deprem ve 5 günlük hava durumu benim şuan kullandığım araçlar ve gayet başarılı. Süper Lig maç sonuçları da olursa güzel olabilir olmazsa canınız sağolsun. 5 yıldızı hakeden bir uygulama. 👏
Oscar ödüllü filmler widgeti de güncelleme onayında bilginiz olsun. Lig için de araştıracağım.
Beğendiğinize sevindim.

Yeni güncelleme yayınlandı. Ver.1.1.5

Uygulama linki :
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

- Arka plan sağlayıcılarında düzeltmeler yapıldı:
Unsplashda düzeltme yapıldı. Sinema arka plan modu zenginleştirildi. Pexels ve pixabaydaki düzeltme yapıldı.

- Arka plan ekran karartma özelliği eklendi.
Arka plan çok açık renk olduğunda hem göz yorgunluğunu engellemek hem de ekrandaki simgelerin belirginleşmesi için kullanıcı kontrollü arka plan ekran karartma özelliği getirildi. (Ayarlar/Görünüm/Ekran Ayarları/Ekran karartma)

- Simge ayarları için AI asistana yeni komutlar eklendi.
Simge ve kart boyutu ayarlama, simge ve kart şeffaflaştırma, simge ve kart köşeleri yuvarlaklaştırma, ekran karartma özellikleri sesli komut sistemine eklendi. Bu ayarları "Ayarlar" menüsüne girmeden sesli olarak anında asistana yaptırabilirsiniz.

Sesli asistan komutlarına aşağıdaki url adreslerinden ulaşabilirsiniz.

Türkçe :

İngilizce :

Hayat size, beklemediğiniz güzel sürprizler getirsin.
test etcem..tsk ler..

Çok harika olmuş elinize sağlık.

Hemen güncelledim. Daha da güzel olmuş. Ellerinize, emeğinize sağlık. Teşekkürler.

1.2.3 son güncel sürüm

divemaster07 kardeşim emeğine yüreğine sağlık harika bir launcher bence teşekkürler :)

elinize sağlık pm alabilirmiyim usta

Hocam çok güzel bir launcher. Sadece uygulama ikon/simgeleri küçük geliyor diğer launcherlara göre arttırmak mümkünse daha güzel olacağını düşünüyorum ama siz bilirsiniz. Kolay gelsin.

Geri