Öneri Next Kanky Link USB Bridge (Satışta)

Evet, aslında her evde en az bir tv var ve olabilen genelde dahili uydu alıcılı ve kanal geçişleri en iyi tv nin bile çok ağır. 3-5 saniye. Eğer ki bu tunerlerin kanal geçiş tepkileri 1-3 saniye arası ise almaya değer; gerçekten tv uydu alıcı kanal geçiş tepkileri çok kötü, bazı kanallarda 5 saniye bile oluyor. Arkadaşın bahsettiği gibi özellikle kanal geçiş tepki hızlarını belirtir kısa bir paylaşım yapabilirseniz memnun oluruz.
Teşekkürler
sanki yıllar geçtikçe insanları tvden soğutuyolar ücretli uygulamalara yönlendiryolar en güncel tvlerde bile kanal geçişleri çok yavaş bir çözümüde yok gibi.

Evet, aslında her evde en az bir tv var ve olabilen genelde dahili uydu alıcılı ve kanal geçişleri en iyi tv nin bile çok ağır. 3-5 saniye. Eğer ki bu tunerlerin kanal geçiş tepkileri 1-3 saniye arası ise almaya değer; gerçekten tv uydu alıcı kanal geçiş tepkileri çok kötü, bazı kanallarda 5 saniye bile oluyor. Arkadaşın bahsettiği gibi özellikle kanal geçiş tepki hızlarını belirtir kısa bir paylaşım yapabilirseniz memnun oluruz.
Teşekkürler
-Benim şuan kullandığım cihaz Hiremco, kanal geçiş hızları 1-2 saniye arası, bu sizin çanak anteninizden gelen sinyal kalitesiyle de ilgili, bende 180cm hareketli anten var ve kanal geçişleri benim açımdan makul, Next cihaz da gelince ikisini karşılaştıran bir video yapabilirim.

Üstad teşekkürler, motorlu çanakla bile 1-2 sn alıyorsanız çok iyi, blok santralli 3 çanaklı dağıtım var, daha önce panasonic 3d plazma kullanırken mecburen uydu alıcı harici idi ve dreambox, vu solo se v2 kullandım; kanal tepkimeleri tuşa dokunur dokunmazdı. Sonra yeni nesil lg oled e geçince ki tüm yakın çevremin uydu işleri bende, lg, samsung, arçelik, vestel, philips vs.vs. hepsi dahili uydu alıcılı ve hepsi de aynı durumda. Aslında hiremco ve next kendi hazır yazılımlarını tunere adapte etmişler gibi, oysa e2-linux tunere adapte olsaydı olay başka olurdu. Bunu görüp e2-linux üzerine çalışan tuner yapan olursa yok satması garanti olur. Tv izleyicilerinin genelde çoüunluğu evde olan kadın ve yaşlılar üzerinden ortalama alırsak tepkime süreleri ne kadar az olursa onların stresleri de o kadar az olur.

next kanky bridge cihaz geldi next start 4k kurdum ama kanallar takılıyor ve ses kesik kesik geliyor.

hiremco matrix r taktım cihazı görmüyor onda çalışmadı bir türlü. güç yetersiz belki deyip adaptor taktım sonuç değişmedi

uygulama arayüzü seri fakat geliştirilmesi gereken alanları var hala.

Benim next kanky de geldi, kurulum 1 dk , tkgs den hemen ayarlandı, gayet akıcı cihaz, kanal geçişleri bir linux cihaz gibi değil tabiki, ben 3 sn tuttum, kanal geçiş süresini, bende takılma yok

next kanky bridge cihaz geldi next start 4k kurdum ama kanallar takılıyor ve ses kesik kesik geliyor.

hiremco matrix r taktım cihazı görmüyor onda çalışmadı bir türlü. güç yetersiz belki deyip adaptor taktım sonuç değişmedi

uygulama arayüzü seri fakat geliştirilmesi gereken alanları var hala.
-Hocam bu cihazlar, diğer kasalı uydu alıcıları gibi sinyali yüksek vermiyor. Benim 180cm'lik antende bile sinyal seviyeleri %60-%70 seviyelerinde gösteriyor. Sizin cihazdaki kırılmalar da belki sinyal seviyenizin düşük olmasından kaynaklanabilir.
-Bence anteninizi iyi bir uyducuya ince ayar yaptırmanız gerekir.

Bendeki seviyeler bu şekilde

Ekli dosyalar

• IMG_20260819_185840.jpg
    IMG_20260819_185840.jpg
    268.8 KB · Görüntüleme: 40
Kanky link android programına güncelleme gelmiş, google playden güncelleyebilirsiniz.

Android tv de çalıştıran var mı box değil?

Merhaba, bu cihazı aldım ama tkgs güncellemesi yapmıyor. manuel arayınca da arap kanalları çıktı sadece. Sorun ne olabilir? 2 farklı uydu kablosuyla denedim. Birinde hiç kanal bulmadı, ikincisinde dediğim gibi arap kanallarını buldu. Şifreli yabancı kanallar da buldu. O kadar.

Merhaba, bu cihazı aldım ama tkgs güncellemesi yapmıyor. manuel arayınca da arap kanalları çıktı sadece. Sorun ne olabilir? 2 farklı uydu kablosuyla denedim. Birinde hiç kanal bulmadı, ikincisinde dediğim gibi arap kanallarını buldu. Şifreli yabancı kanallar da buldu. O kadar.
çanakta sıkıntı olmadığına emin misiniz?

Tkgs esnek yapıp tekrar taratın 393 tane kanal bulması lazım.

çanakta sıkıntı olmadığına emin misiniz?
Normalde başka uydu alıcıya takılıydı arap + yabancı kanalları bulan uydu kablosu ve o uydu alıcıda normal şekilde çalışıyordu.

@Cemzell esnek idi zaten taramada.

Bir komşunun evinde deneyeyim bir de en iyisi.

Normalde başka uydu alıcıya takılıydı arap + yabancı kanalları bulan uydu kablosu ve o uydu alıcıda normal şekilde çalışıyordu.
Türksat 42°E uydusu güncel otomatik arama frekansı 12380 MHz V (Dikey), Sembol Oranı: 27500, FEC: 3/4 veya alternatif olarak 12423 MHz H (Yatay), Sembol Oranı: 30000, FEC: 3/4 değerleridir

bu frekansları denemişsinizdir ama denemediyseniz denemenizi öneririm

Cevaplarınız için teşekkürler. Sanırım uydu kablosu tesisatında bir sorun vardı, fazla vakit bulamadığım için de uğraşamayıp iade ettim.

üründe bazen donmalar oluyor, kanal geçişleri biraz yavaş, uygulama bazen ısınıyor ve yeniden başlaması gerekiyor

Geri