rewn Üye Puan 8 Çözümler 0 Katılım 31 Ekim 2025 Mesajlar 4 Beğeni 0 Puan 8 Şehir İzmir @rewn 31 Ağustos 2026 #21 onurr' Alıntı: mecool gerçekten lider cihazlardan biri. alibabadan uygun fiyatla getirmiştik bir çok arkadaşla Genişletmek için tıkla ... tunerli cihazını da kullandım ama bu kmmodelleri süper zaten 4gb ram 64 rom amlogic işlemci bambaşka.
onurr' Alıntı: mecool gerçekten lider cihazlardan biri. alibabadan uygun fiyatla getirmiştik bir çok arkadaşla Genişletmek için tıkla ... tunerli cihazını da kullandım ama bu kmmodelleri süper zaten 4gb ram 64 rom amlogic işlemci bambaşka.
onurr Paylaşımcı Puan 19 Çözümler 0 Katılım 11 Şubat 2025 Mesajlar 59 Beğeni 32 Puan 19 Şehir İstanbul @onurr 31 Ağustos 2026 #22 rewn' Alıntı: tunerli cihazını da kullandım ama bu kmmodelleri süper zaten 4gb ram 64 rom amlogic işlemci bambaşka. Genişletmek için tıkla ... gerçekten öyle kusursuz performansı var.
rewn' Alıntı: tunerli cihazını da kullandım ama bu kmmodelleri süper zaten 4gb ram 64 rom amlogic işlemci bambaşka. Genişletmek için tıkla ... gerçekten öyle kusursuz performansı var.